Dodaj do ulubionych

Krępujące ._.

• klarix1 Nowy lans ? 12.08.10, 10:04
      Czy to jest modne ?
      Okres dosteniesz w swoim czasie.
      • klarix1 Nowy lans ? 12.08.10, 10:06
        I sądzę, że powinnaś się cieszyć bo to nie jest zbyt ' fajne ' .
    • suoik powinnaś się cieszyć. :] 12.08.10, 10:06
      ja dostałam na początku czternastego roku życia.
      nie miałam jako jedyna z koleżanek.
      uwierz, to nic fajnego.
      z tego, co wiem to nie da się przyspieszyć skutecznie i z gwarancją, że nic przy
      tym sobie nie uszkodzisz. śmiesznie brzmi, wiem. ;d
    • arbuzooowa Re: Krępujące ._. 12.08.10, 10:06
      troche głupie pytanie bo tego sie nie da przyśpieszyc...
      to raczej sprawa indywidualna..i to zależy od twojego organizmu..
      ale na prawde powinnaś się cieszyc że jeszcze go nie masz nic przyjemnego ;p
      z tego co wiem to moja mama miała pierwszy okres dopiero w 17 roku życia..
      im później tym lepiej chyba ;D
    • enqu Re: Krępujące ._. 12.08.10, 10:12
      nie nie da się ; p
      masz jeszcze czas na to 2 lata przed sobą : pp
      • msthic Re: Krępujące ._. 12.08.10, 10:23
        ty się ciesz, że jeszcze nie masz, bo to nic przyjemnego .
        • nick_jonas_jb Re: Krępujące ._. 12.08.10, 10:30
          Ja też jeszcze nie mam ale się cieszę, bo moja przyjaciółka ma i często musi
          chodzić do toalety... ja na razie tak nie chcę...
    • free Re: Krępujące ._. 12.08.10, 10:30
      Nie, nie da się przyspieszyć. Ciesz się tym, że jeszcze nie dostałaś. ; ) Ja
      akurat z miesiączką problemów nie mam, ponieważ bólów miesiączkowych nie
      dostaje, więc ... Ale niektórzy nie wytrzymują co chwilę biorą no-spe, a ty
      możesz do takiej grupy osób należeć, więc nie potrzebnie nie martw się tym, bo
      potem miesiączka będzie dla cb potwornym problemem.
    • mejbelajn. Re: Krępujące ._. 12.08.10, 10:33
      Naprawdę nie masz się co śpieszyć. To nic wstydliwego, każdy dojrzewa w swoim czasie. Niektóre dziewczyny dostają okresu w wieku 11 lat, inne w wieku 16. To normalne. Jeśli do ok. 16 roku życia nie dostaniesz miesiączki wtedy możesz zacząć się martwić. Należy udać się do ginekologa, on Cię zbada i powie co Ci jest. Ja pierwszego okresu dostałam jak miałam.. hmm, 14 lub 15 lat. Chyba 14. Także nie martw się! Na Ciebie też przyjdzie czas. *:
    • beztroska Ja dostałam w wieku 10 lat. Nic fajnego. Wejdź tu. 12.08.10, 10:35
      W takim wieku chciałam się jeszcze bawić na podwórku, jeździć w lato na baseny i mieć
      jeszcze przed sobą okres dojrzewania, a tu proszę - w 3 klasie podstawówki dostałam
      pierwszą miesiączkę. Koleżanki nic nie wiedziały, a ja nie byłam jakoś strasznie mała, żeby
      tego nie zrozumieć, ale mimo wszystko wolałabym miesiączkować od nieco późniejszego
      czasu.
      Ty masz jeszcze czas, podejrzewam, iż za niedługo dostaniesz dojrzewać. Nie sądzę, aby
      to był jakiś powód do lansu czy chwalenia się. Miesiączka to NIC FAJNEGO pod każdym
      względem, zwłaszcza w moim przypadku - mój okres trwa minimum 7 dni i każdy dzień to
      dla mnie męka. W dodatku tamponów nie aplikuję, gdyż nie lubię i muszę przeboleć te dni
      z podpaskami.
      Ja na twoim miejscu skakałabym z radości. Boże, jedziesz na jakieś wakacje i nie musisz się
      martwić, czy dostaniesz okresu czy nie? Ach, chciałabym tak.
    • euforiia Re: Krępujące ._. 12.08.10, 10:41
      Poczekaj jeszcze , jeśli do 16 roku życia nie dostaniesz to musisz iść do ginekologa .
      A im później dostaniesz , tym lepiej zobaczysz później jak to jest głupio . !
    • miqusia kiedyś będziesz przeklinać te słowa 12.08.10, 10:43
    • zigii Re: Krępujące ._. 12.08.10, 10:45
      ciesz się dziewczyno, tyle ci powiem.

a przyspieszyć raczej się nie da lol. jak na razie masz szczęście, bo okres nie niszczy ci żadnych planów.
    • ania___ Re: Krępujące ._. 12.08.10, 12:40
      Nie masz się czego bać , masz jeszcze czas . I uwierz mi jak już go dostaniesz
      to nie będziesz chciała go mieć . Też kiedyś chciałam go dostać i poczuć się jak
      ,,dorosła'' ale teraz to jest mój koszmar .
    • ihatebieber Re: Krępujące ._. 12.08.10, 15:35
      ja mam po prostu rewelacyjny sposób na przyśpieszenie tego !!!

Czytaj uważnie żebyś sie nie pomyliła :
      1. idz do łazienki , najlepiej weź jakąś miske żeby sie łazienka nie pobrudziła
      2. weź dużo papieru toaletowego
      3. weź żyletkę (najlepiej cieniutką)
      4. NO TO DO ROBOTY !
      5. zatnij sie nią na ściankach pochwy
      6. przyklej sobie podpaske na majtki i gotowe !

powtarzaj czynność co miesiąc. Pozdrawiam gorąco !
      Ps. wadą może być to że nie będziesz mogła używać tamponów ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka