happiness. 14.08.10, 22:57 otóż widziałam w necie, nie pamiętam na jakiej stronie, ale kosztowały 70 zł. Nie spodziewam się, że to oryginały. Ale mam jedno pytanie. czy któraś z was ma takie? a jeśli tka to są wytrzymałe i wygodne? z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodki_piernik Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 15.08.10, 08:54 podasz stronę ? Odpowiedz Link Zgłoś
happiness. Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 15.08.10, 09:22 jak znajdę to podam. bo wczoraj natrafiłam na nią i nie zwróciłam uwagi. ale jak sobie potem pomyślałam to w sumie opłaca się je kupić. więc muszę poszperać w historii. ale wydaję mi się, że to było na eBay'u. Odpowiedz Link Zgłoś
fineaszka Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 16.08.10, 22:58 W Czechach są za 60 zł, a w Turcji kosztują 20 euro, przynajmniej ja tak trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 17.08.10, 00:20 ja kupiłam conversy za 55 dolarów. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 15.08.10, 09:46 Mam takie, przyznaję się. ^^ są fajne i wygodne, także polecam. No, ave^ Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 16.08.10, 17:02 Ja widziałam za 67 zł . I chyba sobie kupie .! . Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 15.08.10, 11:05 Conversy jak dla mnie są w ogóle przereklamowane. Kosztują 200 złotych, a mimo to, od trampek za 30zł różnią się tylko znaczkiem z gwiazdką i napisem na pięcie. Gdyby były nieprzemakalne, oddychające - rozumiem. Ale nie są, więc sądzę, że nie warto wydawać na nie nawet 70zł. Ja sama kupiłam trampki za dwie dychy i ozdobiłam je, malując na nich - farbą do tkanin - kwiatki. Są teraz dużo ładniejsze niż Conversy. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 15.08.10, 11:17 na allegro.pl widziałam za 80 zł, czy tam 70 zł. tez zastanawiam się czy je kupić, czy nie dostane jakiś ziemniaków w worku.xd Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne azi1002 15.08.10, 11:39 wiesz nie powiedziałabym tak, bo trampki za 20 zł mojej koleżanki rozwaliły się po miesiącu a moje pięcioletnie Conversy wciąż trzymają się bardzo dobrze. Ja mogę dac za te buty 200 zł, bo znam tę markę, mam 5 par i z doświadczenia wiem, że są bardziej wytrzymałe niż inne trampki. Co do autorki postu: Sprawdź czy są oryginalne albo używane. Jeżeli wszystko spoko, to ja polecam zakup Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: azi1002 15.08.10, 14:55 roxanne napisał(a): > wiesz nie powiedziałabym tak, bo trampki za 20 zł mojej koleżanki rozwaliły się > po miesiącu a moje pięcioletnie Conversy wciąż trzymają się bardzo dobrze. Ja > mogę dac za te buty 200 zł, bo znam tę markę, mam 5 par i z doświadczenia wiem, > że są bardziej wytrzymałe niż inne trampki. > > Co do autorki postu: > Sprawdź czy są oryginalne albo używane. Jeżeli wszystko spoko, to ja polecam > zakup potwierdzam!!ja mam na razie dwie pary ale niedługo 3 kupuje...jedne mam już dwa lata...w niektórych miejscach mi popękały ale to na zewnątrz i to przezemnie bo ja je wystawiam na trudne warunki...jest śnieg to ja w nich chodze do skzoły i tak smao w deszcze...hehe...ale są świetne i wygodne...ostatnio sżłam w nich 12 km i wygodnie było...w pewnym momencie zacżeło mnie boleć ale był upał i wogóle więc myślałam tylko o tym...co z tego że kosztują 200 zł??wolicie kupić gó**o za 20 zł niżeli dobre trampki które tak jak osoba którą cytuje mogą wytrzymać nawet 5 lat bez żadnych największych obrażeń??u tych za 20 zł pęka podeszwa i się wsyztsko rozwala a w conversach nie bo to jest z najlepszych materiałów... Odpowiedz Link Zgłoś
metallica ymm 17.08.10, 00:09 no to tak po 1 rozumiem, że niektóre koleżanki mogą być nie przekonane co do marki Converse. Osobiście polecam tą firmę. Po 2 co do jakości są na prawdę wytrzymałe i wygodne. I po 3 jeżeli macie plan kupować 'trampki' za ok 20-50 zł powodzenia. Czy nie lepiej jest dołożyć trochę pieniędzy i pochodzić dłużej ? Tak, zaraz będziecie mnie oskarżać, że kupuje te buty i oczywiście polecam je tylko dla tak zwanego 'lansu'. Otóż nie nie należę do osób lansujących się tylko do grupy ludzi, którzy po prostu się przekonali do tej firmy. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
yo0o_ Re: azi1002 15.08.10, 20:39 Przez 5 lat chodzisz cały czas w jednych trampkach Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 15.08.10, 11:49 Powinny być wytrzymałe Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo to są tylko trampy. 15.08.10, 12:35 conversy ma sie długo bo barfziej sie o nie dba, bo są drogie. na tym to polega. Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: to są tylko trampy. 15.08.10, 13:45 jarelo napisał(a): > conversy ma sie długo bo barfziej sie o nie dba, bo są drogie. na tym to polega. Dobre wyjaśnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 15.08.10, 14:47 mam trampki za 20 złotych kupione w zwykłym sklepie - chodzę w nich już trzeci rok. czy zawsze patrzycie na markę? Odpowiedz Link Zgłoś
happiness. Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 15.08.10, 20:33 flo. napisał(a): > mam trampki za 20 złotych kupione w zwykłym sklepie - chodzę w nich już trzeci > rok. czy zawsze patrzycie na markę? nie, nie patrzę tylko na markę. zazwyczaj miałam najzwyczajniejsze trampki za ok. 30 zł. ale stwierdziłam, że te skoro są za 70 zł a normalnie za 200 zł to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 15.08.10, 17:09 nie mam. ale koleżanki mają i mówią iż sa wygodne i wytrzymałe. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
eego Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 15.08.10, 20:49 Jeżeli to trampki to oczywiście... że wygodne i wytrzymałe. Odpowiedz Link Zgłoś
dracull No, nie wiem... 16.08.10, 12:16 Dobrze sprawdź czy to na pewno converse. Bo to trochę podejrzane, że za 70 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
wika123 lol 16.08.10, 16:57 mam wrażenie, że te posty o tym, że conversy są do dupy piszą dziewczyny, których na nie nie stać. nie żeby coś. ale taka jest prawda. bo dziewczyna, którą stać nie pisałaby 'po co mi trampki za 200zł skoro <itd.>' ja mam swoje conversy krótko ale je kocham Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 16.08.10, 17:03 no wiesz, raczej nie liczyłabym na to, zę są one wytrzymałe. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 16.08.10, 17:08 za 70 zł kupisz zwykłe trampki, więc ja kupiłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
onlymyworld Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 16.08.10, 17:09 Conversy to conversy może były po przecenie albo używanee ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka Muszę Ci powiedzieć... 16.08.10, 17:09 ...że skąd wiemy jak wyglądają? I wiedzieć jakie to są? A do tego cena nie ma tu nawet małej roli, mogli zrobić...przecenę?... Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi ehhhmmm.... 16.08.10, 17:36 Hmm.. Nie wiem. Ja mam za 240 zł Conversy i są dość wytrzymałe ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 16.08.10, 17:47 Jezu Drogi ! Jak trzymają 5 lat to nigdy ich nie kupię ! Jakbym dała za zwykłe 30zeta i po miesiącu/po paru by się rozwaliły to bym skakała z radości, bo będzie powód, żeby kupić następne, ładniejsze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 16.08.10, 17:56 Wydaje mi się, że mogą być nie wytrzymałe No bo wiesz... Jak na taką firmę to cena jest podejrzanie i niewiarygodnie niska... Odpowiedz Link Zgłoś
drezek Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 16.08.10, 19:08 Conversy to conversy, ja bym jednak została przy oryginałach. Odpowiedz Link Zgłoś
zozolaa. Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 16.08.10, 19:16 Jeżeli chodzi ci tylko o znaczek z gwiazdką to możesz kupić jeżeli chodzi ci o wytrzymałość i wygoda to lepiej kup w normalnym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Nie wiem... 16.08.10, 19:16 ...planuję kupić jesienią, ale w sklepie, oryginały. te to na 98 % podróby, i zapewne jaka cena, taka jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
sheinlove_ Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 16.08.10, 23:50 Hmm..ja mam z Ammeryki, za 150 $, więc to na bank oryginalne. Co do tych to bym wątpiła, lepiej kup trochę droższe, ale wiadomo, ze dobre ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 16.08.10, 23:56 mam 3 pary Convere'ów: - szare, z materiału przypominającego dres (chodzę w nich po szkole, są bardzo wygodne nawet, gdy mają w sobie wkładkę ortopedyczną) - ze zwykłego sztywnego materiału(jak większość) z czarno, szaro czerwonym nadrukiem(także po szkole, także wkładka ortopedyczna, ale luźniejsze od tych 'dresowych') - i czarne z lakierowanej skóry(najmniej je lubię, średnio wyglądają, są średnio wygodne, ale noszę je tylko na deszcz i sprawdzają się znakomicie) wszystkie one są bardzo wytrzymałe, przynajmniej jak narazie. jestem z nich zadowolona i mogę je polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
zone Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 17.08.10, 18:33 będąc w Londynie kupiłam Conversy za około 25 funtów. wytrzymałość na 100% ! w moim przypadku przeżyły dużo - od błota do 2 godzinnego biegania. z nimi byłam również na festiwalu i do dziś są w świetnym stanie. co do wygodności, według mnie stopa lepiej jest dopasowana niż zwykłe trampkach ze zwykłego sklepu obuwniczego. w tym butach aż przyjemnie się chodzi, nosi. za cenę (niestety nieco drogą) warto takie buty sprawić hoć raz w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_sel Re: Conversy za 70 zł - wytrzymałe? 17.08.10, 18:38 no jasne uwielbiam te buty ! na allegro kupiłam takie czerwone za ok. 100(no i nowe co rzadko się zdarza za tyle kasy zwykle są za 200) Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: Conversy są wytrzymałe ... 17.08.10, 18:37 a ty pewnir trafiłaś na jakąś promicję . x] Odpowiedz Link Zgłoś