magdal15 16.08.10, 09:29 biała bluzka i spódniczka czy cos mniej klasycznego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralina94 Re: strój na rozpoczęcie roku 16.08.10, 09:47 Rozpoczęcie, to rozpoczęcie i trzeba wyglądać ładnie i normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka159 Re: strój na rozpoczęcie roku 16.08.10, 11:34 klasycznie trzeba sie ubrać możesz ubrać szary,granatowy,czarny Odpowiedz Link Zgłoś
pattisonka5 Re: strój na rozpoczęcie roku 18.08.10, 10:50 wyobraznia napisał(a): > ja idę w sukience. ja tez trzeba sie jakos wyrozniac a nie wszyscy czarno-biali. Odpowiedz Link Zgłoś
snowboardzistka Re: strój na rozpoczęcie roku 18.08.10, 10:50 No klasycznie się należy ubrać. Ja do tego dorzucę kolorową małą torebkę, fioletowy zapinany sweter (to też zależy od pogody) i buty (baleriny czarne w kwiatki) Odpowiedz Link Zgłoś
iikkaa932 Re: strój na rozpoczęcie roku 16.08.10, 20:16 Jak zakładam czarne spodnie, białą bluzke i kamizelke może(czarną) Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: strój na rozpoczęcie roku 16.08.10, 20:21 Ja mam kilka wersji, co do ubioru.. 1. Jeżeli będzie ciepło to - biały top, czarne spodenki i szpilki. 2. Jeżeli będzie tak średnio - biały top, czarne spodenki, bądź spódniczka i legginsy i szpilki. 3. Jeżeli będzie zimno lub będzie padać - biały top bądź koszula i skórzana kurtka albo czarna bluza, jakieś rurki i szpilki. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: strój na rozpoczęcie roku 16.08.10, 22:11 Ja idę w białej bluzce z paskiem,czarnych rurkach i szpilkach. Odpowiedz Link Zgłoś
sel_dem Re: strój na rozpoczęcie roku 16.08.10, 22:19 ja mam wakacje , a ubranie na rozpoczęcie roku dobiorę sobie dzień przed albo godzinę przed rozpoczęciem ; ppp Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: strój na rozpoczęcie roku 16.08.10, 22:23 ja ide tak : taka sama kamizelka jak ta: biała bluzka pod to , czarne rurki, no i czarne baleriny ;p Odpowiedz Link Zgłoś
susan02 Re: strój na rozpoczęcie roku 16.08.10, 22:21 no lepiej klasycznie ja np robie tak że zakladam biała bluzke i czarna spódnice taką szeroką do kolan na luzie ale ma wysoki stan ale nie do przesady i świetny pasek(uwielbiam ją)oczywiscie musze mieć do tego jakies baleriny z kwiatem duzym bo musze miec cos w moim ubraniu co sie bedzie wyrozniać jakas bizuteria i jest gitezzz;-D Odpowiedz Link Zgłoś
fineaszka a 16.08.10, 22:30 Biała koszula na to (jeśli będzie zimno) sweterek taki długi czarny , czarna spódnica do kolan taka falowana i baleriny. A z dodatków do opaska z duużą kokardą. Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary Ludzie, są wakację! O czym wy myślicie???? 16.08.10, 22:37 Ciemne jeansy, na to biała prosta koszula z kołnierzykiem za tyłek i czarne trampki. Włosy tak jak zwykle w warkocz, po bokach kosmyki, eyeliner na oczy, czarne paznokcie i wieeeeeeelki gryymas twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary Re: Ludzie, są wakację! O czym wy myślicie???? 16.08.10, 22:39 Stanę się EmO bo będę musiała wrócić do buuudy Nie no, żart. Odpowiedz Link Zgłoś
izuniaw hmm... 16.08.10, 22:41 pewnie mama będzie kazała mi iść w spódnicy ale ja bym wolała w czarnych spodniach(rurkach) i jakieś koszuli .pf;] Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Kitty wejdź! 16.08.10, 22:46 Skąd wytrzasnęłaś tak przecudowną sukienkę? Jest na stronie River Island? Btw. wiesz może czy River Island jest w Poznaniu na Malcie? Czy w Browarze? Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Kitty wejdź! 16.08.10, 22:53 w Browarze w nowej części uwielbiam ten sklep. choć nie wiem czy już jest, to dopiero na jesień i zimę kolekcja. zaraz Ci poszukam Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Kitty wejdź! 16.08.10, 22:55 avanti24.pl/moda/5,103632,8255589,Najgoretsze_trendy_w_jesiennej_kolekcji_River_Island.html?i=31 tu ją znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole Re: strój na rozpoczęcie roku 17.08.10, 14:51 Ja osobiście ubieram sukienke czarno-białą, czarne bolerko albo białe.. jeszcze nie wiem,czarne szpilki, czarny kapelusz oraz dodatki... Kto tam ubiera białą koszulę i czarną spódnice?? ja tak chodziłam w podstawówce Odpowiedz Link Zgłoś
zone Re: strój na rozpoczęcie roku 17.08.10, 20:00 ja w jasnych spodniach rurkach lub ciemne dżinsowe spodenki, biały top i zwiewna biała koszula w stylu hippie. do tego zwykła czarna mała torba na długim pasku i czerwone lub fioletowe baleriny. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: strój na rozpoczęcie roku 17.08.10, 20:08 Biała bluzka i czarna spódniczka to już jest nudne i takie tradycyjne Ja zakładam szare legginsy i tunikę białą w czarną kratkę jakby z paskiem czarnym taka elegancka a na zakończeniu roku miałam niebieską sukienkę z białym bolerkiem . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: strój na rozpoczęcie roku 17.08.10, 20:12 tunika, podarte leginsy, baleriny ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: strój na rozpoczęcie roku 17.08.10, 20:21 Biała bluzka i kiecka. ; p chyba , ze wynajde cos innego. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
korcia37 Re: strój na rozpoczęcie roku 18.08.10, 10:12 Ja będe miała ciemne dżinsy ciemną kamizelke taką <wiecie jaką> i białą koszule . Odpowiedz Link Zgłoś
patimari22 Re: strój na rozpoczęcie roku 18.08.10, 10:27 Ja zakładam czarna sukienke biala bluzke i czarne buty Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: strój na rozpoczęcie roku 18.08.10, 10:28 biała bluzka i czarna lub granatowa spudniczka. jeszcze nie wiem którą wybiorę Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: strój na rozpoczęcie roku 18.08.10, 10:37 biała bluzka+spódniczka/spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
fajnagirl_xd Re: strój na rozpoczęcie roku 18.08.10, 10:40 Ja to myślę o sukience Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: strój na rozpoczęcie roku 18.08.10, 10:40 ja ubieram lateksowe leginsy (czarne) tunikę biało czarną i takie trampki na koturnie (białe) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: strój na rozpoczęcie roku 18.08.10, 10:51 ja nie mam ani jednej spódnicy . ide w spodniach, jakiejś białej bluzce ale nie takiej eleganckiej - zwykłej koszulce i na to jakiś fajny sweterek. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
nobody_wins_ Re: strój na rozpoczęcie roku 18.08.10, 10:52 Taki wlasnie stroj, jest odpowiedni na rozpoczecie (: Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: strój na rozpoczęcie roku 18.08.10, 10:55 Biała koszula i jeansy. Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: strój na rozpoczęcie roku 18.08.10, 10:56 wiesz, to zależy jak chcesz, ja ostatnio miałam taką białą bluzkę i czarną bombkę - spódnicę, ale teraz w obecnej chwili mam białą sukienkę w esy floresy, i bolerko. : d Odpowiedz Link Zgłoś