loveme. 23.08.10, 20:14 Mam 15 lat, a wydaje mi się, że moja twarz jest dziecinna. Strasznie mnie to drażni ;/ jest na to jakiś sposób ? jak było lub się nie podoba to jest KOSZ ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_ Re: Dziecinna twarz. 23.08.10, 20:56 Ciesz się, wiele osób zrobiłoby wiele, by mieć takie szczęście jak Ty : -) Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: Dziecinna twarz. 23.08.10, 20:58 nie wiem co mam odpisać na twoje słowa - czy jest na to jakiś sposób- to chyba oczywiste że nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
latika01 Re: Dziecinna twarz. 23.08.10, 21:03 z pewnością nie powinnaś się za mocno malować, bo nie będziesz wyglądać dziecinnie tylko SZTUCZNIE, ale dziecinna twarz nie jest chyba taka zła Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Dziecinna twarz. 23.08.10, 21:01 jeżeli się nie malujesz to zacznij. to również zależy od fryzury i koloru włosów. ja kiedyś miałam dziecinną twarz i zmieniłam fryzurę, oraz zafarbowałam na ciemniejszy kolor włosy, tak więc to dodaje lat. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Dziecinna twarz. 23.08.10, 21:02 chyba nie ale nie przejmuj sie tak jest fajniee Odpowiedz Link Zgłoś
nusska Re: Dziecinna twarz. 23.08.10, 21:03 pokaz jakieś zdjęcia ; )) Zobacz na necie jak malować się ,by wyglądać "starzej" Nic innego mi nie przychodzi do głowy .. Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik. Re: Dziecinna twarz. 23.08.10, 21:06 na razie cię to może denerwować, ale za parę lat będziesz się cieszyć, że wyglądasz o 10 lat młodziej Odpowiedz Link Zgłoś
foczka99 tak ; ) 23.08.10, 21:07 Musisz sie bardziej malowa czarno kretka ! , ale serio Odpowiedz Link Zgłoś
martuniaaaaa Daj jakieś zdj. 23.08.10, 21:07 Tak to Ci powiemy czy naprawdę masz dziecinną twarz. Może to tylko twoje złudzenie Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Dziecinna twarz. 23.08.10, 21:07 nie przejmuj się, w przyszłości to będzie twoją zaletą. choć myślę, że teraz też jest. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Dziecinna twarz. 23.08.10, 21:09 to wcale nie oznacza wady, wręcz zaletę. za kilka, góra kilkanaście lat najlepiej się o tym przekonasz. będziesz szukała sposobu, by się odmłodzić, a tu proszę - wrodzony dar : ) Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: Dziecinna twarz. 23.08.10, 21:10 ja mam 16 lat i mam to samo jest na dodatek pucołowata . niestety trzeba się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Dziecinna twarz. 23.08.10, 21:10 też tak mam ale maluję się czarną kredką i wygląda lepiej ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kochhaniex3 Re: Dziecinna twarz. 23.08.10, 21:12 Hah ! Chciałam napisać identyczny wątek xD Nie martw się , nie jesteś sama Cóż mam ciało 18 latki , a twarz ... ummm ... 13 ? xd Nic na to nie poradzimy. Za pewne za kilka lat , będziemy się specjalnie odmadzać i stękać na to ,że wyglądamy za staro Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Dziecinna twarz. 23.08.10, 21:13 Ciesz się, bo niektóre dziewczyny w Twoim wieku wyglądają na dwadzieścia lat:p Ja też mam raczej dziecinną twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Dziecinna twarz. 23.08.10, 21:16 geny ; d też tak mam. raczej nic na to nie poradzisz. za jakiś czas będziemy się cieszyć, że tak młodo wyglądamy xD Odpowiedz Link Zgłoś
sasha_ Re: Dziecinna twarz. 23.08.10, 23:31 Według mnie powinnaś się cieszyć Będziesz dłużej młoda Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Dziecinna twarz. 24.08.10, 09:52 pal papierochy i się maluj. Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Dziecinna twarz. 24.08.10, 09:57 no rzeczywiście , taki problem , że lepiej się zabić niż żyć -,- Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Dziecinna twarz. 24.08.10, 09:58 Może ci się wydaję ,że masz taką twarz nie zgrzeszyła byś jak dała byś swoje zdjęcie . Np Miley Cyrus jak była miej więcej w twoim wieku albo z rok młodsza to w serialu Hannah Montana miała też dziecinną twarz a Emily Osment taką bardziej doroślejszą . I obie są bardzo ładne . Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Dziecinna twarz. 24.08.10, 10:00 możliwe gdy by było twoje zdjęcie byśmy oceniły ale możesz troche sie zmienić np. maluj sie elajnerem lub kredką będziesz wydawać sie starsza xoxo Klodia ;* Odpowiedz Link Zgłoś
ka... Re: Dziecinna twarz. 24.08.10, 10:04 kobieto , moja siostra ma 17 a wołają na nią "dzidzia" . dosyć dużo dziewcząt tak ma . pytanie tylko , czy Ty się malujesz ? moja siostra się maluje , farbuje , robi wszystko by ta twarz zniknęła . ale się nie da ;p Odpowiedz Link Zgłoś