Dodaj do ulubionych

Kurt Cobain<3.

23.08.10, 21:02
wokalista i gitarzysta mojego ulubionego zespołu nazywającego się Nirvana.
ur. 20 lutego 1967 w Aberdeen, stan Waszyngton w USA, zm. 5 kwietnia 1994 w
Seattle
dobra nie będę pisać jego biografii

interesuje mnie co Wy o nim sadzicie?
chodzi mi o jego głos,muzykę itp.

tak wyglądał
www.lastfm.pl/music/Nirvana/+images/49244147

a Tu piosenka Nirvany:
www.youtube.com/watch?v=aWmkuH1k7uA&feature=related

a i nie chcę tu dyskusji na temat jego śmierci kazdy ma inne poglądy
UWAGA
proszę aby wypowiedzi nie były krótkie
osoby którego nie znają aby w ogóle nie odpowiadały na ten watek typu "nie
znam go"
Obserwuj wątek
    • in_bloom Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 21:04
      pozdrawiam,piszcie<3
    • papson_ave Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 21:12
      wszyscy lofciają Kurta, aż mi to wszystko (razem z nim) brzydnie.
      • in_bloom papson_ave 23.08.10, 21:15
        co masz na myśli napisz jaśniejwink
        • papson_ave Re: papson_ave 23.08.10, 21:41
          chodzi mi o to, że na kotku roi się od Kurta. Wszędzie Kurt. I te wypowiedzi 'ah kurcik,
          kocham cięęę ; ** '
          aż się żygać chce. Kotowiczki przesłuchają smellsa i od razu
          wielkie fanki -.-
          I pragnę też przypomieć że Nirvana to nie sam Kurt.
          • in_bloom Re: papson_ave 23.08.10, 21:53
            haha masz racje
            dokładnie zamierzam też założyć wątek o pozostałych członkach Nirvany

tak tu się roi od pseudofanek Nirvanyindifferent
      • whyduckxoo papson- racja. 23.08.10, 21:22
        Słit faneczki. -,-
      • cynamonowa Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 22:19
        Papson, to jest naturalna kolej rzeczy. Najpierw większość kocha smerfne czy tam gumisiowe hity, Gosie Andrzejewicz czy inne Ich Troje czy po dwoje, później zaczyna się coś nieco prawie ambitniejszego ( czyli z zagranicznym tekstem) tu idealnie pasuje Hannah Montana, później mamy kogoś kto zastąpi misie w pokojach milionów nastolatek tu idealnie pasuje Jonas Brothers czy inne Roberty Pattinsony. Później wchodzimy w wiek buntu i udajemy, że kocham Nirvane , guns’n’roses itd. Później dzieją się różne rzeczy, gdzieś w między czasie łapie się lady gaga czy ktoś inny. To zależy od tego, do jakiego środowiska trafisz. Później dorastasz i serio zaczynasz słuchać tego co ci się podoba nie zwracając uwagi na otoczenie. Ja miałam to szczęście, że wychowałam się na muzyce Nirvany, Queenów czy Gunsów bo mój tata tego słuchał gdy ja byłam małym berbeciem. Nie wyrosłam, ominęły mnie niemal wszystkie te etapy, poza okresem pseudo przystojniaków, tylko za moich czasów to byli bracia Hanson. Co do samego Kurta nie powiedziałabym nigdy w życiu, że jest moim idolem, bo nie jest to wzór osoby do naśladowania, zreszta nadal mam przeświadczenie, że on nigdy nie chciał być dla nikogo wzorem. Co do głosu, tu ten człowiek jest fenomenem, wszyscy go słuchali, chociaż z początku śpiewać najlepiej nie umiał, ale wszystko razem brzmiało doskonale. Jego teksty sprawiają, ze chciałabym wejść w jego głowę i przez moment myśleć i czuć się jak on.
        • papson_ave @cynamonowa 24.08.10, 14:05
          w 100% się z Tobą zgadzam. I podobnie jak Ty, wychowałam się na muzyce rockowej.
          Tylko denerwują mnie te pseudo fanki co się lansują i wypsują rzeczy typu: 'jestem inna,
          kocham rocka, aweeee! \m/
          '
          • in_bloom Re: @cynamonowa i papson_ave 24.08.10, 21:02
            macie racje
            ale
            niektórzy na prawdę pokochali ten gatunek muzyki
            ale są też osoby (nie pisze,że wszystkie) która chcą być cool i piszą,że kochają
            Nirvane czy AC/DC
            dobra koniec bo to watek o wokaliście Nirvany a nie o jakiś pseudo fankach XD
            pozdrawiam wszystkich < 333
      • failien_ Re: Kurt Cobain<3. 24.08.10, 09:16
        na kici już roi się od pseudo fanek nirvany, łał.
    • in_bloom Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 21:13
      łe łecrying
      nikt się jeszcze nie wypowiedział
      piszcie ludzie ten wątek nie gryziewink
    • majullo Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 21:16
      Jest okdevil
      • in_bloom majullo 23.08.10, 21:20
        może coś więcej napiszesz na temat jego muzyki?!?uncertain
    • klaudiau11 Kurt Cobain 4-ever 23.08.10, 21:18
      Cóż według mnie Nirvany nikt nie zapomni. Będzie trwała wiecznie. Dla wiernych fanów
      Kurt ciągle żyje... [*]
    • thuskawka Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 21:19
      kocham tego człowieka. <3
    • marsjanka115 Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 21:20
      ahh geniusz !! szkoda że go nie ma ale ok milczę już suspicious
    • czarnaplyta Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 21:22
      ja również kocham. < 3
    • in_bloom Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 21:23
      no ludzie napiszcie coś więcej a nie tylko kocham tego pana itp.tongue_out
    • whyduckxoo -,- 23.08.10, 21:24
      uwielbiam jego muzykę i słowa.
      Jego samego nie. Nie chciał się męczyc, wolał cpac.
      Co mam Ci jeszcze napisac?
      • in_bloom whyduckxoo 23.08.10, 21:27
        co chcesz
        ale aby to nie było coś krótkiego<3
        • whyduckxoo Re: whyduckxoo 25.08.10, 10:51
          więc: uwielbiam go za wygląd, głos, wszystkie piosenki które napisał, za to że mimo tego że
          zabił się żyje w naszych sercach, za to że są trampki dla niego, za jego superexktrazajebiste
          spodnie, za każde słowo, za wszystko.
          Ogółem to Kurt to jest częśc Nirvany. Nie zapomnijmy że Nirvana to nie tylko Kurt. To
          jeszcze: Krist, Dave.
          Nirvana to legenda nie tylko Cobain, nie?
    • i_am_fierce ;P 23.08.10, 21:25
      Zdecydowanie jest wart uwagi,i jeden z moich ulubionych Artystów ( gwiazd ),Jego
      muzyka to dzieło... które wciąga na maksa ja osobiście Bardzo Lubie Kurta i Nirvane
    • rockville. Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 21:27
      uwielbiam go. myślę, że był świetnym muzykiem jak i człowiekiem. jego muzyka
      jest cudowna, po prostu do mnie przemawia. ma niezwykle powiedziałabym 'silny'
      głos. brakuje mi określeń, wybacz. odnośnie tekstów jego piosenek, powie, że
      bardzo podobają mi się teksty piosenek 'dumb' i 'lake of fire'. są genialne. big_grin
      ' think i'm dumb or maybe just happy'.
      a gra gitarowa w 'aneurysm' jest zniewalająca, niezwykle podoba mi się ten
      kawałek. podoba mi się w nim to, że robił, to co kochał i to było widać/ słychać
      w jego utworach i nie robił tego dla kasy.
      muszę przyznać, że zakładasz ciekawe wątki. pozdrawiam. wink
      • rockville. Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 21:28
        oh, widzę że tylko ja się na razie tak rozpisałam. :q
      • in_bloom rockville. 23.08.10, 21:32
        hah dziękujewink
        a ja muszę przynac,że ciekawie odpowiadasz xD

czytałaś może list pożegnalny?(strasznie się wzruszyłam)<3
        • rockville. Re: rockville. 23.08.10, 21:36
          czytałam. racja, to było wzruszające. 'pokój, miłość, empatia'..
        • duuumi hm. 23.08.10, 21:40
          Dziwne, ale właśnie siedze w koszulce z Kurtem.Nirvana.. Tak, jeden z moich
          ulubionych zespołów grungowych/ alternatywnych. Podziwiałam Kurta. Bardzo. Nadal
          go podziwiam. Za muzyke, za dystans do życia, za wszystko. Imponuje mi. List
          pożegnalny czytałam i tez sie wzruszyłam ;d Ale.. Denerwuje mnie, jak jakies
          słit osoby chodza po miescie i słychac tylko " Kurt Cobain był taki soooł słitt,
          jak ja go kocham, o jeny, czemu on umarł, aaa!" Zapewne znają one tylko jedną
          iosenke, Smells Like Teen Spirit, i czuja się świetne. Przeciez On odszedł z
          tego świata właśnie przez takie osoby. Bo z czasem, tak na oczątku lat 90.,
          wszyscy ludzie zaczeli chodzić w koszulce z Nevermind, czyli gołym bobaskiem
          seigającym po dolara. On miał tego dość, no i z czasem zaczął nienawidzić
          muzyke, która tworzył. To przykre, ale gdy zaczal dostrzegać, ze zespoł Nirvana
          powoli zaczyna sie zamieniac w komercyjna papke, to chciał odejśc, zrezygnowac
          ze wszystkiego! Ale to moje odczucie. Oczywiscie, sa przypuszczenia,że to żoncia
          go skróciła.Ale kto tam wie, eh. Dziekuje, ze mogłam sie wypowiedzieć.Pozdrawiam wink
          • in_bloom duuumi 23.08.10, 21:50
            nawet nie wiesz jak się z tobą zgadzam
            ku... strasznie mnie wkurza jak dziewczyna pisze jak kocha ten zespół a zna
            jedynie smells like teen spirit lub tylko nevermind
            ja spokojnie moge nazwać się fanka ale jak widze osoby piszące ulubione piosenki
            tylko rape me lub największe hity z nevermindu-to mnie krew zalewa
            a to mnie nie wkurza to mnie wku...a

to ja dziękuje że mogłam przeczytać twoją wypowiedz
            pozdrawiam<3

• zapalka1212 Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 21:38
      ooooch uweilbiam jego muzykę!! uwielbiam jak krzyczy w piosenkach!!! <3 Nirvana to
      Bogowie!!! [*]
      • ewka15 Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 21:56
        Dobra, wiem że zaraz mnie zjedziecie za to co napiszę, ale mimo tego, że szanuje
        go jako artystę, lubię piosenki Nirvany i w ogóle to chyba za dużo jest wątków o
        Kurcie. Dokładnie 8 lat po jego śmierci zmarł Layne Staley, wokalista Alice in
        Chains. Z tego co wiem nie pojawił się wątek o jego twórczości, muzyce itd.
        Rozejrzyjcie się dookoła. wiem, że lubicie Nirvanę (ja też) ale istnieją też
        inne grunge'owe zespoły, o których warto byłoby czasem podyskutować. Ile z was
        słyszało o Mother Love Bone? A znacie Green River? Soundgarden? Tak naprawdę to
        od nich się wszystko zaczęło, a gdyby Kurt nie zginął tak spektakularnie, a na
        wszystkie grunge'owe zespoły spojrzelibyście bardziej obiektywnie, to nie wiem
        czy to Nirvana byłaby na pierwszym miejscu.
        • in_bloom ewka15 24.08.10, 20:55
          tak o wokaliście Alice In Chains i o jego śmierci widziałam-bo mam taki wycinek
          gdzie piszą o śmierci Kurta i Layne'a,-mam przypięty na tablice korkową xDwink

Mother Love Bone znam od Ciebie(wątek grunge gdzie wypisałaś mase ich piosenek
          bardzo Ci dziękuje,że mnie zapoznałaś z tym niedocenionym zespołem moim
          zdaniem)pozniej trochę o nich poszperałam na lstfm itp. muszę powiedzieć,że mi
          się podobają
          co do Green River będę szczera znam ich od wczoraj jak szukałam jakiś grunge'owe
          zespołów równiez niektóre piosenki mi sie podobają przypadkowo na nich trafiłamwink
          a Soundgarden znałam już wcześniej.

ja widze pierwszy wątek o Kurcie ale jestem tu od nie dawna więc pewnie się mylę; D
          pozdrawiam<3
    • nickola Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 21:50
      Kocham go! xD. Uważam że miał świetny głos, i pisał wspaniałe piosenki smile.
      Nirvana to mój ulubiony zespół, myślę że dużo wniósł do muzyki.
    • sandra6565 Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 21:50
      Boże oddaj nam Kurta damy ci w zamian Hanne Montane
    • in_bloom Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 22:06
      to teraz ja się wypowiem:

na początku miałam o nim negatywne zdanie ale wtedy poznawałam Tą osobę jak i
      zespół Nirvana-teraz mam o nim zupełnie inne zdanie pozytywne.
      najbardziej podobało mi się w nim to,że robił to co lubił nic dla kasy jak
      wiekszość dzisiejszych pseudo "gwiazd".
      miał wspaniały głos taki taki...w stylu grunge-strasznie mi się podobał.co do
      tekstów również mi się podobają.
      co do wygladu hmm zupełnie mnie to nie interesuje liczy się muzyka a nie czy
      jest przystojny lub nie.
      dla niektórych to był zwykły ćpun dla mnie człowiek o dobrym sercu dobra już
      więcej nie pisze bo sie rozpłaczeindifferent

"na zawsze w moim sercu"serce
    • kasiulec aaa wreszcie jeden porzadny watek.... 23.08.10, 22:16
      KOCHAM GO!!!!!!!!! KOCHAM NIRVANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • zjem.cie.karpiu Re: aaa wreszcie jeden porzadny watek.... 23.08.10, 22:23
        właśnie słucham Nirvany ;d haha.
        powiem tyle - zespół mega, piosenki mega,
        a Kurt ma zajebixsty głos ;]
    • grace_ Re: Kurt Cobain<3. 23.08.10, 22:34
      zaraz ostro będzie, bo się wypowiem, a faneczki na mnie najadą.
      Więc, lubię Nirvanę, lubię Kurta. Uwielbiam ich piosenki, mam płyty oraz
      czytałam biografie Cobain'a pt.:"Pod ciężarem nieba". Nirvana pisała świetne
      teksty mają świetne piosenki, jednakże nie lubię 'Smells like teen spirit', o
      tak nie lubię. Jest to piosenka 'na pokaz', a takie są do dupy. Kurt choć go
      uwielbiam, nie będę go bronić był ćpunem i ćpunem pozostanie. Bo jak inaczej
      nazwać człowieka który miał słabą psychikę i przed strzeleniem sobie w łeb,
      zaćpał się prawie na śmierć. tyle, o.
    • coldprincess Re: Kurt Cobain<3. 24.08.10, 14:10
      szczerze? To nie słuchałam Nirvany i nie słucham, ale oczywiście o nich
      słyszałam.
      Wiedziałam kto to Kurt Cobain, nawet mam wywieszony nad łóżkiem napis "Wolę być
      nienawidzony za to kim jestem niż kochany za to kim nie jestem" xD
    • spongebob. Re: Kurt Cobain<3. 24.08.10, 14:16
      nie jestem jakąś mega wielką fanką Nirvany, ale lubię sobie posłuchać od czasu do czasu
      piosenek tego zespołu. o wokaliście cóż mogę powiedzieć? miał bardzo fajny głos, podoba
      mi się, choć moim zdaniem był trochę (a może nawet bardziej) zagubiony. ale z filmików
      jakie z nim zobaczyłam, można było wywnioskować, że był skromnym i naprawdę
      kochającym człowiekiem.
      no cóż, nie wiem co mam dalej o nim powiedzieć, osobiście go nie znałam. ale wydawał się
      naprawdę w porządku. no, i brzydki też nie był. ; )
    • dragonica Re: Kurt Cobain<3. 24.08.10, 14:24
      A więc, u mnie w domu zawsze mówiło się o Kurcie, jak o legendzie. To co
      stworzył razem z zespołem, to sztuka, po prostu klasyka. Kurt był prawdziwym
      artystą, teraz już nie ma takich ludzi jak on. Głos miał niesamowity, ta muzyka
      Nirvany ma to coś w sobie. Kiedy ich słucham czuję się jakbym żyła w czasach
      świetności Nirvany. Do dzisiaj nie mogę przeżyć, że kiedy się urodziłam, Kurt
      już nie żył, a Nirvana nie istniała. Chociaż z drugiej strony może to lepiej, bo
      to co się stało było strasznym szokiem dla fanów. Mój tata nadal to wspomina, po
      prostu mowę mu wtedy odjęło z zaskoczenia, na początku w ogóle to do niego nie
      docierało. Kurt to dla mnie coś w rodzaju autorytetu? Hmm... Nie wiem jak to
      określić. W każdym razie był niezwykłym człowiekiem i artystą. Szkoda, że zmarł
      w tak młodym wieku, bo mógł stworzyć jeszcze wiele wspaniałych utworów.
    • miley__xd Re: Kurt Cobain<3. 25.08.10, 19:04
      Ja bardzo lubię Kurta. Był świetnym tekściarzem. Nie pisał o byle czym. Głos
      miał super. A przede wszystkim był wspaniałym człowiekiem, ale i tak ludzi widzi
      w nim tylko narkomana. Współczuję jego córce. Miałaby dobrego ojca. Szkoda, że
      Kurta już z nami nie ma. sad
      Wkurw*ają mnie te całe wielkie faneczki Nirvany znające tylko i wyłącznie
      "Smells Like Teen Spirit". Normalnie bym je walnęła. ;/
      Nie wiem czy reszta się ze mną zgodzi, ale zauważyłam, że jak Cobain odszedł to
      w pewnym sensie rock został "zamaskowany" i "zmodernizowany" przez pop itp. Nie
      chodzi mi o to, że całkowicie zniknął, ale jest inna jakość rocka. Takie jest
      moje zdanie.
      • miley__xd Re: Kurt Cobain<3. 25.08.10, 19:07
        miley__xd napisał(a):

poprawka.

> Ja bardzo lubię Kurta. Był świetnym tekściarzem. Nie pisał o byle czym. Głos
        > miał super. A przede wszystkim był wspaniałym człowiekiem, ale i tak ludzie widzą
        > w nim tylko narkomana. Współczuję jego córce. Miałaby dobrego ojca. Szkoda, że
        > Kurta już z nami nie ma. sad
        > Wkurw*ają mnie te całe wielkie faneczki Nirvany znające tylko i wyłącznie
        > "Smells Like Teen Spirit". Normalnie bym je walnęła. ;/
        > Nie wiem czy reszta się ze mną zgodzi, ale zauważyłam, że jak Cobain odszedł to
        > w pewnym sensie rock został "zamaskowany" i "zmodernizowany" przez pop itp. Nie
        > chodzi mi o to, że całkowicie zniknął, ale jest inna jakość rocka. Takie jest
        > moje zdanie.
        • miley__xd Re: Kurt Cobain<3. 25.08.10, 19:10
          A i zapomniałam jeszcze coś dodać. Wkurw*a mnie jeszcze to, że ludzie
          zapominają, że Nirvana to nie sam Kurt. Zapominają o Dave'ie i Krist'cie. Szkoda.
    • timestealer do wszystkich wielkich fanek Kurta!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.10, 19:31
      jakie było jego ulubione zwierzątko? ;3

tak, to prowokacja kotki, łapę sobie daję uciąć, że 90% z wypowiadających się tutaj bez
      cioci Wikipedii i wujka Google nie jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie. odpowiedzcie
      sobie, same przed sobą. widzicie? tyle o nim wiecie.

wiele razy wypowiadałam się u in_bloom. Kurta cenię za to co tworzył, przez pewien okres
      czasu był moim mentorem. lubię jego teksty i poczucie humoru, jego podejście do życia i
      sławy, jego przyjacielskie oczy. lubię to, że był ćpunem i dał nam teatr spadania na samo
      dno. lubię to, że kochał córkę. lubię, że był tak samo szczęśliwy, jak rozczarowany. lubię go
      najbardziej przez tą chwilę zawahania podczas Where Did You Sleep Last Night, bo tak bał
      się, czy publiczność go dobrze przyjmie. lubię nawet to, że parzył królika wraz z kotem.
      lubię go, za to, że pokazał, jak własne błędy człowieka bolą. i gdyby nie fakt, że za to go
      lubią wszyscy, to lubiłabym go również za ten jego tragizm.
      • in_bloom timestealer 26.08.10, 16:59
        masz rację.
        hmm co to zwierzątka xD
        coś mi się wydaje ale nie jestem pewna nie chciałabym tego pisać tutaj ale swoim
        profilu.
        dobra chcę się upewnić tylko-droga timestealer czy to zwierzątko jest gadem?
        • timestealer Re: timestealer 26.08.10, 20:41
          tak, gadem, dobrze kombinujesz ;3

swoją drogą, najczęściej to jest tak, że jedyne czego się możesz spodziewać w wypadku
          Nirvany, to tak zwany zestaw standardowy:
          "Kocham Nirvanę.
          Uwielbiam Kurta.
          Moja ulubiona piosenka to Smells Like Teen Spirit
          <bądź gdy chcesz być bardziej hardcorowa>
          Moja ulubiona piosenka to Rape Me" <bo teraz to jestem taka tru grandż, bo wiem, co to
          oznacza>

nie mówię, że taka jest większość. z niektórymi na prawdę da się pogadać, chociażby z
          Tobą : ) ale często rozmowa na temat tego zespołu kończy się niestety na takiej recytacji
          poglądów, jak powyżej.

pozdrawiam ; )
          • in_bloom Re: timestealer 31.08.10, 00:02
            dobra wiem co to za zwierzakbig_grin

zestaw hah; D lub taki
            szkoda,że Kurt się zabił [*] kocham go
            Nirvana ma genialne piosenki
            a ulubione to rape me lub cztery pierwsze piosenki z nevermind'u

mam pytanie do Ciebie
            którą płyte Nirvany najbardziej lubisz?
            • timestealer Re: timestealer 31.08.10, 15:22
              powiem Ci tak, że wiem, której nie lubię, bo In Utero zdecydowanie nie wpisało się w krąg
              moich 'niesamowitych' płyt. choć jest na niej kilka ciekawych kawałków, to to jest takie
              bycie niezależnym na siłę, wymuszony powrót do korzeni, bo staliśmy się za bardzo
              komercyjni. no i sam tytuł mnie odstrasza: nie przepadam za Courtney, a dosyć duże
              obrzydzenie żywię do jej jakichkolwiek wpływów w Nirvanie, dlatego też wolałabym, by
              pozostali przy nazwie "I Hate Myself And I Want To Die".
              Nevrmind jest ciekawe, uwielbiam Something In The Way, Lithium i jeszcze kilka innych,
              Bleach również jest świetne, bo ja mam sentyment do wszystkich pierwszych płyt moich
              ulubionych zespołów.
              ale wybierając moją ulubioną wskazałabym chyba na Incesticide. choć nieco nietypowa, bo
              złożona z wcześniej niepublikowanych materiałów, to uwielbiam. Sliver <3

a Twoja? suspicious
              • in_bloom Re: timestealer 02.09.10, 15:36
                to tak in utero mi się podoba ale najmniej tą plytę lubię
                ale najbardziej lubię nevermind albo może bleach-kurcze trudno wybrać.
                jakich jeszcze zespołów słuchasz?
                (jeśli moge się zapytać xd)
                • timestealer Re: timestealer 03.09.10, 22:52
                  jasne, że możesz. no więc,ja ogólnie nie lubię się ograniczać i łapę się za dużo rzeczy.
                  uwielbiam Bright Eyes, The Brobecks, The Courteeners, The Airborne Toxic Event, The
                  Dresden Dolls, Amandę Palmer, BrainStorm i Editors.
                  słucham Marillion, Queen, Alice In Chains, kiedyś Mudhoney, Pixies, RHCP, Pearl Jam, Adam
                  Green, Robert Francis, The View, Charlie Winston, Hole choć niezbyt, nieco The Who, The
                  Rolling Stones, Coldplay, The Rifles itd. itd

tu masz mojego last fma.

A Ty? <jeśli mogę spytać...;>>
                  • in_bloom Re: timestealer 05.09.10, 20:17
                    na moim profilu piszewink
                    a jaka muzyka jest twoim zdaniem najgorsza?
                    nie przypadła ci do gustu?
      • kararock Re: do wszystkich wielkich fanek Kurta!!!!!!!!!!! 31.08.10, 21:44
        kurcze ale fajnie to napisałaś : )
    • metal Re: Kurt Cobain<3. 25.08.10, 19:35
      WIELKI CZŁOWIEK!!!!
      pisał świetne piosenki , niesamowity człowiek , ludzie będą o nim pamiętać przez wiele lat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka