winter.summer 30.08.10, 14:59 Hejka dziewczyny ! Powiedźcie a może zaprezentujcie co ubierzecie na rozpoczęcie roku szkolnego . Oto co ja ubieram . Oceńcie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahirbd śliczne : tu :) 30.08.10, 15:06 ja to samo tylko bez make upu :d popytasz mnie : www.formspring.me/anahimiabarbi pytaj o co chcesz ;p na wszystko odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualistka Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 15:32 Fajnie, ale nad makijażem to bym się zastanowiła. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi_ Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:25 Cb z ty m Maeke-up to powaliło a jesli o styl to ide tak samo ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
nikita94 Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 15:59 ubranie mi sie podoba : ) ale makijarz moim zdanie m za ostry a ja ubieram sie w białę rurki i szara koszule : ) i chciałabym w trampy Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 16:03 ubieram błękitne jeansy rurki, białą satynową bluzkę na krótki rękaw jak będzie zimno to jeszcze biały zapinany sweterek, granatowe balerinki nie chce mi sie stroić Odpowiedz Link Zgłoś
answer JA tak:tu 30.08.10, 17:17 ciuchy fajne ( bransoletki mi sie podobają), ale makijaż? nie to raczej nie dla mnie. A już napewno nie taki mocny. Ja ubieramtakie spodnie; t0.gstatic.com/images?q=tbn:xrOw33VA_S3_AM:" border="0" alt="https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:xrOw33VA_S3_AM:"> a co do reszty to jeszcze nie wiem ale może koszule w biało-czarna kratę Odpowiedz Link Zgłoś
nati98 Re: JA tak:tu 30.08.10, 17:23 według mnie makijaz za ostry ale reszta spoko Odpowiedz Link Zgłoś
disney_owka łee... 30.08.10, 18:20 brzydkie popatrz na to: wiem wiem piękne pozdrwia was królowa Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko ` tuu. 30.08.10, 20:13 no, no u cb całkiem spoko. tylko makijaż mi się nie podoba ;/ .. ` a co do mojego stroju to ja ubieram coś w stylu img695.imageshack.us/img695/1756/spdnica1iva.jpg ( podobnie jak `karolajn.` i dobrze ze ona to tu wkleiłą bo mi by sie szukać nie chciało. ) .. noo bluzka całkiem inna niz na tym "obrazku" ale to nic !. Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 31.08.10, 16:01 Biała bluzka,dosyć długa,czarne rurki,czarne buty na obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 17:23 boskie buty Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:09 Piękne bransoletki, wspaniałe buty - wszystko ok, tylko makijaż zmień Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:11 makijaż przesada Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:14 ślicznie, tylko jeśli chodzi o makijarz to proponuję błyszczyk i może jakiś delikatniutki cień do powiek albo obejscie się bez niego Ja ubieram sie w czarne dżiny i białą bluzkę z kamizelką, do tego sweterek Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:11 Może być, to dosyć często spotykany strój, ale jest ładnie (; Tylko makijaż oczu mi nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:14 A co ja ubieram? Hm, trudno opisać, mama wystylizowała mnie na zakupach jak z jakiegoś żurnala o modzie (kurczę, ale to głupio brzmi), haha xD Odpowiedz Link Zgłoś
teenagedream Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:13 Swietny stroj Tylko nie maluj tak mocno oczu Odpowiedz Link Zgłoś
lubisz_ser Re: ... 30.08.10, 18:19 ja ubieram zwykly bialy top z krotkim rekawkiem spodnie rurki dzinsowe balerinki z kokardkami a do nich wbite male cwieki i na ten top cos w rodzaju zakietu z rekawkami trzy czwarte zapinany u gory na dwa guziki czarne duze kolka z kolniezykiem ,dlugosc gdzies tak za talię. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:16 ooo jjjezu dajcie se juz spookooj stroj jak kazdy inny mozesz tak iisc Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:17 w skali od 1 do 10 daję Ci 9 bo buty mi nie przypadły do gustu lecz ładne są Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 jeszcze w co JA się ubieram :) 30.08.10, 18:19 kupiłam ładne czarne spodnie(rybaczki),białą bluzkę i granatowy sweter. co do makijażu to paznokcie maluję na jasny brąz, cień do oczu w kolorze brązu(jasnego) i błyszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
hannahisthebest Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:20 No nawet. Ja bym chciała takie ciuchy: Z drugiego będę miała podobne buty i ten sweterek. Taką białą sukienką z czarną kokardą z przodu, mocno różowe usta i mocno pomalowane oczy (na czarno). Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 YyyYyy .. 30.08.10, 18:23 Sorry, masz 14 lat i chcesz ubrać takie buty ?? I do tego pomalowac oczy ? (jeszcze tak mocno ?!!) .. Trochę za poważnie jak dla 14latki ... Ja zakładam jeansy - ciemne, bialą galową bluzkę, takie czarne coś na wierz (nie wiem jak to nazwać) i biżuteria. Czarne kolczyki, srebrny lańcuszek, bransoletki - czarno-srebrne .. Nic wymyślnego ... Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:24 ja też wklejam foty. lub te buty... i dodatki makijaż i róż i puder - lekki mejkap w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
karolinax3 Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 31.08.10, 15:56 selena_disney napisał(a): > ja też wklejam foty. > > > > lub te buty... > > i dodatki > > > makijaż > [img]https://trendz.pl/files/imagecache/new_295_230/files/8990Kopialips1.jpg[/im > g] > > i róż i puder - lekki mejkap w sumie chyba jakiś żart. Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:29 to ma byc na rozpoczecie roku? na poczatek idzie sie w eleganckiej bluzce, szpilkach i spodnicy albo sukeince. Gdzie ty się dziecko wychowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:32 Nie każdy umie chodzić w szpilkach. Nie każdy też lubi sukienki, weź to pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:32 Bardzo ładnie ale może inne cienie PS. b. ładne bransoletki Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:33 Jak masz rzeczywiście 14 lat (taki ci pisze w profilu), to wg mnie NIE. Za ostro. Ale to już mój gust. Odpowiedz Link Zgłoś
xdysoyrebeldexd Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:35 mnie się podoba Choć makijaż mógłby być letszy. Odpowiedz Link Zgłoś
elusha_21 Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:37 spoko.;d Odpowiedz Link Zgłoś
sel_gomez98 Tu 30.08.10, 18:40 Ja ci radzę :zrób sobię inny makijaż jaśniejszy i bez bransoletek było by lepiej i buty nie na obcasie ale to tylko moje zdanie . Odpowiedz Link Zgłoś
wampirzycaa Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:44 Jeżeli masz 14 lat to buty i makijaż...No cóż, będziesz wyglądać jak "stara malutka". Ale poza tym ładnie. Ja ubieram się w spódnice przed kolano(materiał ala dzins), białą bluzkę z rękawami 3/4, kamizelke i jak będze chłodno to plaszcz a jak cieplej żakiet. (Moje buty są płaskie Wolałabym na malutkim obcasie, no ale niestety, za póżno się zorientowałam, że koniec wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:47 Strój ładny, ale buty i makijaż zdecydowanie nie na twój wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd aha .. 30.08.10, 18:54 u mnie są specjalne galówki taka spódnica i krawatka takiego materiału .. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia_gomez_ Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:52 Strój mi się podoba ale według mnie za mocny makijaż i za dużo bransoletek Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 18:58 strój ogólnie ładny, ale ja osobiście nie stroję się tak na rozpoczęcie roku. ubieram białą koszulę, ciemne dżinsy i czarne baleriny. po, co mam się stroić i wydawać kasę na półgodzinny apel? Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 19:06 fajne ciuchy ale makijaż przesada Odpowiedz Link Zgłoś
alusiekk Re: Strój na rozpoczęcie roku - wielkie wyzwanie 30.08.10, 19:19 Ja w coś bardzo podobnego : lOOkk ;* bluzka: jakies dżinsy i na bluzkę sweterek(granatowy) a do tego buty na wysokim obcasie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś