madalena Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:49 oj strasznie jak na pierwszy dzień mam nadzieje ze potem będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiemarchewki ;/ MASAKRa 02.09.10, 15:49 TRAGEDIA ! (2 gim.) juz pierwszego dnia mialam kartkówke. ! jeszcze do tego mam w najbliższym czasie sprawdziany caloroczne ! (biologia,chemia,jez. rosyjski,matematyka,geo) i nie wiem czy jeszcze cos xD czy ci nauczyciele sie uczepili czy co ? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracyjna. Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:50 A, zapomnialam jeszcze dodać że wdż dzisiaj miałam i przez kolegę zaczęło się gadanie o seksie XD Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:50 Mam zadane kilka przykładów z matematyki. Ogólnie dzisiaj było takie przynudzanie i rozmawianie o wakacjach - to jutro zacznie się prawdziwy horror... Odpowiedz Link Zgłoś
madzix1604 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:50 U mnie był luźny dzień. Prawie na wszystkich lekcjach miałam omawiane zasady, systemy oceniania itd. (pierwszy dzień w gimnazjum) Na szczęście nikt nic mi nie zadał ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alice19 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:50 U mnie minął fajnie. Spotkałam się ze swoimi przyjaciółkami,z którymi od razu zaczęłam wariować A tak poza tym to nudno było.. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_music Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:51 Hah. U nas było lajtowo! Ale za 2 tygodnie mam już kart. z angielskiego i niemieckiego,a w poniedziałek z matematyki. Stresa nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
asia3ii Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:51 Mam nową włefice. Straszna, dziesiństwa nie miała albo w wojsku była. Żeby mieć z w-f choćby 4, trzeba zrobić tyle, że hoho... Z majzy babka zadała 4 zadania. A tak ogólnie nie jest tak, źle. Gdyby nie ten wf, brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
weronisia444 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:51 ja muszę już napisać prasówkę . ale nareszcie ze znajomymi się widzę hah^ . jakoś szybko lekcje mijają . ;P i to jest fajoowe xD ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jonasfan Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:55 Wgl nie miałam stresa. Już na matmie pisaliśmy i robiliśmy w ćwiczeniach Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:52 Już mam pracę domową z Biologi -.- Odpowiedz Link Zgłoś
natalciaxxx Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:52 Straszny stres Pierwszy dzień w gimnazjum, najbardziej bałam się że zrobią mi chrzest . I niestety zadali mi z matmy, ale dopiero na poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
suczka Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:53 Świetnie ja sie uczuje jak bym ze szkoły nie wychodziła jakby wakacji nie było ale świetnie nic nie zadali ale już pierwsszy spr z geo z 1 klasy masakra tylko powtózenie i już Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:53 pierwszy dzień w gim dokładnie to trzeci xD ale tak pierwszy raz poszłam tam z książkami na normalne lekcje. musze przyznać,że było zajebiście ludzie spoko,klasa bardzo fajna,nauczyciele do dupy ale nie mamy zadani domowych jak weszłam do szkoly było tragicznie wszyscy starsi się gapili xD poznała dużo fajnych ludzi jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
foczka99 TU < 33 ` 02.09.10, 15:53 Tak , juz mi zadala ! Mam do zrobienia matme , Bilologie , J. angielski . Jestem teraz obecnie w 3 Gim. Wiec jest spoko jestesmy najstarsi Odpowiedz Link Zgłoś
mileyselfan Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:53 Ja się strasznie stresowałam bo miałam się zobaczyć z moją koleżanką, której nie znoszę. Ona zresztą mnie też nie znosi więc... Nie było jednak tak źle więc dzień był super. Poznałam nowe osoby z młodszej klasy i w ogóle było super. Zwłaszcza to, że zobaczyłam się z przyjaciółmi.:- D Odpowiedz Link Zgłoś
miska78 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:54 u nas luzik, smiejemy jak zawsze. Ale nauczyciele bezlitosni juz zadali zadania Odpowiedz Link Zgłoś
gb Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:54 Stres? zero ale już zapowiedzieli nam sprawdziany całogodzinne i kartkówki, masakra, a i zadanie też mamy....;/ Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:55 Nie mieliśmy nic zadane, ale babka z matmy już nam zapowiedziała sprawdzian No i mamy dużoooo gorszy plan lekcji i babka od angielskiego nam się zmieniła na taką co jej nie lubię Ale ogólnie to nie jest tak źle ... Trza myśleć pozytywnie ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kinia071198 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:55 hahaha, u mnie bk była xD Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia15 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 03.09.10, 21:29 Ha ha U mnie spoko tylko że z bioli juz miałam normalne lekcje no i z chemi top samo Odpowiedz Link Zgłoś
kabitka17 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:55 Jestem teraz w 1 LO i powiem wam,że dobrze czuję się w tej szkole Pamiętam jak szłam do pierwszej gimnazjum - takie dziecko,przestraszone ze mnie wtedy było a dzisiaj - wszystko spokojnie i fajnie. Ale do końca,życia zapamiętam sobie co to jest skrót PSO - przedmiotowy system oceniania. I tak na każdej lekcji się powtarzali - po pewnym czasie nerwicy się dostawało O.o Odpowiedz Link Zgłoś
marydo93 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:56 U mnie nic nie zadane Nawet nudno się zrobiło w mojej szkolexD Odpowiedz Link Zgłoś
repression Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:02 marydo93 napisał(a): > U mnie nic nie zadane Nawet nudno się zrobiło w mojej szkolexD u mnie zupełnie NIE nudno i też nic nie zadane. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:57 Ja z kumpelką miałyśmy troszkę stresa ale było ok ... Baba od matmy już nam kazała robić w zeszytach i zadała prace domową A tak to beka była Mam fajną klasę w 1 gim Odpowiedz Link Zgłoś
olkaa... Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:40 uuu... fajnie to nie było, znaczy nauczyciele tylko gadali i wogóle było tak luźno oprócz tego że mam już zapowedziany sprawdzian na ten poniedziałek gorzej poza lekcjami bo jestem w 1 gim i wszyscy nam dokuczają a najbardziej te dziewczyny co rok temu same chodziły do wychowawców, bo im dokuczali starsi Ale klasę to mam fajną, coś czuję że dzięki niektórym nigdy nie będzie nudno... Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:57 Stresa nie było, bo znam moją szkołę i wiedziałam, czego się spodziewać. No i już na jutro musze uczyć się tematów sprzed wakacji i dziś na biologię Odpowiedz Link Zgłoś
sysia. Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:16 ja to miałam luz ;D tylko zasady bhp <znowu> ;D Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 18:46 było cool. zero prac domowych(jak na razie) i nie skocili. uff. Odpowiedz Link Zgłoś
chwilka11 Eee tam... xP 02.09.10, 15:58 Miałam stresika, ale nie wielkiego! Zaczęłam pierwszą gimnazjum więc od razu były te wkurzające "kici kici" ale z całą klasą miauczeliśmy Więc było Ok! No nie które piły zadały prace domowe... Ale tyle że niedużo!! Muminek <nasz matematyk> nam doładował Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi . 02.09.10, 16:00 wiadomo, stres trochę był ! nudno trochę, bo tylko PSO etc. no, ale. niedługo wakacje ! haha c; Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 15:59 Było beznadziejnie -,- Strasznie męczący dzień ogólnie dzisiaj był .. A za 2 tygodnie mamy 1 sprawdzian ... -,- Odpowiedz Link Zgłoś