nusska 23.09.10, 18:00 No więc , będę miała nowy pokój,ale kompletnie nie wiem jaki kolor, zestaw mebli itd. wybrać .. Pomóżcie wstawiajcie linki ,zdjęcia , albo coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatterka Re: ''pokój nastolatki'' 23.09.10, 18:43 To zależy, co lubisz, czym się interesujesz. Wybierz swoje ulubione kolory, jakieś fajne, ciekawe dodatki... Zależy jeszcze od funduszy, wielkości pokoju itp. Musisz tak urządzić swój pokój, żeby podobal się tobie, żebyś dobrze się w nim czuła. Ja na przykład nie wyobrażam sobie mojego pokoju bez biblioteczki, tablicy korkowej, ukochanych plakatów i koloru ścian innego niż zielony xD Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: ''pokój nastolatki'' 24.09.10, 15:00 hmm kolor pokoju? wybierz jakis swoj ulubiony, albo wez dwa i pomaluj przeciwne strony na ten sam (zielony i pomaranczowy na przyklad) potem lozko jakie chcesz, szafe tez ja bym wybrala jakies szalone dodatki. mozesz sie skusic na jakies szalone biurko, zegar, taki puf/fotel 'gruszka', albo jakies zygzaki-polki na ksiazki powklejalabym linki, ale sa strasznie w dlugie :- P na google grafika poszukaj sobie jakis czadowych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: ''pokój nastolatki'' 24.09.10, 15:02 Wybierz według własnych upodobań. Odpowiedz Link Zgłoś
bath_ czaaaaaaaaaaaarne ściany *,* 24.09.10, 15:06 czarny koloreek xD meble białe : P nie no..żartuuuuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marigold x__x 24.09.10, 15:19 bez przesady z czarnymi ścianami -.- zależy co lubisz . btw. google nie gryzą : PP Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: ''pokój nastolatki'' 25.09.10, 11:55 fajne meble są w emce , albo z firmy black red white , a pokój ja bym pomalowała na zielono-fioletowy ! Odpowiedz Link Zgłoś