16.10.10, 15:47
Bardzo chiałabym miec psa .
Mam wybraną rasę , ale problem z rodzicami . sad
Mówią , że nie będę się nim/nią opiekowac .
Nie mam pojęcia jak ich przekonac do zakupu psa confused
sciana no i to jest mój wielki problem ,bo jest 2:2 (rodzice nie chcą , a ja z siostrą tak) .
Jeśli ktoś chce wiedziec jaka rasa to piszę : West Highland White Terrrier czyli West .

Dajcie mi jakieś powody , czy coś takiego wink

P.S. Miałam dostac psa na 1 komunię św. , ale wybrałam chomika (już nie żyje) , bo
myślałam , że będę miała i chomika i psa .

Wasza dusia980
Obserwuj wątek
    • kitty_ Re: Pies ! 16.10.10, 15:52
      mam ten sam problem.
      porozmawiaj z nimi, dlaczego nie chca tego psa. jesli dalej beda utrzymywac sie
      przy swoim, zbieraj piedziadze razem z siostra, i pozniej zapewnij rodzicow, ze
      w czasie nieky nie bedzie Ciebie, bedzie sie nim opiekowac siostra i na zmiane. smile
    • lulalolu :D 16.10.10, 15:53
      tez mam westa!!!!! kochane pieski!!!!! rozszczekane i trzeba chodzic z nimi czesto do
      fryzjera i czesto myc ale niekt tak nie umie pocieszyc jak west <3 zawsze kiedy jestes
      smutna przychodzi smile lubi sie bawic i lubi byc rozpieszczny. jak jest malutki wyglada jak
      taka biala kulka XD SLICZNE SA!
      • dusia980 Jeszcze jedno pytanie ;) 16.10.10, 15:58
        Lepsza suczka czy pies ?
    • arasha Re: Pies ! 18.10.10, 18:35
      mops to najlepszy pies! cały dzien potrafi przespac i nie szczeka!!!!!!! tylko troche chrapie a
      tak wogóle to zalezy gdzie mieszkasz masz dom z ogródkiem? czy mieszkasz w bloku? lae
      mops nadaje sie do kazdego mieszkania tylko musisz go czesto wyprowadzac zeby nie
      przytyl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka