cukiereczek555 24.10.10, 14:09 wg mnie Patrycja światnie, ta Magda też nieźle, ale ona robi z siebie starszą i poważniejszą niż w rzeczywistości jest co sądzicie o osobach które przeszły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.o.v.e Re: pierwszy półfinał Mam Talent:) 24.10.10, 14:11 Patrycja ma niesamowity głos! Odpowiedz Link Zgłoś
cesautres to nie był najlepszy półfinał ;d 24.10.10, 14:13 tylko Patrycja mnie jakoś zaciekawiła , reszta nic ,troche sie zawiodłam ;d oczekiwałam czegoś więcej . a Magda kreuje się na Klaudie Kulawik . Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: pierwszy półfinał Mam Talent:) 24.10.10, 14:15 najlepsza była patrycja-wiedziałam,że przejdzie :3 Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: pierwszy półfinał Mam Talent:) 24.10.10, 14:21 patrycja była świetna . ale ta Magda mi do gustu nie przypadła. Odpowiedz Link Zgłoś
xtina13 Re: pierwszy półfinał Mam Talent:) 24.10.10, 14:23 Obydwie wypadły super , choć występ Patrycji podobał mi się bardziej . Patrycja dała niezłego powera na scenie Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx Patrycja super!Magda... 24.10.10, 19:06 nie przypadła mi do gustu taka probuje byc poważna i nie umie się zachować poprostu jak dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia pierwszy półfinał Mam Talent:) 24.10.10, 14:29 Magdalenka oczywiście kojarzy się z K. Kulawik. I tu jest jej koniec. Bo albo się komuś Klaudia podobała, albo nie. I tak Magda będzie miała zwolenników i przeciwników bez większego wysiłku. Mnie się nie podobało. Dziecko! Życie masz przed sobą. Ogólnie nic mnie nie powaliło. Szkoda... Śpiewający OK, ale my chcemy szał. Żałuje wciąż, że nie przeszedł chłopak od Davida Bowiego... ten głos! Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: pierwszy półfinał Mam Talent:) 24.10.10, 14:33 Patrycja była świetna a reszta to żenada!! Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: pierwszy półfinał Mam Talent:) 24.10.10, 14:42 Magda mnie nie zachwyciła szczerze powiedziawszy, po tym, jak ją reklamowali, spodziewałam się dużo więcej. Co nie znaczy, że nie umie śpiewać, poprostu myślałam, że będzie to niecodzienne zjawisko. Patrycja wybrała kiepską piosenkę, ale ma kawał głosu. I dobrze, że przeszła. Trochę kijowo, że sami wokaliści weszli do finału, oby nie zrobił się z tego programu "Idol". Ogólnie rzecz biorąc- pierwszy odcinek na żywo nie był rewelacyjny, roiło się od przeciętności. Z niecierpliwością czekam na kogoś, kto zwali mnie z nóg Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: pierwszy półfinał Mam Talent:) 24.10.10, 17:01 bez sensu. idol się z tego robi. w finale wszyscy będą śpiewać -.-. a to dziecko mnie tak niesamowicie wpieprzało , klaudia była o wiele lepsza. nawet tego nie skomentuje , bo mam talent robi się już totalnym dnem. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: pierwszy półfinał Mam Talent:) 24.10.10, 18:21 bardzo mi się spodobała Patrycja, a co do opinii jurorów o innych uczestnikach no comment. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 Re: pierwszy półfinał Mam Talent:) 24.10.10, 18:37 Patrycja super śpiewała, zgodze się z tym Magda także, tylko się z niej robi druga Klaudia Kulawik- ma zarąbisty głos a śpiewa baaardzo poważne piosenki. Mam nadzieję że zaśpiewa coś weselszego i to będzie piosenka młodszego artysty, nie jakieś tam stare piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś