lenka96 30.10.10, 13:18 Idę dzisiaj na imprezę haalloweenową i am dowas pytanie: co mogę zrobić z włosami ( nie chcę ich tpirować, bo potem bym ich nie rozszesała i jaki make-up? bardzo proszę o szybką odpowiedź, z óry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szalony_chomik Re: Halloween 30.10.10, 13:42 Zrób sobie warkoczyki lub loki. Pomaluj oczy czarnym cieniem i usta czerwoną szminką!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
squash zależy jaki masz 'sprzęt'. :d 30.10.10, 13:49 możesz np. wyprostować i wykarbować. karbowane włosy są świetne < 3 a makijaż? tusz, czarny cień, pomadka. c : Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi jej... 30.10.10, 13:49 po co wam te głupie imprezy halloweenowe, walentynki itp?! Co, Polska nie ma własnych swiąt i tradycji, że wszystko trzeba robić tak jak Amerykanie? We wszystkim musimy ich tak małpować?! ja osobiście nie rozumiem, jak w swięto, w którym powinniśmy wspominać zmarłych, my się bawimy, smiejemy i żartujemy sobie ze smierci, która jest przecież poważną sprawą. Ale nie, wszędzie są spiewające szkielety i gnijące trupy. Super. Faktycznie, jest co świętowac... Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Wujek Google,ciocia grafika i już 30.10.10, 13:49 Łaa,warto było zakładać kolejny bezsensowny wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
bobbudowniczy19 Re: Halloween 30.10.10, 17:37 WAMPIR-cała twarz wypudruj na biało,w okolicy oczu zrób czarne cienie eleynerem lub zwykłymi cieniami,usta zrób czerwone szminką,a przy ustach namaluj kredką l DZIEWCZYNA JOKERA-pomaluj usta na czerwono szminką i rozsmaruj szminke naokoło ust. pomaluj oczy na czarno i tak samo jak ze szminką rozsmaruj na okłoło oczu. Zrób sobie SZOPE na głowie weź karte z JOKEREM i idź na impreze ZOMBIE-Pomaluj twarz na zielono narysuj sobie "zmarszczki" czarną kredką. Pomaluj usta na czarno lub na brązowo. Cieniem fioletowym namaluj sobie podbite oko. Włosy delikatnie natapiruj. Porzycz od swojego taty koszulkę (musi być duża) żeby... wsadzić pod nią poduszke! W ten sposub zrobisz sobie garba. CZAROWNICA-Zrób sobie kapelusz z papieru. Zrób nos (musi być OBKROŚCIAŁY) i zaczep go gumką z tyłu głowy. Zrób fioletowy cień pod oczami. Weź miotłe w ręke i leć na impreze. ŚMIERĆ-ŚMIERĆZałórz peleryne i czarny kaptur weź KOSE w ręke i możesz iść na impreze! Odpowiedz Link Zgłoś