30.10.10, 13:18
Idę dzisiaj na imprezę haalloweenową i am dowas pytanie: co mogę zrobić z włosami ( nie
chcę ich tpirować, bo potem bym ich nie rozszesała wink i jaki make-up? bardzo proszę o
szybką odpowiedź, z óry dzięki kiss
Obserwuj wątek
    • laska.bieberaxd ;D 30.10.10, 13:37
      ale za co się przebierasz ? ;D
    • szalony_chomik Re: Halloween 30.10.10, 13:42
      Zrób sobie warkoczyki lub loki. Pomaluj oczy czarnym cieniem i usta czerwoną
      szminką!!!!devildevildevildevildevildevildevildevil
      • geniaaa Halloween 30.10.10, 13:47
        myślałam, że masz problem ze strojem.
    • kasiulec własnie:D:D 30.10.10, 13:46
      Ja idę jutro więc także mi sie to przyda big_grin
    • squash zależy jaki masz 'sprzęt'. :d 30.10.10, 13:49
      możesz np. wyprostować i wykarbować.
      karbowane włosy są świetne < 3

a makijaż? tusz, czarny cień, pomadka. c :
    • milejdi jej... 30.10.10, 13:49
      po co wam te głupie imprezy halloweenowe, walentynki itp?! Co, Polska nie ma
      własnych swiąt i tradycji, że wszystko trzeba robić tak jak Amerykanie? We
      wszystkim musimy ich tak małpować?! ja osobiście nie rozumiem, jak w swięto, w
      którym powinniśmy wspominać zmarłych, my się bawimy, smiejemy i żartujemy
      sobie ze smierci, która jest przecież poważną sprawą. Ale nie, wszędzie są
      spiewające szkielety i gnijące trupy. Super. Faktycznie, jest co świętowac...
    • mileymandy Wujek Google,ciocia grafika i już 30.10.10, 13:49
      Łaa,warto było zakładać kolejny bezsensowny wątekconfused?
    • bobbudowniczy19 Re: Halloween 30.10.10, 17:37
      WAMPIR-cała twarz wypudruj na biało,w okolicy oczu zrób czarne cienie eleynerem lub
      zwykłymi cieniami,usta zrób czerwone szminką,a przy ustach namaluj kredką l big_grin
      DZIEWCZYNA JOKERA-pomaluj usta na czerwono szminką i rozsmaruj szminke naokoło
      ust. pomaluj oczy na czarno i tak samo jak ze szminką rozsmaruj na okłoło oczu. Zrób
      sobie SZOPE na głowie weź karte z JOKEREM i idź na impreze
      ZOMBIE-Pomaluj twarz na zielono narysuj sobie "zmarszczki" czarną kredką. Pomaluj usta
      na czarno lub na brązowo. Cieniem fioletowym namaluj sobie podbite oko. Włosy
      delikatnie natapiruj. Porzycz od swojego taty koszulkę (musi być duża) żeby... wsadzić
      pod nią poduszke! W ten sposub zrobisz sobie garba.
      CZAROWNICA-Zrób sobie kapelusz z papieru. Zrób nos (musi być OBKROŚCIAŁY) i zaczep
      go gumką z tyłu głowy. Zrób fioletowy cień pod oczami. Weź miotłe w ręke i leć na
      impreze.
      ŚMIERĆ-ŚMIERĆZałórz peleryne i czarny kaptur weź KOSE w ręke i możesz iść na impreze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka