kari116 30.10.10, 21:49 tak wiem było już pare takich wątków, ale cóż. jak na razie jest już 4 śpiewających finalistów, zgadzacie się z tym czy może mieliście innych faworytów ? myślę, że damian jest lepszy od 'me myself and I' czy jakoś tak.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mee1 też wolałam Damiana... 30.10.10, 21:57 chłopak jest młody utalentowany i skromny... czego tu więcej potrzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
daniova :( 30.10.10, 21:57 Damian miał świetny głos, ale Foremniakowa znowu kierowała się swoim spaczonym gustem -.- Jeśli w następnym odc nie przejdzie Lisiecki, przestaję oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: mam talent 30.10.10, 21:58 nie, ten program schodzi na psy... normalnie ja już widzie finał całych tych śpiewaków... moim zdaniem, damian był lepszy, ale cóóóżż.... za tydzień Lisiecki a on pokaże wam, co to jest prawdziwy talent.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: mam talent 30.10.10, 21:56 Rzeczywiście mnieli trudny wybór między Damianem a nimi , ale ja osobiscie zagłosowała bym na Damiana . Oni poradzą sobie mimo wszystko , są już strasznie znani i przedewszytkim świetni . A co do Damiana , jest młody , ma ogormny potencjał i talent . To mu bardziej przydała by się przepustka do finału . Mimo wszystko byłam za nim . A co do naszej pani Foremniak to nawet nie potrafiła wymowić nazwy tego zespołu . xD Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia pf, 30.10.10, 22:01 byłam za Damianem, do ostatniej chwili. po cholere wybierali to my myself bla,bla skoro i tak już są znani, chyba mam talent polega na znalezieniu nowych talentów! wrrrrrrrrrrrrrr ! jestem bardzo zdenerwowana . -,- Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: mam talent 30.10.10, 22:02 Damian, Damian, Damian ! <3 pf, ta Foremniakowa :x Me Myself and I też było fajne, ale jak któraś z Was to już wcześniej napisała , poradzą sobie, a Damianowi przydałby się ten finał... ale cóż :x Odpowiedz Link Zgłoś
nuskadee Cholera! 30.10.10, 21:59 Byłam z Damianem.Ci me myself and I by sb poradzili a on nie.Poza tym powinnien wygrać Mirek ,a nie Jeżka zaśpiewala ladnie jednak nie chwyciła mnie za serce a on tak Nazwa powoli staje się być nieadekwatna do finalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 Zgadzam sie z tobą.. 30.10.10, 22:00 zgadzam sie z toba powinien przejsc Damian ale według mnie dzis wszyscy byli swietni w tamtym tygodniu mialam faworytów a w tym wszyscy mi sie podobali.. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Zgadzam sie z tobą.. 30.10.10, 22:05 karikarikari <3 co do odcinka to jestem wkurzona . minimum 4 śpiewający , niech może idol z tego do cholery zrobią .bo w finale pewnie będą wszyscy śpiewać ;3. było tyle fajnych talentów m.in ten z kółkiem albo ci bliźniacy. mam już powoli dość mam talent i jak zrobią kolejną edycję to ja już nie oglądam. btw. byłam za damianem. tamci śpiewali beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: mam talent 30.10.10, 22:03 też tak uważam, to całe my myself and I jest jak to mój kumpel mówi DAREMNE ! Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: ja też koniecznie wolałam Damiana 30.10.10, 22:10 a btw. to dlaczego wybrano wszystkich śpiewających ? co oni wszyscy w finale będą wyli ? Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: ja też koniecznie wolałam Damiana 30.10.10, 22:13 molinka napisał(a): > a btw. to dlaczego wybrano wszystkich śpiewających ? > co oni wszyscy w finale będą wyli ? na to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: mam talent 30.10.10, 22:12 pojebany kuba i jeszcze bardziej pojebana foremniakowa.nienawidzę ich,dobrali się idioci którzy słuchu nie mają -.- me myself and i są DO DUPY!nie oglądałam ich dzisiejszego występu[wiedziałam,że będzie wiocha to sobie wyszłam],ale jeszcze z castingu pamiętam jacy byli beznadziejni.jednym słowem ŻENUA.damian śpiewał świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 no dobrze.. 30.10.10, 22:16 ale przyznajmy , że taka muzyka , jaką zajmują się Me Myself & I Polsce bardzo się przyda; oni tworzą Coś nowego, świeżego . natomiast Damian , owszem , wielki talent , ale on NA RAZIE nic nie tworzy sam, tylko śpiewa piosenki innych wykonawców. jednakże mam nadzieję , że przyjdzie do MT w następnej edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: no dobrze.. 30.10.10, 22:24 gabrielle97 napisał(a): > ale przyznajmy , że taka muzyka , jaką zajmują się Me Myself & I Polsce bardzo > się przyda; oni tworzą Coś nowego, świeżego . natomiast Damian , owszem , wielk > i > talent , ale on NA RAZIE nic nie tworzy sam, tylko śpiewa piosenki innych > wykonawców. > jednakże mam nadzieję , że przyjdzie do MT w następnej edycji. w sumie masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Ha. 30.10.10, 22:24 A najlepsze w tym wszystkim to, że Kubuś powiedział, iż udział Damiana Skoczyka w finale to ''oczywista oczywistość'' po czym zagłosował na Me, myself and I (pewnie przez tego niby ''sms-a'' od Majewskiego) pozdrawiamy faceta, który na początku coś gada, a potem robi co innego! <3. Oj Kubuś, straciłeś w moich oczach. Tym co powiedziałeś i jak zrobiłeś. Moim zdaniem ten odcinek miał wysoki poziom i oboje byli świetni, a w finale mamy samych wokalistów. Słit, będę miała co słuchać <3. Odpowiedz Link Zgłoś
secrets. Re: mam talent 30.10.10, 22:24 ale posłuchajcie jego głosu, on ma głos jak dzwon. wystarczy zamknąć oczy i wsłuchać się w jego oczy. mam nadzieję, że dalej będzie śpiewał, bo jest świetny w tym co robi <3 mamtalent.plejada.pl/108,17079,4,3_odcinek_mam_talent_-_czesc_pierwsza,3,wideo_detal.html Odpowiedz Link Zgłoś
secrets. Re: mam talent 30.10.10, 22:26 ale posłuchajcie jego głosu, on ma głos jak dzwon. wystarczy zamknąć oczy i wsłuchać się w jego głos *. mam nadzieję, że dalej będzie śpiewał, bo jest świetny w tym co robi <3 wybaczcie komputer się zacina i źle mi się wpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
secrets. Re: mam talent 30.10.10, 22:27 i jeszcze jedno, jest sto razy lepszy niż biebier. on ma prawdziwy głos i chociaż jest młodszy to śpiewa jak chłopak, a nie jak dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia oj nie. me, myself and I są lepsi. 30.10.10, 22:33 dobrze, że oni przeszli. są niesamowici. Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: oj nie. me, myself and I są lepsi. 30.10.10, 22:36 chyba tylko ty tak myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia kari116 30.10.10, 22:59 i mam przez to płakać? bo nie wiem co miałaś na myśli pisząc, że tylko ja tak myślę. to źle, że mam swoje zdanie? c : Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: mam talent 30.10.10, 22:39 ja tam nie wiem czy me myself and I czy damian....a w ogóle to ta mała śpiewająca nic nie umie i nie powinna przejść ...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: mam talent 30.10.10, 22:40 ja damiana uwielbiam! jest utalentowany i to bardzo. jest jedynym muzykiem w tej edycji 'mam talent!', którego darzę sympatią. reszta mnie strasznie denerwuje, bo to nie jest 'idol'. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: mam talent 30.10.10, 22:41 Na mój gust ta edycja jakaś słabiutka... Zobaczyłam parę występów i miałam dość. Nikt mnie na kolana nie rzucił. Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love Racja.. 30.10.10, 22:48 Mnie sie bardziej podobał ten Damian niż ten trzyosobowy zespół. Choć moim zdaniem najbardziej powinien przejść ten facet 'z kółkiem', bo naprawdę jego występ był świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Racja.. 30.10.10, 22:56 Was wkurzyla Foremniak, a mnie Wojewodzki, dla ktorego oczywista oczywistoscia bylo to, ze Damian bedzie w finale, a zaglosowal na Me, Myself and I. W ogole nie rozumiem po co tyle spiewakow, niech reaktywuja Idola. Btw. Wedlug mnie powinni przejsc bracia na trampolince <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Damian był 100 razy lepszy niż Ja ja i ja:/ 30.10.10, 22:58 O lol,co to w ogóle za nazwa jest... Kiedy Agnieszka,która ma jakieś pojęcia o artystach wokalnych zagłosowała na Damiana myślałam,że Foremniak ją poprze,ale cóż.Widac głupota tej pani nie zna granic. Ej,zauważyliści,że póki co w finale CZTERY NA CZTERY osoby śpiewają?!Masakra,to nowy Idol jest,czy jak?! Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Damian . 31.10.10, 08:53 foremniak nie dała szansy dla damiana . świetnie śpiewa z poczuciem lekkości .ale niestety tamci musieli przejść . Odpowiedz Link Zgłoś
amazing__ Re: mam talent 31.10.10, 08:56 Według mnie te zapałki czy iskierka czy jak to tam się zwie - porażka. Powinni wziąć tego brukarza zamiast ich.. A co do wczorajszego odcinka, Damian powinien wygrac i powinno się rozegrac między Sabiną a tymi chłopakami co spiewają jak Audiofeels . xd I drugie miejsce powinna zająć Sabina, ale to, że Damiana nie ma w finale mnie po prostu rozbroiło.. co gość daje.. no masakrant . A Ci me,myself and i są .. no do mnie nie przemawiają nie podoba mi się muzyka z takimi dziwnymi wymyślonymi słowami.. znaczyy. .. jak to nazwac ? Odpowiedz Link Zgłoś
niewazne... ^^ 31.10.10, 16:51 Też wolę Damiana od tej trójki.. Wczoraj to on powinien przejść oraz Krystian i Kamil (czy jak im tam. Ja na nich mówię Fred i George xD).. Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: mam talent 31.10.10, 16:54 Jak dla mnie to Damian był 100 razy lepszy, no ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
kolia_x3 Damiaan <3 31.10.10, 21:37 Cholernie się z tobąą zgadzam . to wyjątkowo pojeebana kobieeta !!!! aa co do Damian to zrobili mu reklame, więc może coś bd z jego kariery!! wink) nadzieja matka głupich, a każda matka swoje dzieci kochaa!!! a tak wgl to ja tego dziadostwa nie bd już oglądać pada tekst: wy macie potencjał i na pewno firmy bd się o was bić. Ty Damian masz talent i powinieneś przejść dalej... a potem : wolee My myself ani I ! no ku...a . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś