Dodaj do ulubionych

Fotomodelka

10.11.10, 21:40
a wiec tak... chcialabym byc fotomodelka i jak pewnie wiecie jest duzo stron do wstawiania zdjec by potem chdzic na sesje zdjeciowe i wgl. chcialabym zalozyc konto na takiej stronie ale jakos tak wstydze sie powidziec rodzicom czego chce... ja nie jestem zbytnio otwarta wzgledem rodzicow wiec jest mi ciezko a naprawde tego chce. POMOZCIE MI! i prosze bez hamskich komentarzy. a i oczywiscie w moim wieku mozna juz byc fotomodelka.
Obserwuj wątek
    • lulalolu !!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.10, 21:44
      • lulalolu blagam!!!!!!! 10.11.10, 21:59
    • olcissia_1998 Masz dopiero 11 lat -.- 11.11.10, 09:12
    • corba ® 11.11.10, 09:20
      poczekaj jeszcze dwa lata. przez ten czas zmienią ci się zainteresowania.
    • naomi. Re: Fotomodelka 11.11.10, 09:20
      młodziusia.

powiedz , rodzicom że coś takiego Ci się podoba , a po jakimś tygodniu zapytaj się czy by się na takie coś zgodzili.
      nie ma co , się wstydzić rodziców.
      pomogą , najlepiej wink
    • patuskaa Re: Fotomodelka 11.11.10, 09:26
      Masz dopiero 11 lat, nie wiem czy rozumiesz dokładnie pojęcie fotomodelingu. Nie każdy ma predyspozycje, żeby zostać fotomodelką. Musisz mieć 'plastyczną' twarz, potrafić wyrażać emocje, być chuda i mieć w sobie to 'coś'.
    • jade Re: Fotomodelka 11.11.10, 09:30
      Co z tego że masz 11 lat ? Przecież wielkie dzisiejsze gwiazdy zaczynały jeszcze młodziej!! Jeśli jest to twoje prawdziwe marzenie to dąż do niego smile Odważ się, powiedz rodzicom, poszperaj po internecie. wink
    • kcjb Re: Fotomodelka 11.11.10, 09:38
      Masz dopiero 11 lat więc są bardzo małe szanse że ktoś bd chciała współpracować z dzieckiem .. Wstawić zdjęcia zawsze możesz ale żę zostaniesz fotomodelką bez znajomości to nie wystarczy dać tylko foty na jakieś str. trzeba tęż jeździć na różne castingi i to z rodzicami bo nie masz jeszcze 18 lat .. i uwiersz jest trudno bo nie tylko ty chcesz zostać fotomodelką .. ja też próbowałam
    • lizzunia Re: Fotomodelka 11.11.10, 10:25
      paprostu powiedz im a jak bedą sie śmiac to ich olej i wyjdz ;*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka