serduchowo Re: wasze teksty z dzieciństwa . 21.11.10, 14:23 na te jabłuszka do jeżdżenia po śniegu mówiłam "dupoloty" Odpowiedz Link Zgłoś
eska77 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 21.11.10, 15:38 Achh... pamiętam xDD Zawsze było : " Kto mnie lubi ten palec do budki, bo za minutkę zamykamy budkę. Cyk, cyk, cyk - pajacyk ! ". Albo " Ja bardziej ", " Nie, ja bardziej ", " A ja tak, że bardziej się już nie da ! ", " A ja bardziej ". Ach te zwałowe teksty... ; Odpowiedz Link Zgłoś
alexrusso Re: wasze teksty z dzieciństwa . 21.11.10, 15:47 jesteś u pani ! uuuu , co to roooobiiiiisszzzz Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ . 21.11.10, 15:53 na słonia mówiłam " moś " , na ketchup " papku " , na samolot " pik-pik ". ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia703 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 21.11.10, 15:53 ja kiedyś w wesołym miasteczku bardzo chciałam pójść na karuzelę,rodzice mówili że pójdziemy za chwilę a ja na to że karuzela będzie zamknięta za 5 min. "i wtedy już nie będziemy mogli tam pójść"( ja to jakoś akcentowałam i po już robiłam pauzę ) teraz rodzice i brat to sobie upodobali i kiedy mówię np.spóźnimy się do szkoły oni na to i wtedy już nie będziemy mogli tam pójść... Czasem również domagałam się żeby mama pokazała mi "jak nie ma "batonika. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_g Re: wasze teksty z dzieciństwa . 21.11.10, 16:02 Kiedy byłam mała, na bramkę (gola) mówiłam "gaba" a na śrubę mówiłam "uśka" teraz się z tego śmieję! P.S. Wysłałam ci zaproszenie do znajomych, zgódź się !!!!!!!!!!! P.S.2 Oglądajcie mój profil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarka1998 wasze teksty z dzieciństwa . 21.11.10, 16:16 tekstów nie pamiętam ale pamiętam jak biegałam za moją koleżanką z metalową rurką Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 21.11.10, 16:28 haha, zapamiętałam jedno co powiedziałam do mamy ; dd . mój tata był w delegacji i dzień przed przyjazdem pisałam listę co ma mi przywieźć. i mama mi dyktowała. było tam dużo różnych pierdół, typu długopisy, cukierki itd. i w końcu mama nie miała pomysłów i mówi: helikopter. a ja tak się na nią patrzę i mówię: ty pie... debilu! helikopter?! ha , ha , ha ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
smacznegooo Re: wasze teksty z dzieciństwa . 21.11.10, 16:30 ja na swoją drugą babcie mówiłam ' jedziemy do innej baby' Xd na dwór mówiłam'na wul' Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: wasze teksty z dzieciństwa . 25.11.10, 18:15 Kiedyś rozmawiałam z chłopakiem na podwórku, któremu okropnie się podobałam i bardzo mnie to wkurzało. Powiedział mi coś czego nie dosłyszałam: Ja: Co? Chłopak: Gó*no Ja: Zjedz je równo Ależ byłam dumna ze swojej riposty... Odpowiedz Link Zgłoś
trufla hahaha... 25.11.10, 18:18 Kiedyś byłam z rodzicami w kościele i klęczał tam taki pan, który bardzo przypominał mi Jasia Fasolę w momencie gdy spada z nieba na chodnik (czołówka). Wrzasnęłam wtedy na całe gardło: Mamo to Jaś Fasola! W ogóle kiedy byłam malutka chodziłam z mamą na spacery i śpiewałam na cały głos, a ludzie uśmiechali się wtedy do mojej mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
ily c; 25.11.10, 18:26 pamiętam jak kiedyś właziłam na futrynę drzwi [ wiem, dziwne ] i spadłam. malutka byłam fest. no i nagle ' kurn[w]a mać ' . :3 a jak ktoś mi coś zrobił, albo coś takiego to zawsze robiłam minę malutkiego pieska i wreszczałam ' mamoooo ! ' a teraz mi się przypomniało , jak kiedyś wiązałam buty i ten język był w środku . moja mama na mnie patrzy i mówi ' wyciągnij ten język ' , to ja do niej jęzor wywaliłam z gęby . C: Odpowiedz Link Zgłoś
memories_ Re: wasze teksty z dzieciństwa . 25.11.10, 18:36 Z tego, co słyszałam z opowieści, to jak byłam maluutkaa, to sobie siedziałam i układałam wieżę ( iję ) z klocków. I jak już była wysoka, to się przewróciła. Na co ja ze złością " kuwa mać, kuwa mać, kuwa mać ". Wszyscy mieli fajne miny, a ja od nowa układałam iję xD A z tego, co gdzieś też wyczytałam, to na kota mówiłam ciaaa, a na rybę tita xD No, a jak byłam trochę większa, to takie popularne " ale jesteś, wiesz? " itd : ) Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: wasze teksty z dzieciństwa . 26.11.10, 21:05 Też mówiłam " bo temu " Albo jak ktoś mi coś głupiego zrobił to się darłam "ty głupkuuu ! xd " Z tym " nie bawie się "to chyba każdy tak mówił. Albo " nie lubię cię " hahaha. Pamiętam , że jak byłam chyba w 3/4 kl. to ię mówiła " zagięło jagięło ? " Teraz jak coś takiego usłyszę to mi się wydaje takie żałosne xd. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Mój tekst do źle ubranej babci xD 26.11.10, 21:13 Oo albo na krowę mówiłam buba . A na kotlety mówiłam komplety xd. I moja mama do tej pory robi komplety :-o. Albo też bardzo popularna gadka była ' kto się przezywa ten się sam tak nazywa" , " Nie wystawiaj języka bo ci krowa nasika , a jak ci krowa nasika to urodzisz byka " , " zakochana para , Jacek i Barbara " Ale pamiętam , że kiedyśpojechałam do Krakowa do babci i razem miałyśmy iść na plac zabaw. Ona ubrała sobię jakąś suknenkę,a mi się ta sukienka nie spodobała . I powiedziałam do babci ; Ty jak tyś się ubrała ? Myślisz , że wyjdę tak z tobą na ulicę ? xD Hahahah Teram często mi to mama przypomina bo się babcia zestresowałą. Poszła się prebrać i zadzwoniła do mojej mamy żeby się poskarżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
juulek Hmmm... 27.11.10, 12:35 A ja zawsze "cicho siedź" albo "głupi jesteś" i zawsze tak do braci mówiłam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
crookers hehe,mam pare. 27.11.10, 12:03 -Co? -Gówno. -Zjedz je równo! -Bo powiem pani... -Głupia jesteś.. -Chyba Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: wasze teksty z dzieciństwa . 27.11.10, 13:38 w mojej rodzinie już niemal legendą jest owiana jedna z moich dziecięcych, jakże błyskotliwych wypowiedzi. babcia ciągle to opowiada, bo akurat przy tym była. kiedyś, mając ok. 3 lat zobaczyłam pierwszy raz stonkę. pokazując na nią palcem, ze śmiertelna powagą i nutką fascynacji stwierdziłam 'o folela, ale lobal'. jak łatwo się domyślić miałam na myśli stwierdzenie 'o cholera, ale robal' >D Odpowiedz Link Zgłoś
wylansowanaxd Re: wasze teksty z dzieciństwa . 27.11.10, 13:41 Ja np. wiele razy mówiłam " Nie pkapkaj, jutrom błędzie gorszej! " XD Albo jak się mnie ktoś pytał " Co tam? " ja mówiłam " Normalnie, bo przecież jeszcze nie poleciałam w kosmos" ale to jak już miałam 9 lat ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jenga98 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 27.11.10, 13:43 Jak ktoś między sobą lub do mnie coś gadał to mówiłam :: NIE DYSKUJ !!! albo fioletowy-flawietowy, kołdra- kodrła,tapczan-patczan, dziewczynka- deszczynka,musztarda- uszmalda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
slonia122 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 27.11.10, 13:49 zamiast przeciągnąć się mówiłam wyjęczeć się Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: wasze teksty z dzieciństwa . 27.11.10, 13:56 miałam 3lata i zamiast czekolada mówiłam telekatka Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: wasze teksty z dzieciństwa . 27.11.10, 14:05 kto sie przezywa ten sie tak sam nazywa ;p Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: wasze teksty z dzieciństwa . 27.11.10, 14:17 ' wszystko naskarze mamie' ! zawsze dopytywalam jak sie rodzi dzieci , i jak mama mi mowila ze mi kiedys wytlumaczy to mowilam ze ono wychodzi tak jak kupa Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: wasze teksty z dzieciństwa . 27.11.10, 14:25 nie miałam żadnych ripost, ale na skarpety mówiłam pipetki, na rajstopy tajśtopki oraz rozmawiałam z muchami. Odpowiedz Link Zgłoś
kinnia Re: wasze teksty z dzieciństwa . 28.06.11, 12:12 Pamiętam, że jako dziecko strasznie lubiłam oglądać Lotto i zawsze jak leciały te kulki, mówiłam na nie "propropki" ;D nie mam pojęcia dlaczego ^^ albo np. na ptaszka mówiłam "haszek" xD Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 28.06.11, 20:21 Moja mama ma brata Tomka i zawsze mówiłam Tomek jej łysły. Albo na reklamę mówiłam leklama. Ale jesteś... Ja się tak nie bawię Nie wystawiaj języka, bo ci krowa nasika Jak ty jesteś..., to ja jestem .... I wiele innych, ale niestety więcej nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
nutria Re: wasze teksty z dzieciństwa . 29.06.11, 10:44 Jak byłam zła to mówiłam: Ja już z wami wszystkimi nie mam siły Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia heh ;)) 29.06.11, 10:49 jak byłam mała i ktoś mnie o coś poprosił a mi się nie chciało to mówiłam "nie da dady" (czyli nie da rady) Odpowiedz Link Zgłoś
xx.ada.xx Re: wasze teksty z dzieciństwa . 29.06.11, 10:52 Naj pamiętam że do ojca powiedziałam po reklamę mediamarkt "ty nie możesz tam iść bo cię nie wpuszczą" xd Odpowiedz Link Zgłoś
xx_gosia_xx12 Re: wasze teksty z dzieciństwa . 29.06.11, 10:54 chyba do sześciu lat mówiłam leleń zamiast jeleń, potrafiłam też przez całą noc wyć piosenki Michała Wiśniewskiego i takie tam inne np. z teletubisiów:d Raz spytałam się też mamy co to jest podpaska xD Odpowiedz Link Zgłoś
xx_gosia_xx12 jeszcze jedno 29.06.11, 10:55 chociaż to do teraz mi zostało codziennie wujek się mnie pyta co w szkole a ja : nic , na to wujek : to po co chodzisz , ja: bo mi mama każe! Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: jeszcze jedno 29.06.11, 11:29 Na razie sobie tylko przypominam, że jak jechałam samochodem z rodzicami i zobaczyłam jezioro to darłam się na cały samochód "Wodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!". Odpowiedz Link Zgłoś
stayaway *______* 29.06.11, 11:35 powiem mamie ! jesteś u pani ! spadaj ! a ty jesteś głupi ! i co teraz zrobisz ?! (to do brata ) milcz dziewico ! (do chłopców przeważnie xD ) co się gapisz ? i to chyba tyle xD Odpowiedz Link Zgłoś