Dodaj do ulubionych

Chlopak ...

17.11.10, 15:47
No wiec drogie koteczki wink mam pewnią zagwożkę z Kolega z klasy ;-| Od pewnego czasu bardzo mi sie podoba, ja chyba mu tez ,usmiechamy sie do siebie (takze na lekcjach) czesto ze soba rozmawiamy itp. ale niedawno zaczoł zachowywac sie dziwnie bo gdy sam na sam z niem gadam to jest spokx ale jak przy jego kolegach to zdaje mi sie ,że sie popisuje. Czasem nawet rzuca nie miłe teksty ( wymijajac sie ,że niby na żarty.) Chodzi o to ,że zadawało mi sie ,że cos z tego wyjdzie a on nawet nie stara o nr gg lub nr tel niby w jakis sposob mnie podrywa a tak naprawde moze tylko filtruje/ Sama nie wiem co mam robicc
A wy co o tym sądzicie?
Wiem ,że duzoo jest takich watkuch typu o Chlopakach itp. Ale prosze was nie usuwajcie
Za każdą pomoc bardzo Dziekuje ;-*
Obserwuj wątek
    • deklove odświerzanie ;] 17.11.10, 15:59
      • error_ Re: odświerzanie ;] 17.11.10, 18:15
        O ile się znam na chłopakach,to normalne,że się popisują smile. Jeśli Cię to tak dręczy,to albo weź go na stronę i powiedz wprost,co o tym myślisz,albo po prostu faceta olej tongue_out. Nawet jeśli jest idiotą,po jakimś czasie zobaczy,że coś jest nie tak . A to jak się potem zachowa sprawi,że wszystko stanie się jasne big_grin. Powodzenia kiss !
        • hilary_fanka . 17.11.10, 18:18
          Jako, ze chodze do szkoły dla kujonów i przebywam w ich towarzystwie siedem godzin dziennie, nie odmówię sobie napisania, że odświeżanie pisze się przez "ż".

Chłopaki tak zawsze. Nie przejmuj się. U nich popisówa jest na każdym kroku. Właściwie, to nie wiem, co mogłabyś z tym zrobić. Może nie podchodź do niego, kiedy jest z kolegami?
        • pola16 Re: odświerzanie ;] 17.11.10, 18:19
          Chętnie bym coś doradziła, ale nie wiem czy jego uczucia są prawdziwe, bo wiem, że chłopcy w Twoim wieku mogą się np. założyć...

A wygłupia się przed kumplami, bo jest właśnie z nimi...
      • deklove Re: odświeżanie ;] 19.11.10, 18:48
        Sorka za błąd tak jakoś z rozmachu.
        Co do tematu poczekam, zobaczymy co z tego wyjdzie.
        Trzymacie sie kiss
        deklove
    • madalena Re: Chlopak ... 17.11.10, 18:19
      miałam podobny problem, nic z tym nie zrobiłam nadal coś do niego czuje ale nie wyszło.
    • lady_cat odświeŻanie . ; ] 17.11.10, 18:21
      przez Ż , nie RZ . < 3

podobas zmu się, a on nie chce pokazac tego , jego kolegom, że jest może i nawet wrazliwy, a więc udaje takiego twardziela, bezdusznego kolesia .
      jak będziecie już ze sobą . . . powinno to się zmienić.
      ja radziłabym Tobie obecnie to ignorowac, albo tez mu powiedziec coś ' zabawnego ' przy twoich kolezankach .

btw szczęścia .
    • shewerewolf OMG 17.11.10, 18:22
      Z tymi popisówkami to normalne. Odwala mu przy koleżkach. Więcej nie wiem xP
    • alyson96 Re: Chlopak ... 17.11.10, 18:22
      miałam taką samą sytuacje rok temu . Zarywał do mnie koleś z klasy , gadaliśmy na gadu itp. ale przy kumplach był chamski i wgl. popisywał się . no ale potem jednak coś z tego było...ale na krótko .

Nie wiem , czy on coś do ciebie czuje . Poczekasz , zobaczysz. ; >
    • kiniaa Re: Chlopak ... 20.11.10, 00:15
      i kolejna , ktora myli kategorie na forum . Ejj , problemy z chłopakiem nie zaliczają się raczej do 'moda, uroda, styl' sciana !
    • monik4 Re: Chlopak ... 20.11.10, 00:44
      yyy odpusc go ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka