camille_ 19.11.10, 14:23 Mam bransoletkę ala Pandora i nie mogę się zdecydować który koralik. Więc? 1. 2. 3. 4. A tak nawiasem, ktoś z was nosi taką bransoletkę? Jak tak pochwalcie się, jakie macie koraliki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agapi Re: ala Pandora 19.11.10, 14:28 Pierwsza jest najładniejsza. Nie, nie noszę, aczkolwiek myślę nad tym ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka_33 Re: ala Pandora 19.11.10, 14:36 Pierwszy koralik jest najładniejszy Pzdr by sliwka_33 Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry Re: ala Pandora 19.11.10, 14:30 hmm.. pandora to taki jakby pamiętnik pisany biżuterią.sądzę że powinnaś wybrać ten koralik który najbardziej przypomina ci o czymś miłym,śmiesznym itp. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_14 Re: ala Pandora 19.11.10, 14:32 1. nie noszę, bo nigdzie ich dostać nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
alexrusso Re: ala Pandora 22.11.10, 21:18 wydaje mi się że pierwszy nie , nie mam tej oto bransoletki xD _______ heh ! te moje intelektualne wypowiedzi xD Odpowiedz Link Zgłoś
kapi A ja myślałam , że chodzi Ci o puszkę pandory . 22.11.10, 21:56 A tak to jakieś bransoletki , nie chce mi się patrzeć i oceniać , przepraszam . Odpowiedz Link Zgłoś
dusia24 Re: ala Pandora 03.12.10, 23:44 Mam pytanie czy byłaby któraś z Was zainteresowana koralikami modułowymi typu Pandora .Mam jeszcze parę sztuk do zaoferowania możliwy odbiór osobisty ,więcej informacji pod dusiaz@pozta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
pyskatagowniara Re: ala Pandora 05.12.10, 16:25 Tak się składa że ja prowadze sprzedarz takich rzeczy . Mam bransoletki pandory i dużo koralików do niej . Jeśli chcesz zobaczyć napisz a wyśle ci zdj. A jesli chcesz zobaczyc np. zegarki link - www.photoblog.pl/dlaxkazdegoxcosxdobregox Zapraszam . Odpowiedz Link Zgłoś