mejsii 19.11.10, 18:13 Czy miałyście kiedyś takie wrażenie że chłopak robi coś żeby wzbudzić w was zazdrość . Ja tak mam i nie potrafię sobie z tym poradzić -.- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dom_998 Re: Do dziewczyn . 19.11.10, 18:17 Taak teraz tak mam moja rada jest taka :zrób to samo gadaj z innymi chłopakami i ładnie się do nich szczerz Odpowiedz Link Zgłoś
queen_ Re: Do dziewczyn . 19.11.10, 18:18 No pewnie. Chłopaki i dziewczyny często tak robią. Nic na to nie poradzisz chyba, że z nim pogadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mayflower Re: Do dziewczyn . 19.11.10, 18:37 Bosz... nawet mi nie mów. straszne to jest i tego nienawidze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Do dziewczyn . 19.11.10, 18:43 W moim przypadku to ja częściej tak robię ;D Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 19.11.10, 18:45 Taak,miałam tak i mam do tej pory. Szczeniackie zachowanie. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Do dziewczyn . 19.11.10, 18:50 ale miałam ubaw. polewka z qumpelami na całego-szczególnie jak laska zaprosiła go na parkiet a ja nic.pogadalśmy i przestał.rozmowa wystarczy-i nie reaguj. no na prawde niezły kabaret Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Re: Do dziewczyn . 19.11.10, 22:29 no niestety teraz tak mam... nie jesteśmy razem ale po ostatniej wycieczce...oj działo sie..no w kazdym nie jestesmy sobie obojętni i jak on mnie ostatnio zobaczył że siedze sobie zkolegami i gadam i sie smieje i wogóle to dzisiaj cały dzień łaził za koleżankami jego z klasy i sie patrzył czy ja sie nie patrze... i szczerze mówiąc to schrznil mi troche humorek ale sie nim nie przejmuje i jeszcze cały czas sie bezczelnie gapił czy ja sie nie patrze !! Odpowiedz Link Zgłoś
bluebaloon Re: Do dziewczyn . 19.11.10, 23:06 No i właśnie o to mu chodzi! Nie daj się Mejsii!! Odpowiedz Link Zgłoś
takasobieja. Re: Do dziewczyn . 20.11.10, 17:17 Lepiej nie zwracać uwagi. Wiem, że zazdrość to jest okropne uczucie. Ale może on chce Cię sprawdzić, czy Ci zależy? Chłopacy często mają dziwne pomysły Porozmawiaj z nim. Ale... Chorobliwie zazdrosną też nie można być, nawet jeśli każda dziewczyna wydaje Ci się zagrożeniem. Nie możesz go zamknąć w klatce, sprawić by rozmawiał tylko z Tobą. Przecież Ty też masz kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
werona112 Re: Do dziewczyn . 20.11.10, 19:50 miałam, i z własnego doświadczenia wiem, że należy go olać i się nie przejmować takim kolesiem! Bless ! Odpowiedz Link Zgłoś
amazinga Re: Do dziewczyn . 23.12.10, 19:50 Tak. Na ostatniej dyskotece. Bezskutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Do dziewczyn . 23.12.10, 20:37 Nic takiego nie robią, albo to kompletne kołki, albo moi kumple, żadem się mną nie interesuje (chyba XD) Odpowiedz Link Zgłoś
on_a Re: Do dziewczyn . 25.12.10, 00:34 Tak mam takie wrażenie cały czas ale mój chłopak robi to do żartó i tylko po to żeby mi troche podokuczać bo ja uwielbiam mu dokuczac wiec on mi sie tym samym "odpłaca"<br /> y moze po prostu tak samo odpłac się tym P<br /> Odpowiedz Link Zgłoś
moniss_ Re: Do dziewczyn . 25.12.10, 20:29 taa, chłopcy są dziwni staraj się o tym nie myśleć,udawaj że nie widzisz ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Do dziewczyn . 28.12.10, 21:27 taa, znam to. jak dla mnie to idiotyczne, szczególnie jeśli chłopak przy "podywaniu jej" ciągle zerka na mnie czy ja patrze .! no, ja nic z tym nie robię. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
emma1997 tak;( 28.12.10, 21:39 ja też nie umiem sobie z tym poradzić zarywa do każdej dziewczyny nawet do chłopaków by zrobić mi nazłość aby była zazdrosna a potem udaje że nic się nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
kredkakolorowa Re: Do dziewczyn . 28.12.10, 21:57 Mysle, ze tak moze byc Oni chca, abysmy po prostu mu zazdroscili, wkurzali sie na ta, z ktora gad, "filtruje'. Pogadaj z nim, aby sie ogarnal Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Do dziewczyn . 28.12.10, 22:02 Nigdy. Powiem tak: jeśli chodzi o chłopaków, trafiam na samych idiotów. Ci, których lubię i sa bardzo sympatyczni- są ode mnie młodsi. Więc raczej jest tak, że oni się mną nie interesują i ja nimi też nie. Tak więc takie wzbudzanie zazdrości po prostu nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś