tinn Re: wasze sklepy , moda , ciuchy itp 02.01.11, 18:29 1. bershka, h&m, forever 18,stardivarius, vero moda, czasem new yorker i reserved 2 . h&m, bershka 3 nie lubię zary, średnio podobają mi sie ich ciuchy, czasem tylko pojedyncze rzeczy i terranovyteż nie bardzo lubię. 4 nie mam, kupuję te buty, które mi się podobają, niewazne w jakim sklepie. 5 głównie rossmann, czasem sephora Odpowiedz Link Zgłoś
dusia980 Tu --> 03.01.11, 21:58 1.House , Cache &Cache , Reservad , Butik , Queen 2.House , Cache &Cache , Reservad , Butik , Queen 3.H&M , no sorry , ale ja tam nic nie widzę 4.CCC ;p + sportowe gdzie są Nike , Addidas , Reebook 5.Zależy , Drogeria itp. np. Rossman ;p Koniec Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: wasze sklepy , moda , ciuchy itp 03.01.11, 22:29 1. New Yorker, Cropp Town, House, Bershka, H&M, Nike 2 . New Yorker, House 3. Może nie, że nie lubię, ale nie podobają mi się bluzki z Bershki, bo są z materiału do dupy i bluzki z H&M A jeżeli chodzi o inne ubrania z tych sklepów to są jak najbardziej ok 4. Nike 5. Oriflame. Odpowiedz Link Zgłoś
superoolah Re: wasze sklepy , moda , ciuchy itp 03.01.11, 23:16 1. wasze ulubione sklepy - topshop, urbanoutfitters, hollister, republic, superdry, new look. 2 . sklepy w których kupujecie najczęściej hollister i superdry <3 3 sklepy których nie lubicie , np. bo mają brzydkie ciuchy czy jest drogo . i dlaczego nie wiem. 4 ulubiony sklep z butami schuh. 5 gdzie kupujecie kosmetyki ? boots, superdrug. Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: wasze sklepy , moda , ciuchy itp 03.01.11, 23:31 1. Lubię Reserved, Camiou (czy jak to się pisze),H&M, Stradivarius, Cubus, i ZARA. 2. W.w. 3. House, Cropp... Brrrr. Wszyscy tam kupują, drogo, a pozatym badziewiaste jakościowo ciuchy, nie mówiąc o dodatkach. 4. QUAZI, czasem deichmann, ale i tak 1/3 butów kupuję przez neta, bo w polsce nie ma ładnych niestety. 5. Ale jakie? Takie do mycia to tj. wszyscy, a takie do malowania to najczęściej Daglas (też nie wiem jak się pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: wasze sklepy , moda , ciuchy itp 03.01.11, 23:40 1. Matalan, Peacocks, Superdrug 2 . -||- 3 boundary stores -.- 4 nie mam 5 Superdrug, boots, czasem Asda Odpowiedz Link Zgłoś
ostrypazurek wasze sklepy , moda , ciuchy itp 04.01.11, 10:34 Wszystkie moje ulubione sklepy z butami, ciuchami i kosmetykami są w Blue City, uwielbiam tam jeździć na zakupy i nie tylko, a jeszcze teraz mają tam same promocje i wyprzedaże niektóre nawet o 70 %. Odpowiedz Link Zgłoś
emosusie Re: wasze sklepy , moda , ciuchy itp 04.01.11, 17:20 1.Hause,H&M,Crooptown,Kappahi,New Yourker.2.New Youorker,Hause,H&M.3.nie mam(no może takie gdzie mają zbyt dziecinne ciuchy).4.CCC,Deichamnn.Rossman,Saphora. Odpowiedz Link Zgłoś