alex_twilight 17.12.10, 21:32 Heeej . Mam pytanie, wiecie może gdzie mogłabym dostać podobne bransoletki do tych Jareda ? ) Takie megakolorowe, plastikowe, złożone z koralików. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janvier Ym... 17.12.10, 21:38 Zrób se taką... moja koleżanka se zrobiła ... co w tym trudnego? Odpowiedz Link Zgłoś
hurricane. Re: braansoletki Jareda L. :) 17.12.10, 21:47 no właśnie. mi koleżanka zrobiła taką z serduszek. Odpowiedz Link Zgłoś
emilydead_mars Re: braansoletki Jareda L. :) 17.12.10, 22:07 Zakup sobie koraliki na neci i sobie zrób. On takie dostaję od fanów! Odpowiedz Link Zgłoś
squash haha! mam identyczną! 17.12.10, 22:11 tą prawie na środku, zrobioną z serduszek. < 3 ale ci nie pomogę, bo sama ją zrobiłam z koralików. :d Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: braansoletki Jareda L. :) 17.12.10, 22:45 J swoje błyskotki dostaje od fanów, więc raczej ich nigdzie nie kupisz, chociaż kiedyś miał taką jedną bransoletkę, które zrobiła i sprzedawała jakaś dziewczyna, w domyśle fanka, i taką chyba dało się kupić, anyway poszukaj koralików i zrób. a jak już najdziesz to daj znać gdzie kupiłaś, bo ja jaredowych serduszek nigdzie nie mogę znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 17.12.10, 23:30 sama zrób. chyba na allegro znajdziesz koraliki jakie kolory tylko chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
pyskatagowniara Re: braansoletki Jareda L. :) 17.12.10, 23:47 Tak się składa że ja robie biżuterie i sprzedaje na internecie. Jeśli chcesz moge ci zrobić jakie tylko chcesz . Różne kolory , kolorowe , z pacyfkami, kotkami , kwiatkami , słonikami , aniołkami , owocami itp. ;d Jeśli jesteś chętna napisz do mnie . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: do pyskatagowniara ;)) 18.12.10, 11:12 ojeej bardzo bym chciała ) przyjmij mnie do znajomych , to jakoś do Ciebie napiszę :] Odpowiedz Link Zgłoś