iamfrommars of course. ;) 27.12.10, 15:17 FC Barcelona, Liverpool, Villa, Torres, Pique, Casillas. Preferuję hiszpańską piłkę nożną. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
grenn_kicia Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 15:19 a zapomniałam napisać że tata od 4 roku życia uczył mnię grać sam gra w drużynie Samożądowcy klub ludzi praccujących w gminie Odpowiedz Link Zgłoś
silve Łączmy się dzieci Kolejorza !! 27.12.10, 15:24 To już chyba wiadome komu kibicuję Nie mam za bardzo ulubionego ale lubię Lewandowskiego i Peszka No co dzień gram z chłopakami ze szkoły. Mam takiego cela że ostatnio chłopak dostał w nos, poryczał się i podobno mu krew leciała Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 15:54 Oglądam ; ) sama nie gram, bo u mnie na wfie to koszmarnie wygląda jak gramy.. Lubię Wisłę Kraków, z zagranicznych Barcę. a z piłkarzy to np. Torresa lubię xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekkxd Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 16:08 KKS Lech Poznań ! <3 Arsenal Londyn <3 Diego Forlan <3 David Villa <3 Są NAJLEPSI !!! : ) Uwielbiam oglądać mecze , czasami całymi dniami ;D Sama też czasami pogrywam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
heroina Re: Piłka nożna ! ? 27.12.10, 19:10 klub; FC Barcelona , piłkarz; Fernando Torres, David Villa, Lionel Messi. bo to świetny klub, grający piękny futbol. i ci trzej, moi ulubieńcy, to świetni piłkarze. czasami w gorszej lub lepszej formie, ale każdy sportowiec tak ma, nie można być cały czas w świetnej formie, są i grosze dni. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzowa. Re: Piłka nożna ! ? 24.05.11, 18:54 Kochamm ! Kocham piłkę nożną ! Zarówno grać i oglądać. Barca wymiata, a szczególnie Villa ( który poza tym, że świetnie gra, jest urrrroczy <3) Messi Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzowa. Re: Piłka nożna ! ? 24.05.11, 19:05 A sama rzadko gram, bo mnie koledzy wyganiają bo : '' ty nie umiesz''. a umiem lepiej od nich ;\ Kocham Barcelonę i reprezentację Hiszpanii i zawsze będę, bez względu na to, czy są gorsi czy lepsi. Villa był, jest i będzie dla mnie najlepszym graczem wszech czasów. Messi też jest ok, ale wolę Davida. lubię pooglądać zagraniczną ligę, bo jak sie polską ogląda, to aż żal.... Dlatego oglądam Hiszpanię. Byłam w Hiszpanii gdy zdobywali Puchar Świata w RPA i, boże, jak oni się cieszyli ! To było cuudowne ! Kocham Hiszpanię i i ich drużynę <3 Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Piłka nożna ! ? 24.05.11, 19:32 grałam, ale mam problemy ze stopą i lewym kolanem, więc przestałam. piłkę nożną uwielbiam odkąd pamiętam, mogę nawet pokusić się o stwierdzenie, że to dziedziczne w mojej rodzinie. co do klubów to kibicuję od lat Schalke 04 Gelsenkirchen i klubowi z J-League, tj. Kashimie Antlers. z reprezentacji to szczególne miejsce w moim sercu mają Niebiescy Samurajowie - reprezentacja Japonii : waleczni, nieustępliwi, oddani grze, po prostu fantastyczni. lubię także Koreę Południową - ogólnie azjatycki futbol mnie interesuje, szkoda, że jest tak niedoceniany w Polsce i ogólnie w Europie, bo według mnie warto się nim zainteresować. poziom lig z krajów azjatyckich, szczególnie z Japonii i Korei Południowej niczym nie ustępuje ligom europejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia6210 Re: Piłka nożna ! ? 24.05.11, 19:47 Ja bardzo lubię piłkę nożną i często idę trenować sama lub z kolegami,koleżankami. Odpowiedz Link Zgłoś
magicaleks Hm.. 24.05.11, 20:00 Nie lubię oglądać meczów, nie interesuję się piłkarzami. Ale w nogę lubię sobie pograć, np. na WF-ie, albo na osiedlu. Ogólnie lubię sport. Odpowiedz Link Zgłoś
k_laudii Re: Piłka nożna ! ? 03.06.11, 19:40 MU i Real Madrid KOCHAM GERRARDA KAKEIker Casillas i MIKLOSA FEHERA [*] A reprezentacje to : Polska (patriotyzm ) Hiszpania ( gra i Casillas ) Brazylia (gra i Kaka ) Anglia (bardziej sentyment do Gerrarda niż gra ) Odpowiedz Link Zgłoś
k_laudii Re: Piłka nożna ! ? 03.06.11, 19:41 A zapomniałam dodać że gram To jest jeden z lepszych sportów jakie znam Odpowiedz Link Zgłoś