psychoxfreak Re: Amerykańskie nastolatki . 28.12.10, 16:10 Większość, jeśli chodzi o te, które mają dzianych rodziców. Smutna prawda, jeszcze sporo jest strasznie rozpieszczonych. Ew. D: Odpowiedz Link Zgłoś
ani_mru_mru Re: Amerykańskie nastolatki . 28.12.10, 16:17 Wiesz w ameryce nastolatki dojrzewają szybciej ale widać, że to bogate.. xD Odpowiedz Link Zgłoś
you_ Re: Amerykańskie nastolatki . 28.12.10, 17:00 No właśnie też tak sobie myślałam , że u nich są znacznie tańsze rzeczy niż u nas . I mają o wiele większe zarobki . Dzięki za wypowiedzi : * Odpowiedz Link Zgłoś
eminem535 Re: Amerykańskie nastolatki . 28.12.10, 23:41 Gdybyś Ty tez tam mieszkala to najprawdopodobniej też byś miała taki pokój bo 1.Mają tam wieksze zarobki 2.Mniejsze podatki 3.U nich wszystko jest dużo tańsze niż u nas,nawet ta dziewczyna w filmiku powiedziała,że wisiorek kupiła za jakieś 2 $ czyli na nasze pieniadze to jest z jakies 8zł...u nas na pewno nie kupisz wisiorek za 8zł raczej za co najmniej 25zł Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Amerykańskie nastolatki . 28.12.10, 17:39 aż wyłączyłam głos tak mnie to jej nawijanie wkurzyło nom jest bogata, to sobie pozwala na różne przyjemności. takich nastolatek w Ameryce jest wiele, ale nie większość, większość jest raczej przeciętnie bogata, tak mi się wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Amerykańskie nastolatki . 28.12.10, 20:42 Moim zdaniem pokazują domy tylko bogatych osób aby pokazać że USA jest bogatym krajem. Co prawda nic do nich nie mam ale oni naprawde uważają, że są wielce bogaci. Tak było kiedyś ale teraz nie, ale chyba nadal chcą utrzymać status bogatego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
werix3 o.O 28.12.10, 20:58 o ja ; o . i teraz krążą mi takie myśli po głowie po co ona te filmiki nagrywa i sie chwali tymi wszystkimi rzeczami . -,- . ktoś mi odpowie ?. co mają na celu te filmik ?. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakcyjna Bez sensu. 28.12.10, 21:11 Uważam, że ten twój wątek jest bez sensu. Bo przecież jednek filmik o sypialni jednej dziewczyny niczego nie mówi. Każdy przecież mieszka inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Amerykańskie nastolatki . 28.12.10, 21:19 Większość nastolatek ma po prostu to co chce Tam jest inne życie .Inne zarobki, inne ceny.... Tam ludzie dzielą się na 2 strony. Jedni bogaci, drudzy naprawdę biedni. Nie ma ludzi po środku. Z tym , że o tych bieddnych się nie mówi.... Odpowiedz Link Zgłoś
lays_x33 Biedna Polska .... [ pod względem kasy xd ] 28.12.10, 22:35 Myślę ,że mogą tak mieszkać . Po prostu w Polsce panuje bieda Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Amerykańskie nastolatki . 28.12.10, 23:19 ta to jest jakiś koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Amerykańskie nastolatki . 28.12.10, 23:45 Osobiście to mnie pokój nie powalił tylko te buty ;o... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_14 Re: Amerykańskie nastolatki . 29.12.10, 00:06 w sumie to te meble są stare ale pokój wygląda super bo jest bardzo kolorowy i kreatywny, wiec raczej zależy od tego jak go użądzisz....mam ciocie w Ameryce i mówiła że te sklepy Target i Hobby Lobby które wymienia ta dziewczyna są bardzo tanie, więc tanio możesz sobie super odwalić pokój p.s. masz więcej takich filmików?? Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Amerykańskie nastolatki . 29.12.10, 17:35 ja robię wszystko, żeby jak najmniej rzeczy walało mi się w pokoju, a ta pokazuje tony biżuterii i perfumów. jaciekręcę. No, ale. osobiście mi się nie podoba. wolę My RoOm. Odpowiedz Link Zgłoś
dusia980 O kur** ... 03.01.11, 22:06 Jakie one walnięte są ! Wiek conajmniej 15 lat i na różowo pokój ??? Ja z tego wyrosłam mając lat 5 . Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy. Moja wypowiedź...tu!!! 03.01.11, 22:23 Własnego kibla nie mam xd ale co do wystroju i w ogóle to przecież nie jest jakoś super.Łóżka jej tylko i wyłącznie zazdroszczę a właściwie tylko materaca.Ludzie,ona tam nie ma Bóg wie czego.Jasne,markowe ciuchy itp ale wy też możecie pomalować sobie pokój na różowo,kupić ładną narzutę,lampki,świeczki,wazony,kwiatki,pudełeczka...to nie są duże wydatki.Wystarczy mieć gust.A co do mebli to zawsze można poszperać w jakiś targach,sklepach itp.Jej biżu też nie wygląda na jakąś super drogą(chociaż może jest,nie przysłuchiwałam się) ale każda z nas ma kolorowe błyskotki które można ładnie wyeksponować.Może ma wszystko markowe,drogie i duuużo.Ale naprawdę ,jakby się pozbierało wszystkie duperele i porozwieszało wcale by tak mało nie wyszło.Jej się po prostu chcę utrzymywać porządek i wszystko segregować.Nie wiem skąd taki bulwers.Wystarczy mieć gust.Psa też macie.Ładne poduszki pewno też.Takie lampki to w ikea za parę złotych są.Naprawdę, wystarczy pomyślunek i gust .Ja tam też mam (moim zdaniem) gustownie zrobione w pokoju a wcale nie dużym kosztem.!;P Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Moja wypowiedź...tu!!! 04.01.11, 16:37 dorothy- w 100% się z tobą zgadzam! Wystarczy trochę kreatywności. Za poukładanie biżuterii w szafie nie trzeba płacić, a kto powiedział że musi być wszystko wpakowane do jednego pudełka? Kolorowa pościel nie kosztuje miliony! "Biurko" do makijaży-cie rozumiem zdziwienia ot co postawiła lustro i poukładała cienie do powiek na stojaki i wielkie halo! Szafa z ubraniami-każdy może sobie kupić coś podobnego(www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59861436) zachwycacie się ilością ubrań-mnie to nie dziwi-spodni ma max 25 mam mało mniej a ilość bluzek mnie nie szokuje bo mam tyle samo(mniej więcej) tylko że zwinięte w szafie. Wystarczy wszystko włożyć na wieszak.W biurku porządek każdy może mieć. Dodać kilka pierdół i pokój odstawiony! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 ejj 04.01.11, 21:16 ona ma tyle kasy bo jest w stanach modelka i pozuje do takich magazyków jak np. seventen Odpowiedz Link Zgłoś
lusia12 Re: Amerykańskie nastolatki . 21.01.11, 15:48 Emm szok jak to zobaczyłam !! Nie naprawde mnie zatkoło !! Fujj !! Tyle różu i słitaśnych reczy !! Nie wytrzymała bym tam nerwowo !! Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Amerykańskie nastolatki . 21.01.11, 15:55 Wszystkie tak nie mieszkają! Przecież widać, że to rasowa lalka Barbie i pustak. Obejrzyj sobie chociaż Licealnie ciąże i Zycie wg Liz, to od razu zobaczysz, ze tak mieszkaja tylko pustaki Odpowiedz Link Zgłoś
emisia1 Wszystkiw ! 21.01.11, 19:33 W końcu w USA jest inne życie Tam wszyscy dużo zarabiają i mogą kupić sobie Chanel i LV Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Taa. > , < 21.01.11, 19:42 Ameryka dla mnie to ni ciekawego. A Amerykańskie nastolatki nawet do pięt nam nie dorównują. Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Eh... 21.01.11, 19:46 Tam wszystkie są rozpieszczone. W ogóle Ameryka to szurnięty kraj. Oh, dziękuję Bodu, że mieszkam w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania36 oooo.... 21.01.11, 19:55 ŁAŁ... no niby dużo ale ona przeciez 5/6 tego nie używa.... miliony kremów. suszarek szczotek do włosów.... po co jej tyle??? Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: Ech... 22.01.11, 12:12 A ten wszechobecny róż... Fakt, że niektóre elementy jej pokoju są lekko tandetne, pomijam. Nie uważam, że wszystkie amerykańskie nastolatki mają takie pokoje. Sądzę, że gdyby ten pokój miał dwa razy mniejszą powierzchnię i był dwa razy mniej różowy, to ta dziewczyna nie umieściłaby wideo z "Room Tour" na You Tube. Myślnik Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 bez urazy dla tej dziewczyny ale moje pierwsze 21.01.11, 19:53 wrażenie po zobaczeniu video było następujące : rozpieszczona córeczka tatusia i mamusi ... A do tego niezła lansiara.. I po co ona się tym wszystkim chwali ??? Pomyślałam że dla niej liczy się chyba tylko lans lans lans . i nic więcej nie lubię takich pustaków które się chwalą byle gównem typu właśnie tej dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: bez urazy dla tej dziewczyny ale moje pierwsz 21.01.11, 20:06 przyznaję, że jej pokój jest naprawdę ładny, nie licząc tego wściekłego różu. ma dużo śliocznej biżuterii, butów, ubrań etc, ale dlaczego chwali się tym wszystkim? sprawia wrażenie bardzo rozpieszczonej 15-nastki. a ja takich ludzi po prostu nie toleruję. Odpowiedz Link Zgłoś
nicegirl_14 o co ci chodzi? poprostu ma porządek. 26.02.11, 15:16 yy, no sory, skoro po obejrzeniu tego filmu macie takie zdanie, to jak byście mój zobaczyły to całkiem od jakiś snobów byście mnie wyzywali ; // Odpowiedz Link Zgłoś
julkajulcia Nicegirl_14 28.06.11, 12:50 Tsa,sama na jednym wątku wyzywałaś dziewczyn,które się właśnie w ten sam sposób chwaliły od snobek i debilek,a sama teraz co tworzysz ? Nakręć identyczny film i wrzuć na yt to wtedy ci uwierzę,w innym przypadku odpuść sobie takie chwalenie bo jest tu h...a warte i tak nikt ci nie wierzy biedna zakompleksiona dziewczynko Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: Amerykańskie nastolatki . 11.06.11, 22:50 Jak dla mnie to ona pochodzi z jakiejś bogatej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
jannet Re: Amerykańskie nastolatki . 12.06.11, 13:48 Widziałam juz dawno ten filmik. Akurat juicystar07 (Blair Fowler) z tego co widzę jest bogata i sławna. Ciagle robi Haule z różnych skepów itp. Jest rozpoznawalna itp. I z tego co wiem to ma jeszcze 32 inen sypialnie- jedną niebieską, drugą taką szarawo-rózowa ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jannet Re: Amerykańskie nastolatki . 12.06.11, 13:55 Sorry, że trzeci post juz piszę pod rząd ale jakos tak wyszło. Tu macie jeszcze kilka dobrych room tourów. www.youtube.com/watch?v=q-kQhllSN2g www.youtube.com/watch?v=9n5xalbGSVk Mam nadzieję, że one sie wam też spodobają Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl tu. 13.06.11, 17:16 nie, normalnie mieszkają. moim zdaniem ładniej niż np u nas w blokach. całkiem inny urok mają domki jednorodzinne. byłam, widziałam. ale takie jak na filmach to przesada albo mają kasy że ja cie piernicze Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: Amerykańskie nastolatki . 13.06.11, 17:47 Też chcę miec taki pokój!I swoją łazienkę! Na pewno w Ameryce są i biedne dzielnice i właśnie takie domy.Ale z drugiej strony,w Ameryce wszystko jest tańsze... Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Amerykańskie nastolatki . 13.06.11, 18:06 o ludzie , ma kasę , chce mieć słit różowy pokój to niech ma . Odpowiedz Link Zgłoś