drama_queen Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 15.01.11, 12:23 Blue - Breathe easy Mat Kearney - Breathe in breathe out Alexz Johnson - I still love you Goo goo dolls - Iris Odpowiedz Link Zgłoś
rooshgirl Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 15.01.11, 12:25 Happysad - Taką wodą być Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 15.01.11, 14:09 Kilka ich będzie The 69 Eyes - Wasting The Dawn Sonata Arctica - Shy Type O Negative - Christian woman Metallica - The Unforgiven Apocalyptica - Farewell Apocalyptica - Romance Tarja - Dark Star Nightwish - The Phantom Of The Opera Nightwish - Over The Hills And Far Away HIM - For You HIM - In Joy And Sorrow Garbage - Milk System of a Down - Lonely Day Odpowiedz Link Zgłoś
grenade Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 16.01.11, 16:47 Bruno Mars - Talking to the moon Lady Gaga - Speechless Odpowiedz Link Zgłoś
nemiilovejb Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 16.01.11, 22:25 NDK - good sensi Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 15:27 The xx - Fantasy Odpowiedz Link Zgłoś
nikki Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 15:38 zajrzyj na wątek jakiej piosenki najcześciej słuchasz, tam wypisałam wszystkie swoje ukochane nutki ) Aha i jeszcze Avril Lavigne-What the Hell Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 nie mam. 17.01.11, 15:41 bo przy każdej potrafię odpłynąć. ale tak na serio to jakoś działa na mnie piosenka Ani Wyszkoni - Wiem, że jesteś tam Odpowiedz Link Zgłoś
elinternado dido-here with me 17.01.11, 15:53 dido-here with me uwielbiam,przypomina mi roswell Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_portilla Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 15:53 celine dion - because you loved me Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat mhmm 17.01.11, 15:54 nelly - just a dream za muzykę w tym utworze. tekst na mnie nie działa, ale ta muzyka - coś niesamowitego <3 volver - volveremos opisuje wszystko, co kiedyś przeżyłam. koniec , kropka . Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Oj wiele jest takich... 17.01.11, 15:54 Taniec Wampirów- Na orbicie serc Taniec Wampirów- Dla Sary Linkin Park- Leave out all the rest Linkin Park- In between Linkin Park- Valentine's Day Avenged Sevenfold- Dear God Avenged sevenfold- Afterlife Aerosmith- Dream on Aerosmith- I don't want to miss a thing we are the world for Haiti My chemical Romance- Welcome to the black paradise Three days Grace- I hate everything About you To raczej nie wszystko ale chyba większość... Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 15:56 30 Seconda To Mars - " A Beautiful Lie" oraz " Kings & Queens " no i " The Kill" Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 15:56 30 Seconds To Mars oczywiście xD Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 16:13 Hold my hand - MJ & Akon Odpowiedz Link Zgłoś
memories_ Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 16:16 Ja mam takich mnóstwo. Ale teraz do głowy przychodzi mi 3 doors down - here without you oraz Limp Bizkit - behind blue eyes. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em no to tak... 17.01.11, 16:39 Aerosmith - Dream on Led Zeppelin - Stairway to heaven, You shook me, Babe, I'm gonna leave you Brian May - Too much love will kill you The Rolling Stones - Angie Pink Floyd - Hey you, High Hopes, Comfortably numb, Wish you were here Hunter - Pomiędzy niebem a piekłem Coma - Leszek Żukowski, Spadam Iron Maiden - Dance of death Dżem - List do m. The doors - The end Downface - Alone Pearl Jam - Just Breathe ... to jeszcze nie wszystkie, ale te, co zdołałam sobie przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ianlove jest taka ^^ 17.01.11, 18:11 oo tak np. Linkin Park Leave Out All The Rest .. Naprawde ją lubie Odpowiedz Link Zgłoś
pattrysia Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 18:23 Kropp Circle - Who We Really Are i wszystkie kropp circle mają smutne piosenki według mnie a w tym miesiącu szczególnie ;// Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 18:24 muszę przyznać, że to dość często się zmienia. ale tak trwale mam pełny sentyment do 'your guardian angel' RJA i 'running to the edge of world' mansona. oba w wersji akustycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 18:28 jest kilka takich... ale najbardziej "odpływam" przy Led Zeppelin - 'Stairway to heaven' mmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
trusskawcia Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 18:29 Avril Lavigne "One of These girls" i "Contagious" Flow "Sign" ale wersja piano :3 Elton John "Can You feel the love tonight" Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 ... 17.01.11, 18:31 Florence & The Machine - Cosmic Love I Blame Coco - Summer Rain Nightwish - While Your Lips Are Still Red I to jedne z niewielu. nie potrafię wymienić wszystkich, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
rabid_squirrel Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 18:34 Paramore- my heart i jeszcze dużo innych Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 18:43 kasabian - thick as thieves. :c Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel483 Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 18:48 Natalia Kukulska - Wernośc jest nudna Afromental - Radio song Sterling Knight - (wszystkie jakie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Piosenka przy której '' odpływasz ''. 17.01.11, 18:53 - Vanessa Anne Hudgens - Say Ok - miley cyrus - when i look at you - Shakira - Don't Bother - We are the world Odpowiedz Link Zgłoś