dizziness 25.01.11, 13:15 Czy po nałożeniu toniku należy go potem zmyć, czy od razu nałożyć krem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinka_us5 A ja robie tak: 25.01.11, 14:02 Nakładam tonik. Czekam aż wyschnie. Nakladam krem. Pozdrwawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vampirediaries Re: Tonik do twarzy. Proste pytanie. 25.01.11, 14:06 Ja robie tak ; nakładam tonik, czekam jakies 2 minutki, zmywam, czekam aż mi skóra wyschnie, jak wyschnie to nakładam krem, a potem robie sobie maseczki z błota <ale to tylko raz na jakiś czas> -VD- Odpowiedz Link Zgłoś
coco. Re: Tonik do twarzy. Proste pytanie. 25.01.11, 14:15 nakładam tonik, czekam aż skóra trochę wyschnie a później nakładam krem - czyli nie zmywam toniku Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel483 Re: Tonik do twarzy. Proste pytanie. 07.02.11, 09:05 coco. napisał(a): > nakładam tonik, czekam aż skóra trochę wyschnie a później nakładam krem - czyli > nie zmywam toniku ja też Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Tonik do twarzy. Proste pytanie. 25.01.11, 14:46 Nie wiem jaki masz tonik, ale on jest po to, by Ci w jakiś sposób pomóc, musisz chwilkę odczekać aż wsiąknie. Potem smaruj krem. Odpowiedz Link Zgłoś
princeskaa Re: Tonik do twarzy. Proste pytanie. 25.01.11, 16:37 ` nie zmywa się toniku , tonik jest po to by przetrzeć nim twarz , a nie do mycia czy też w formie maseczki , aby go zmywać , potem krem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
emosusie Re: Tonik do twarzy. Proste pytanie. 25.01.11, 17:16 ja nakładam tonik czekam az wyschnie i dopiero krem. Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia441 Re: Tonik do twarzy. Proste pytanie. 25.01.11, 17:24 ja robię tak: nakładam tonik potem czekam jakieś 15 minut (czytałam gdzieś że tak trzeba robić zanim nałoży się drugi preparat , jeśli nie poczekasz to tonik nie zadziała) przyznaje widzę poprawę po 15 minutach nakładam krem Odpowiedz Link Zgłoś
daisy002 Re: Tonik do twarzy. Proste pytanie. 25.01.11, 20:49 zgadzam się z powyższymi opiniami - toniku się nie zmywa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pony Re: Tonik do twarzy. Proste pytanie. 26.01.11, 18:43 Ja po nałożeniu toniku czekam aż wschnie i nakładam krem. ale to też zależy jaki masz tonik. Odpowiedz Link Zgłoś
pony Re: Tonik do twarzy. Proste pytanie. 26.01.11, 18:43 Ja po nałożeniu toniku czekam aż wschnie i nakładam krem. ale to też zależy jaki masz tonik Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x jak można zmywać tonik? haha, on jest po to.. 26.01.11, 18:48 żeby ci oczyścił twarz, on musi wyschnąć na twojej twarzy. nie zmywaj go Odpowiedz Link Zgłoś