koniara8 Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 23:20 Na pewno zakupię jakieś adidaski i jakąś wiosenną kurteczkę, może pilotkę ? Zależy czy starczy kasy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: wiosenne must have - 2011 06.03.11, 15:35 koszula w kratkę najlepiej ciemno niebieska . jakaś torba . koszulki przynajmniej 4 . jasne rurki . krótka jensowa kurtka . trampki . Odpowiedz Link Zgłoś
girl_321 Re: wiosenne must have - 2011 29.01.11, 23:55 moje wiosenne must have: -conversy - czerwone i może jeszcze jakieś, -jakaś fajna marynarka - czarna albo szara -sweterek - taki dłuższy, szary -jakiś fajny naszyjnik -może też jakąś chustkę -no i jeszcze jakaś fajna spódnica no to chyba już wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 - 30.01.11, 10:18 na wiosnę: nie mam zielonego pojęcia, co ma być to będzie. nie lubię planować tego co kupię, bo i tak tego nie znajduję. Odpowiedz Link Zgłoś
bojsgerlka Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 13:25 za mną chodzi ramoneska , taka nie za długa najlepiej 3/4 <3 tylko nie wiem gdzie bym mogła znaleźć właśnie jakąś taką i do tego w przystępnej cenie ;/ + oczywiście buty! marzą mi się jakieś takie na koturnie , za kostkę , najlepiej pełne:d no ale zobaczy się Odpowiedz Link Zgłoś
smog :) 30.01.11, 00:27 -jeansowe szorty z wysokim stanem -biały zegarek -torbę w kolorze nude -szalik w ciekawym wzorze (np zeberka) -płaskie buty "jazz shoes" -botki z szarego zamszu peep toe Odpowiedz Link Zgłoś
aszulka Re: :) 30.01.11, 00:46 -trampki (najlepiej jakies w kwiatki, kratke, jak najbardziej kolorowe) -adidasy -nowe jeansy, bo ostatnio wszystko na mnie pęka xd to musze mieć koniecznie, a dodatkowo to jakies dłuższy sweter, najlepiej różowy, albo inny kolor ale koniecznie z moznym akcentem bluzy, również kolorowe bo takie lubie najberdziej. ostatnio zrezygnowałam z nich na rzecz swetrów ale są fajne. ewentualnie jakies kolorowe chustki, bluzki czy coś. ale to zależy od tego co będzie w sklepach i po części od funduszy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 . 30.01.11, 01:29 Bluza z pull&bear motyw spongebob , męska. Koszulka z pull&bear motyw ciasteczkowy potwór z ulicy sezamkowej , męska. kolejna koszula w kratę , najlepiej zielono-czarna . chyba wszystko : ) Odpowiedz Link Zgłoś
natexx1 Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 09:30 -białe/kremowe trampki -butki, najlepiej jakieś na koturnie -czarne, najzwyklejsze baleriny -ładne rajstopki -torebka listonoszka mhm, ciekawe, czy starczy kasy no, ale zawsze można zajrzeć do second handu. :} Odpowiedz Link Zgłoś
twilight98 -____- 30.01.11, 10:13 ja mam swój styl od kilku lat: - wysokie trampki - koszula w kratę - t-shirt z extra nadrukiem albo ogólnie jakiś śmieszny taki jak są w Reserved - kapelusz z małym rondem - okulary Raybany albo pilotki To tyle. nie zmieniam swojego stylu już od kilku dobrych lat Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde nie wiem dlaczego 30.01.11, 10:39 ale mam wrazenie ze wszystkich ogarnela faza na trampki z conversa. Nie rozumiem. Czy to jakis szpan miez tzw. 'Buty z gwiazdką na kostce" ? Bo ostatnio wszyscy chca je miec.. Rozumiem ze sa meeeega wygodne. Ale po co sie od razu chwalic ze 'kupuje conversy '? uwierzcie, ze lepiej brzmi jak sie napisze trampki.. Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde A co do tego, co potrzebuje 30.01.11, 10:50 -Kurtka jesienna. (Taka na typ skórzanej. Nie umiem za bardzo wytłumaczyć) -Płaszcz na jesien. (chce granatowy, luub w jakims ciemnym kolorze, ale nie czarny) -Zwykla czarna torba (na ktora mozna ponaszywac naszywki lub przypinki, cos takiego) -Buty- bordowe glany (lub 15 dziurkowe czarne, bo mam 10 dziurkowe, ale chce dłuższe) -Krótkie trampki ( bo za kostke mi się przejadły) ,Klasyczne granatowe, lub z jakims wzorkiem -vansy/szerokie addidasy (nie umiem okreslicm ale chyba wiecie o jakie chodzi. Cos w tym stylu) -Sukienke -Spodnie -Jakies fajne koszule -Koszulki -rybaczki -kabaretki czarne/ lub rajstopy w kwiaty -żakiet i duuzo innych zeczy. nie chce mi sie wymieniac wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: nie wiem dlaczego 30.01.11, 12:02 lieb_de_sekunde, dokładnie. trampki to trampki. po ch...a wydawać 200 zł na takie z gwiazdką (której nie zawsze widać, jeśli nosi się długie spodnie), skoro można 20 zł na bazarze itp? :3 Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde violet_ 28.02.11, 20:57 nie dokladnie chodzi mi o to, ale tez masz racje. Mi ogolnie hodzi o to ze ludzi tutaj szpanuja conversami... wszyscy psza conversy conversy i wogle. Ja np. patrze na jakosc. Nie kupuje zawsze trampek z tej firmy ( bo np. z krótkich trampek mam tylko jedne conversy) są na prawdę wytrzymale, ae ludzie tu szpanują że wydali właśnie 200 zl na takie trampki... takie odnosze wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 10:30 - poprzecierane rurki - conversy - duża torba. no i wszystko inne co zobaczę, a mi się spodoba. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
avril1028 Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 10:34 spódniczka w kwiaty kupiona bluzka karmelowa również. kupuje to co mnie zauroczy ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 10:50 chcę: - nowe adidasy (kocham adidasy adidasa ) - rurki - torbę - jakiś sweterek ale mój najambitniejszy plan na wiosnę to zapisanie się na kurs prawa jazdy ...większość kasy pójdzie pewnie na to ..więc nie wiem co będzie z zakupami ..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 10:54 niebieskie i szare jeansy czerwone i czarne baleriny czarna i beżowa kurtka brązowe kozaki ze złotymi ćwiekami bluzki w tonacjach beżów i brązów białe adidasy szara bluza sportowa koszula w stylu country wszystko w tonacjach czerwień, czerń, szary, beż, brąz. to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 10:56 nowe conversy i spodnie z cubusa już wiem nawet które Odpowiedz Link Zgłoś
happyend Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 10:57 - botki - wiosenny płaszczyk - koszula w kratkę - torebka listonoszka - baleriny - t-shirt np. TEN - chusta w kwiaty Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 11:04 Widziałam wczoraj w CCC takie megaboskie trampki i muszę je mieć Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 11:25 traampki , jakieś t-shirty , torba : * Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 11:31 niechce mi sie wymieniac. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 11:49 * kilka bluzek * sukienka * rajstopy * trampki * kardigan, fioletowy lub czarny Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa24 Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 11:51 Moje must have to przede wszystkim wygodne trampki - najlepiej czerwone. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Tylko się nie przestraszcie xD 30.01.11, 11:55 Sportową kurtkę/ lub taką cieplejszą bluzę Ramoneskę Sportowe buty Spódnica Koszula w kratę z New Yorkera Buty na bardzo wysokim obcasie (platformy) Wielka torebka Torebka na jedno ramię pikowana (taka dosyć mała na imprezy) spodnie dresowe kilka par jeansów kilka koszulek i tunik kardigany szale i opaski Odpowiedz Link Zgłoś
sensitive This spring i must have... 30.01.11, 12:48 ...lots of t-shirts, tops, shorts and a pair of glasses, of course. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 13:04 trampki, koszula, balerinki, spodnie i spódniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 13:41 kurcze, trochę tego jest XD - jeansowa kurtka, zakochałam się w takiej z housa *_* - mocno fioletowe trampki. - szara marynarka do kościoła i na inne okazje. - bluza przez głowę na latanie po polu. - chustka z new yorkera w kwiaty - jakieś śmieszne leginsy do tunik - balerinki z kokardką w jakimś intensywnym kolorze. chyba tyle, ale znając życie, będzie tego dwa razy więcej XD. Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 13:49 na pewno: -2 pary legginsów - na wzór jeansów i czarne długie do kostek -nowe balerinki na eleganckie wyjścia (te co mam tak cisną...!) -płaszczyk na wiosnę -buty chyba emu, takie na suche dni -bluza z kapturem -chusta słuchawki do telefonu (noszenie ich w plecaku przyczynia się do rozwalenia ich) -t-shirty (czarne!) Odpowiedz Link Zgłoś
darkness_day . 30.01.11, 14:01 oczywiście jakiś elegancki płaszczyk, spodnie, jakieś t-shirt-y i trampki Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 14:12 * nową skórzaną kurtkę *torbę listonoszke *spódniczki jakieś i sukienki *szorty *nowe rurki *boyfriendy <spodnie> *t-shirty *trampki *zegarek * jakieś nowe kardigany Odpowiedz Link Zgłoś
monixx Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 14:23 gdyby tylko się udało to bilet na Euro 2012 moje marzenie! i baleriny, może jakieś jasne leginsy Odpowiedz Link Zgłoś