Dodaj do ulubionych

najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?piszcie

• pozytywna.ja Re: nmiędzy innymi : 09.02.11, 18:43
      -okazywanie publicznie swojego uczucia . Młode pary na siłę
      przy jak największej ilość rówieśników pokazują np ,
      ooo całuje się z chłopakiem/dziewczyną.
      - głupie pytania , chociaż zdarzy mi się również je zadawać.
      - chwalenie się specjalnie swoimi osiągnięciami , przy innych ,
      aby pozostali gorzej się czuli.
    • dragonica Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 18:45
      1. Włosy mojego brata w umywalce shock Ma długie włosy i zawsze czesze się przy lustrze, czyli nad umywalką, a jego kłaki tam zostają. Nic mnie tak nie wkurza jak te jego kłaki.
      2. Ludzie, którzy strzelają palcami. Wiecie o co chodzi, wyginanie palców w różne dziwne strony i te odgłosy.
    • misiaa10 brak akceptacji 09.02.11, 18:46
      Najbardziej irytującą dla mnie rzeczą jest to że ludzie nie potrafią zakceptować innych od siebie oraz innych poglądów, nie potrafia zaakceptować ludzi chorych,ludzi innej rasy,koloru skóry, innej narodowości niż oni mają bo każdy ma prawo być szczęsliwy,miec swoje zdanie,opinie,poglady na rózne tematy, każdy ma prawo być takim jakim chce, kazdy ma prawo żyć, życ tak jak chce.Ja wiele razy dyskryminowałam kogoś jak np. słuchał Biebera.Ale teraz wiem ze to z mojej strony było nie fair.Przekonałam sie tego na własnej skórze jak moja koleżanka nie potrafiła zaakceptować mojego ulubionego rodzaju muzyki.
    • nimfla Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 18:53
      w tej chwili irytuje mnie bałagan w pokoju mojej siostry. czy pozamiatanie jest tak męczącym zajęciem? nie żeby coś miała do popcornu bądź chipsów, ale naprawdę bardziej apetycznie wyglądają gdy nie są rozsypane na podłodze i nie przyczepiają się to skarpetek jak idziesz O.o
    • enqu Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 18:54
      powtarzanie się, moje lenistwo, Bieber, Tokio Hotel, matma.
    • lamma Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 19:00
      lans, ciągłe pytania o bzdury, nachalność i to nauczycielskie gadanie : och tak bardzo chciałbym/chciałabym postawić piątkę, ale nawet na dwójkę za bardzo nie mogę naciągnąć...
    • wikiki yhy 09.02.11, 19:02
      Chamskie odzywki, jak ktoś tylko dlatego ze kogoś inni nie lubią to on tez nie może lubić tej osoby (sławna czy nie) i mama która powtarza że ucze się dla siebie i jak dostaje dobre oceny to nic nie mówi, ale jak już dostanę złą ocenę to awantura. Przecież w końcu uczę się dla siebie nie? sama mi to mówi. uncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainuncertainscianascianasciana
    • karmel_ Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 19:08
      ludzie i wszystko z nimi związane.
    • karolina1997 Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 19:09
      to jak ktoś ciągle kogoś wyzywa np. z z powodu jego wyglądu, a sam wygląda nie lepiejtongue_out
    • ringa_ Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 19:12
      chlopak z mojej klasy. Zachowuje się po prostu jak debiluncertain
    • nevermind_ rzeczywiscie niektorzy z was maja problemy... 09.02.11, 19:17
      jesli najbardziej wkurzajaca dla was rzecza w zyciu jest justin bieber, to ja wam wspolczuje.
    • justyskaa123 !!!!!!!! 09.02.11, 19:21
      Hmm...
      *Kiedy ktoś mówi na mnie plasik !
      *Kiedy ktoś kłamie mi w żyweoczy mówiąc że nic do mnie nie ma..
      *Kiedy ktoś sie przyczepi...
      *kiedy ktoś mn wkuża ;D
    • made_in_italia dla mnie to jak chłopcy gadają o ... 09.02.11, 19:23
      ... zboczonych rzeczach shock
      • nika_98 10.02.11, 08:55
        pomimo tego, że nie jestem fanką Biebera to go szanuję , a wkurza mnie jak anty- fani wyrażają swoje zdanie z epitetami. [wiecie o co chodzi.]

egoizmu, zapatrzenia w siebie etc.

pustych lalek barbie, które mówią, że mają "bląd włosy" i "ciemnom opalenizne", a zawdzięczają ją godzinami na solarce -.-

wkurzają mnie chamskie babki.

nasz rząd, ale to niektórzy tylko.

moi kumple z klasy.

nauczyciele, ale ci nieliczni, jak na razie.

i ogólnie. jak mi się przypomni to napisze.kiss

Nika . ♥
    • mileymiley Zegarek. 09.02.11, 19:24
      Zegarki irytują mnie najbardziej. Po pierwsze bo bardzo ograniczają człowieka. A po drugie bo szczęśliwi czasu nie liczą, a ja osobiście zamierzam być szczęśliwa.
    • natalia199828 Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 19:26
      To są osoby,typu Joli Rutowicz ugghhhrrr......,Ne lubię osób,które dla sławy zrobią wszystko...
    • alicefun Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 19:29
      Jak ktoś zachowuje się bardzo dziecinnie smile
    • dream_ dwulicowość, egoizm. 09.02.11, 19:40
      • arriane_ Re: . 09.02.11, 19:56
        Gdy ktoś jest zapatrzony w siebie,nie zwraca uwagi na innych.
    • julka_18 tapeciary, laski, które myślą, że są fajne -.- 09.02.11, 19:45
    • moniss_ Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 19:47
      niektórzy ludzie -.-
    • demisia Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 19:50
      Hahah , ' siorbanie ' przy obiedzie x DD .
    • pauline_demi Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 20:00
      Ludzie którzy myślą "co to nie ja", idiotyczni nauczyciele, chamstwo w czystej postaci i Justinek Bimberek
      • buntowniczkaxd . 09.02.11, 20:09
        ludzie którzy myślą że są fajni poprzez swoją głupotę, fałszywosc i dwulicowosc , hamstwo, i ludzie którzy myślą że mogą wszystko.
    • lili96reggae Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 20:10
      Bardzo irytuje mnie ktoś kto mówi że nic nie umie a dostaje 5!!
      Jak umiesz to mów przecież cię ze skóry nie obedrzemy!!
      Wkurza mnie też moja mam kiedy mówi że do niej pyskuję a ja normalnie mówię...

Z gwiazd:
      Oczywiście Bieber bo wszędzie o nim pełno, a śpiewać nie potrafi a jest wielce sławny <ble>
      Miley Cyrus i wszystkie gwiazdki Disneya....
      Pozdrosmile
      REGGAEkisskisskisskisskisskisskisskiss
    • olusi1a Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 20:15
      Chłopcy w wieku 11, 12, 13 lat, czyli ich końskie zaloty, kiedy ktoś kłamie mi prosto w oczy i próbuje być kimś innym oraz gdy mama powtarza mi coś 10000000 razywink Jest dużo tych rzeczy, ale na razie te mi przyszły do głowy.
    • alice_bela Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 20:21
      brak własnego pokoju i gwiazdy hoolyvood,którym sodówa uderza do głowy sad to już jest po woli nudne
    • sweet_dudee Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 20:22
      -nietolerancja wobec innych
      -zmienianie się pod wpływem otoczenia
      -dwulicowość
      • rabid_squirrel , 11.02.11, 21:30
        1. plastikowe panienki wielbiące biebera, rihanne czy disneya
        2. rodzice mnie czasem irytują ale rzadko
        3. koledzy z klasy i ogólnie moja klasa
        4. nietolerancja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka