glam_skarpeta 10.02.11, 17:14 Jak się pozbyć zakwasów ? I co zrobić żeby cię tak często nie dopadały? Proszę o pomoc, bo po wczorajszym w-fie ,wszystko mnie tak nawala że ja pier....nicze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sysiek4444 Re: Cholerne zakwasy!!!!!!!!!!!!! 10.02.11, 17:21 Było przed w-fem pocwiczyć i po w-fie też. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek1710 Re: Cholerne zakwasy!!!!!!!!!!!!! 10.02.11, 17:30 hm.. na zakwasy najlepsze są ćwiczenia Odpowiedz Link Zgłoś
a... Re: Cholerne zakwasy!!!!!!!!!!!!! 10.02.11, 17:30 Im bardziej rozciągniesz ciało i bedziesz ćwiczył na w-fie to będą cię mniej dopoadały. Ale one zawsze będą Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Cholerne zakwasy!!!!!!!!!!!!! 10.02.11, 17:36 nalej gorącej wody do kąpieli i poleż, mięśnie się rozluźnia. a następnym razem rozgrzej się przed wf, i nie nadwyrężaj mięśni. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Musisz zacząć choć troszkę ćwiczyć,a będą rzadziej 10.02.11, 17:41 występować, nie znam niestety rad skutecznych /;, Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Cholerne zakwasy!!!!!!!!!!!!! 10.02.11, 17:53 Ale masz problemy też bym takie chciała jejku Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx +. 10.02.11, 18:18 Dość często miewałam zakwasy, ale po regularnych ćwiczeniach, które będziesz robić załóżmy co dzień po 15 minut, nie będziesz już miała tego problemu. Zwykłe rociągania wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Cholerne zakwasy!!!!!!!!!!!!! 10.02.11, 19:05 Na zakwasy najlepszy jest ruch. Możesz spróbować też z ciepłymi kąpielami lub gorącymi okładami... Odpowiedz Link Zgłoś
nika_98 ♥tu:) 10.02.11, 19:10 musisz dużo ćwiczyć, żeby nie nabawić się zakwasów, a jeśli po wf-ie je masz to dość dziwne, jeżeli regularnie ćwiczyłaś, bo program powinien iść stopniowo. w każdym razie. weź gorącą kąpiel , czy to w wannie[lepiej] czy pod prysznicem. a później dużo ćwicz. pzdr<3 Odpowiedz Link Zgłoś
majoolowa Re: Cholerne zakwasy!!!!!!!!!!!!! 10.02.11, 21:14 Zakwasów od tak nie da się pozbyć. Trzeba je rozchodzić. Mięśnie muszą się przyzwyczaić do większego wysiłku niż zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Cholerne zakwasy!!!!!!!!!!!!! 10.02.11, 21:52 przed ćwiczeniami trzeba się odpowiednio rozgrzewać - na przyszłość. a teraz, żeby przyspieszyć aby zakwasy zniknęły, po prostu rób odpowiednie ćwiczenia. Odpowiedz Link Zgłoś