06.03.11, 17:58
hej. W tym roku mam bal gimnazjalny i mam zamiar pojawić się w jakiejś fajnej sukience. Szukałam ostatnio jakiś fajnych sukienek przez internet, ale albo mi się nie podobają albo mnie na nie nie stać.
może któraś z was ma konto na allegro, albo na szafie i chce sprzedać jakąś fajną sukienkę? a może którejś się nudzi ma ochotę mi pomóc? big_grin
nie mam wielkich wymagań co do sukienek, nosze rosmiar s ( b. szczupła i b. wysoka ), a sukienek poszukuje w takim stylu :
1
2
3
4
z góry dziękuje za pomoc : *
Obserwuj wątek
    • czekooladowaaa. Re: sukienka 06.03.11, 18:04
      boże.! ! jest piękna . <3 lecz przykro mi ; / nie wiem gdzie taką znaleźć . ; pp
      • czekooladowaaa. Re: sukienka 06.03.11, 18:04
        " 1* jest piękna "
        • milk.a Mały Potwór 06.03.11, 22:58
          Gdybyś mieszkała blisko Kielc poleciłabym ci Planty, jest to hala targowa i tam są extra sukienki w takim stylu jakie ty chcesz, a nawet i ciekawsze, ale ty jesteś ze Szczecina to chyba ci nie będzie się chciało jechać taki kawał drogi... piwo
          • nelly_ Re: Mały Potwór 07.03.11, 08:05
            jestem z Grudziądza ( niedaleko Torunia, Bydgoszczy) i masz racje nie chce mi się jechać taki kawał drogi XD
    • emisia1 !!! 07.03.11, 13:47
      Te sukienki są ładne, ale ja radziłabym kupić w sklepie wink

Polecam tą www.reserved.com/2011/#/pl/collection/product/10/P7314 inne z Reserved też są super wink
      • nelly_ Re: !!! 07.03.11, 15:52
        raczej wole kupic sukienkę online, bo po pierwsze bardziej opłacalne, po drugie lepszy wybór wink
        • nelly_ heeelp ; 08.03.11, 07:36

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka