Dodaj do ulubionych

Jemy zdrowo!!!

29.03.11, 10:36
Hej!
Ten wątek jest tylko dla osób, które chciałyby schudnąć.Wiele z nas marzy o tym, ale po pewnym czasie ma dość i z powrotem zaczyna stare obyczaje... Założyłam blog, gdzie możecie znaleźć kilka przepisów i do przygotowania nie potrzebna jest pomoc rodzicówsmile Jutro zamieszcze ćwiczenia, które również są potrzebne. www.chudnijzdrowo.blog.pl Mam nadzieję, że pomogłam, choć jeszcze nie widziałam czegoś takiego na kotku. Jesli to jest niepotrzebne nie korzystajcie można skasowaćsmile Pozdrawiamtongue_out
Obserwuj wątek
    • olciaaa03 uważajcie z tym odchudzaniem.. 29.03.11, 11:30
      ja przesadziłam.
    • izys Re: Jemy zdrowo!!! 29.03.11, 11:35
      Na pewno zdrowie odżywianie jest lepszym sposobem na zrzucenie zbędnych kilogramów, niż odchudzanie się dzięki cudownym dietom. Jednak moim zdaniem najskuteczniejsze jest po prostu chodzenie do dietetyka, który będzie cały czas trzymał rękę na pulsie. Np. w Centrum Medycznym Vimed oprócz tego, że cały czas ma się konsultację z dietetykiem, to również lekarz czuwa nad prawidłowym przebiegiem diety. Na pewno jest to bardziej odpowiedzialne podejście do tej sprawy.
    • mistery zdrowe jedzenie 29.03.11, 13:15
      Po ciekawe przepisy, na pewno zdrowesmile, warto zajrzeć na blog Dilmah. Ciekawa też jest strona klubu miłośników dobrej herbaty, można tam znaleźć wiele ciekawych smaków herbat i dopasować je do osobowości.
      Odżywiajmy się zdrowo, w końcu zdrowie jest tylko jedno...
      • pola16 Re: zdrowe jedzenie;d. 29.03.11, 15:24
        Coraz więcej osób podejmuje się, aby zmienić coś w swoim dotychczasowym życiu. Nie dotyczy to tylko zmiany odżywiania, ale też zachowania, czy ubioru. No, ale powracając do tematu to popieram w 100%. Jak ktoś już wspomniał odżywiajmy się zdrowo, bo zdrowie mamy tylko jedno, również popieram. No i oczywiście jeśli już chcemy się zdrowo odżywiać to troszkę ruchu też nie zaszkodzi nam wink).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka