Dodaj do ulubionych

Co mnie w sobie wkurza?

• optymistka_ oj, 07.04.11, 18:53

wkurza mnie w sobie to, że czasem jestem zbyt wredna. albo że nie umiem się na kogoś odpowiednio wydrzeć, i że wybaczam. nie chodzi o to, że nie chcę. ale poprostu zawsze jak wybaczę, jest tak samo i tak w kółko..

w wyglądzie to chyba moje piegi. -,- do kasztanowych włosów już przywykłam ale piegów NIE CIERPIĘ!
    • szatynka Jest. Na to czekałam. 07.04.11, 19:12
      Jestem osobą, która szuka dziury w całym. Wyciągam pochopnie pesymistyczne wnioski. Nie potrafię siebie zaakceptować. Często ulegam presji otoczenia. Jestem mało asertywna. Zbyt często tłamszę emocje w sobie. Bywam egoistyczna. Czasem łapię się na swojej hipokryzji. Zawsze biorę całą odpowiedzialność na siebie. Jestem zbyt mało cwana, a przez to wiele tracę. Niestety, w XXI wieku trzeba być podłym pasożytem, by przeżyć. Inaczej to oni Cię zjedzą.

Tyle.
    • askaa15 Co mnie w sobie wkurza ? 07.04.11, 19:35
      Czasem wkurza mnie moja "inteligencja", bo jak zacznę się wymądrzać to często stawiam na swoim i nie potrafię przyznać się do błędu ;/ ale pracuję nad tym ; ]
      I wkurza mnie to kiedy chcę z kimś szczerze porozmawiać, a nie potrafię powiedzieć o co mi na prawdę chodzi . Nie potrafię tego z siebie wyrzucić, a potem żałuję . ;/
    • grenade Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 19:42
      Lenistwo i to, że czasami za szybko się poddaję.
    • sarka28 Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 19:59
      niestety sadchciałabym ci pomóc ale mam ten sam problem sad największy jest w tym problem że nieumię gadać z chłopakami jestem bardzo nieśmiała cry
    • tyna606 Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 20:04
      Mnie denerwuje w sobie to że nie umiem odmawiaćsad. Gdy ktoś mnie o coś poprosi to ja to robię, a najgorsze jest to że mało kto mi się odwdzięczasad
    • rihanna01 Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 20:05
      Mnie wkurza to, że jestem bardzo zamknięta w sobie. Czasem chciałabym powiedzieć koleżance sekret, ale się boję! To trochę chore. Nie lubię w sobie też tego, że czasem jestem strasznie miła dla Pewnego Chłopaka i wszyscy wiedzą, że mu się podobam. Ale ja muszę być dla niego fajna i tyle!
    • izunia123 Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 20:51
      oj.. dużo tego.. nie potrafie sie na innych długo gniewać, choć czasem strasznie bym chciała..smirk mam normalnie za dobre serce.;dsmile nie lubie w sobie tego, ze czasem palnę cos bez zastanowienia i później tego żałuję, że często jestem mało konsekwentna w stosunku do innych. i że kłamie...uncertain jeszcze dużo tego, ale nie chce mi sie pisać..smile
    • justynka.90 Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 21:00
      moja samoocena jest wysoka ogólnie. może trochę nawet za wysoka, ale tak już mam. moja siostra też tak ma. spędzałam z nią bardzo dużo czasu jak byłam mała no i już mi tak zostało. ale to dobrze. wiem, że nie jestem idealna. ale mimo wszystko potrafię siedzieć przed lustrem godzinę albo i dłużej i wpatrywać się w swoje odbicie. i za każdym razem jak tak robię to powtarzam sobie jaka jestem ładna. i czasem niesamowicie mnie to wkurza, bo jestem strrrasznie zadufana w sobie. ale nauczyłam się z tym żyć. i czasem nawet mi to pomaga. ja nie widzę swoich niedoskonałości - inni też nie. no i jestem też kłótliwa. wystarczy mi pierwszy lepszy powód, żeby wywołać kłótnię. jeszcze zależy z kim, ale nie zmienia to faktu, że jest to denerwujące. chcesz z tym walczyć, ale to jest cecha twojego charakteru. zbyt głęboko to siedzi, żeby można było to coś wyrzucić. oprócz tego czasem mi się zdarza, że zanim pomyślę to już słowa wypłynął z moich ust. czasem żałuję, czasem wstyd mi, że to powiedziałam. ale cóż. czasu nie cofnę, muszę to zaakceptować i ponieść konsekwencję tego co narobiłam bądź nagadałam.
    • evanescence24 Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 21:09
      moja zmienność - w tym się mieści chyba wszystko.
    • superawesome Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 21:52
      jestem bardzo wybuchowa i kłótliwa, jak pokłócę się z jedną osobą, to rozwiązuje się worek i sypią się następne fochy
    • mila13 Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 22:45
      Ja jestem bardzo krytyczna dla siebie.Nie lubię moich grubych nóg, tego że jestem strasznie wysoka, że jestem leniwa, wredna, niecierpliwa, nerwowa i często zapominam o różnych rzeczach.
    • bella20 Re: Co mnie w sobie wkurza? 08.04.11, 09:24
      Mnie wkurza to że jestem nieśmiała i nie umiem z tym walczyćsmile
    • olcia5 Re: Co mnie w sobie wkurza? 08.04.11, 13:27
      ja emmmmmmmmm uzależnienie od słodycz xd na serio i za dużo przeklinam więcej pewności siebie tez bym chciała.
    • aishiteru Re: Co mnie w sobie wkurza? 08.04.11, 15:15
      Mnie wkurza we mnie to, że często bywam hipokrytką =.=".
    • minnie.mouse Re: Co mnie w sobie wkurza? 08.04.11, 15:18
      To że czasem robię coś co będę żałować ale i tak to robię albo że na spr. zaznaczam jedną odp. a potem ją skreślam i zaznaczą inną a potem się okazuje że miałam dobrze tą pierwszą i tak jest zawsze
    • magda17145 Re: Co mnie w sobie wkurza? 08.04.11, 15:32
      Najbardziej to chyba ta nieśmiałość do chłopaków . uncertainindifferent
    • madalena Re: Co mnie w sobie wkurza? 08.04.11, 16:00
      hm. to że nie ufam ludziom, jestem gadułą, za dużo mówię, a za mało słucham, jestem zbyt wrażliwa, pyskuję, kłócę się nawet jeśli nie mam racji. ale mam tez dużo zalet wiec się nie przejmuję smile
    • florcia08 Re: Co mnie w sobie wkurza? 08.04.11, 16:54
      wtedy gdy jestm przygnębiona itd to jak narzekam;/
    • blondzia Re: Co mnie w sobie wkurza? 08.04.11, 20:48
      Co do wyglądu to raczej nic nie mam tylko chciałabym trochę przytyć bo mój tata mówi tak o moim wyglądzie : wpie....... te sałatki i wyglądasz jak ta sałatka surprised heh tongue_out co poradzić skoro kocham owoce i warzywa bardziej od słodyczy serce ale tam do swojej figury nic nie mam jestem szczupła i już pogodziłam się z tym . Wkurza mnie w sobie to ,że jestem leniwa i nic mi się nie chcę robić smile

• iamvegas Re: Co mnie w sobie wkurza? 08.04.11, 20:53
      jestem straszliwą egoistką. zbyt łatwo mnie wyprowadzić z równowagi, potrafię się denerwować o takie straszne drobiazgi. nie potrafię ustępować, za wszelką cenę muszę mieć rację. kiepsko mi idzie panowanie nad emocjami.
    • kasiaaxoo Re: Co mnie w sobie wkurza? 09.04.11, 07:22
      Wkurza mnie to, że myślę o sobie nie wiadomo co ;P choć mam kompleksy jak każdy. Wkurza mnie to że jestem taka wybuchowa jak mnie ktoś zdenerwuje. xOO denerwuje mnie to, że niekiedy nie umiem powiedzieć swojego zdania tylko jak głupia przytakuje innym tylko po to żeby mnie bardziej polubili. Wkurza mnie jeszcze to, że tak często kłuce się z siostrą i mamą. I zawsze z mojej winy. Powinnam się chyba kontrolować xPP
    • aleksandra25 Re: Co mnie w sobie wkurza? 09.04.11, 14:00
      to ze nie mamodwagi powiedziefc ludziom ze mnie wkurzaja
      • kingura117 Re: Co mnie w sobie wkurza? 09.04.11, 20:25
        Kiedyś byłam zbyt chytra. Ale sobie z tym poradziłam wink A teraz obecnie, denerwuje mnie to, że czasami ranię osoby, których nie chciałabym ranić wink
    • dominika7118 Re: Co mnie w sobie wkurza? 12.04.11, 13:20
      mnie wkurza to, ze jestem niesmiała, ale bardziej to, ze czesto obrazam sie przez jakies glupoty i potem mi glupio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka