megiiii 14.04.11, 12:22 Kogo z uczestników nowej edycji YCD najbardziej polubiliście ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciastko_kremik Darek <3<3<3 14.04.11, 12:26 Z chłopaków Darka... On jest taki słodki... A z dziewczyny chyba Małą Mi.... Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x Re: Kogo z uczestników nowej edycji YCD najbardzi 14.04.11, 12:55 magda, alisa, agnieszka i nawet darek i sebastian Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_ hmm.. ? 14.04.11, 13:23 ogólnie to cała czternastka jest fajna. ale najbardziej to: Darek, Kuba, Michał, Dominik, Paulina, Magda i Masza. najmniej lubię Adriana, Agnieszkę i Ankę. reszta to tak o, lubię ale nie szaleję za nimi. ;D i chyba bym chciała żeby Dominik wygrał ;D chociaż wszyscy mają talent. Odpowiedz Link Zgłoś
megiiii Re: hmm.. ? 14.04.11, 16:34 zouza_ napisał(a): > ogólnie to cała czternastka jest fajna. > ale najbardziej to: Darek, Kuba, Michał, Dominik, Paulina, Magda i Masza. > najmniej lubię Adriana, Agnieszkę i Ankę. > reszta to tak o, lubię ale nie szaleję za nimi. ;D > > i chyba bym chciała żeby Dominik wygrał ;D > chociaż wszyscy mają talent. dookladniee Odpowiedz Link Zgłoś
tacomakota Re: Kogo z uczestników nowej edycji YCD najbardzi 14.04.11, 13:31 Mała Mii!! I.... Odpowiedz Link Zgłoś
czaqdra_ Re: Kogo z uczestników nowej edycji YCD najbardzi 14.04.11, 13:31 najbardziej to pauline , darka oraz dominika : ) < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
olcia4111 hej 16.04.11, 14:00 ja najbardziej bym chciał żeby wygrał Sebastian . On jest świetny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
angelsonxd Re: Kogo z uczestników nowej edycji YCD najbardzi 22.04.11, 14:31 najbardziej polubiłam Michała, Maszę i Paulinę resztę lubię, ale nie jakoś szaleńczo Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 darek i magda - już odpadli -,- 22.04.11, 14:11 więc juz tego nie oglądam, bo wgl dziwna ta edycja. Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: Kogo z uczestników nowej edycji YCD najbardzi 22.04.11, 14:55 Alisa i Sebastian. Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: Kogo z uczestników nowej edycji YCD najbardzi 22.04.11, 18:34 Mi najbardziej podoba się Darek , który niestety ostatnio odpadł i to dzień po swoich urodzinach no ale cóż Chodził rok temu do gimnazjum do , którego chodzę x D nie zdawałam sobie sprawy , ze za rok będę go w TV widziała haha ;d ale b.fajnie mu wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Kogo z uczestników nowej edycji YCD najbardzi 22.04.11, 18:37 hm. lubiłam Magdę, ale jej nie ma ;/ lubię też Anię Tarnowską, Alisę i Tolka a tak w ogóle to ta edycja mnie nie zachwyca. castingi i warsztaty były nudne. odcinki na żywo tez mnie nie zachwyciły. ale oglądam mam nadzieję , że się rozkręci i mnie czymś zaskoczy pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: Kogo z uczestników nowej edycji YCD najbardzi 22.04.11, 19:14 Ja najbardziej Tolka, Maszę i Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
marsoholism Re: Kogo z uczestników nowej edycji YCD najbardzi 30.04.11, 20:33 Magda, Dominik, Ania, Michał ;d ____________ Nie znoszę Maszy, Sebastiana<?> i Alisy -.- Odpowiedz Link Zgłoś
yyep .. 08.05.11, 17:02 Darek, Magda, Tolek, Dominik, ta Ania z burzą loków, Kuba, Paulina, Masza, Sebastian. Odpowiedz Link Zgłoś