love_r.h.c.p. 20.04.11, 17:12 nie tak dawno temy stephanie meyer napisała Intruza. gdzieś czytałam że to ksążka napisana z myślą dla o dorosłych. tych, którz czytali, proszę o recenzje, bo nie chce kupować "w ciemno". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudsons klaudsons. 20.04.11, 19:57 Zaczęłam czytać, ale mi się nie podobała.xd Odpowiedz Link Zgłoś
madziulla00 Re: Intruz 20.04.11, 19:58 Ta książka została napisana w 2008 więc nie jest taka nowa, ale polecam. Na pewno lepsza od Zmierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Intruz 20.04.11, 20:02 Ah! Polecam zapoznanie się z podłogą w empiku! Można na prawdę zapoznać się z książką (lub jej fragmentami). Odpowiedz Link Zgłoś
adelinde Re: Intruz 22.04.11, 21:48 Przeczytałam. Bardzo mi się podobała, aczkolwiek trudna w zrozumieniu. Nie ma specjalnie fragmentów poświęconych dla dorosłych. Czytaj śmiało, jeżeli lubisz fantastykę. Odpowiedz Link Zgłoś
zala95 Re: Intruz 24.05.11, 20:40 Jest niesamowita! Jedna z moich ulubionych. Jeśli przebrniesz przez pierwsze kilkadziesiąt stron, to gwarantuję ci, że jeżeli lubisz ten gatunek, to się zakochasz w Intruzie. No, albo przynajmniej ci się spodoba Później czytałam jednym tchem, pełna emocji. Polecam Ci Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Intruz 24.05.11, 20:45 ''Intruz'' to strasznie nudna książka. Trudno się czyta. Jak mi się spodobała saga ''Zmierzch'' tak bardzo nie podobał mi się ''Intruz''. Książki zazwyczaj podobnej długości czytam w 3-5 dni, ''Intruza'' czytałam miesiąc. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: Intruz 24.05.11, 20:46 Bardziej dojrzalsza od zmierzchu. To jest historia nie tylko o miłości, ale też o ludziach i równych trudnych relacjach, nie tylko męsko-damskich. Początek książki jest troszke trudny i nudny, ale pamiętam, że na ósmym rozdziale już się wkręciłam. I raz płakałam podczas lektury Intruza, a ja BARDZO RZADKO płacze przy lekturze książki. Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: Intruz 24.05.11, 20:48 dopiero teraz przeczytałam inne komentarze, tak książka jest nudna, ale na samym początku, potem jest naprawdę dobra. MUSISZ PRZEBRNĄĆ PRZEZ TEN STRASZNY POCZĄTEK miłego czytania ;* Odpowiedz Link Zgłoś
vampiresfan Re: Polecam :) 24.05.11, 20:57 To książa utrzymana w klimacie fantasy dla doroslych, ze tak powiem. Poważniejsza niż np. HP i książki o wampirach. W ÓGÓLE nie ma tam nic ze zmierzchu, tak jakby napisaly to dwie rózne osoby. Ogólnie inny klimat. Mi osobiscie bardzo się podobala, ale czytam różne gatunki literackie. Nie wiem w czym ty gustujesz To bardzo ciekawa, zaskakująca książka Odpowiedz Link Zgłoś
vampiresfan Re: Polecam :) 24.05.11, 20:59 Na początku może być trochę nudnawa ale jak się wkręcisz to strasznie wciąga Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Intruz 25.05.11, 14:02 Początkowo nudna, ale potrafi wciągnąć, nie jestem fanką tego typu książek jednak wielu może się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
pysieek Re: Intruz 25.05.11, 14:19 wciągająca i świetna książka tylko musisz przebrnąć przez początek :p Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Intruz 26.05.11, 14:40 Początek nudny, strasznie nudny. Ale później akcja się posuwa i jest naprawdę ciekawie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Intruz 27.08.11, 22:07 koleżanka mówiła mi, że jest bardzo ciekawa... tak po 250 stronie... także książka dla cierpliwych Odpowiedz Link Zgłoś