kropeczta13 03.05.11, 16:42 Chcę zmienic swoj kolor włosow. Jak narazie uzywajac tylko szamponetki. Jakie według was są najlepsze firmy ( joanna, garnier, loreal). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropeczta13 Re: Szamponetki, farby 03.05.11, 16:53 Ale słyszałam ze szamponetki z Joanny niszcza włosy! To prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
duchaa Re: Szamponetki, farby 03.05.11, 17:00 Też tak słyszałam. Ale podobno nie wszystkie. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
smacznegooo Re: Szamponetki, farby 03.05.11, 17:05 Hm..na pewno szybko się spłukuje.A np. Palette strasznie niszczy włosy ale jak pomalujesz nim włosy masz lepszy blask i dobrze trzyma kolor i jest zbliżony do koloru na opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 ... 03.05.11, 20:14 no cóż, każda bez wyjątku mniej lub bardziej niszczy włosy. na pewno nie polecam szamponetek firmy Marion, kolor miał mi się zmyć po tygodniu, a zmył po roku o.O podobno właśnie z Joanny dobre są. Odpowiedz Link Zgłoś
thekill. Re: Szamponetki, farby 03.05.11, 17:07 Wszystkie firmy są dobre, ale ja wybrałabym raczej GARNIER. mam do tej marki większe zaufanie... Odpowiedz Link Zgłoś
crayzolka14 Re: Szamponetki, farby 03.05.11, 21:45 Hmm... zalezy jaki kolor chcesz miec. Tylko ja ostrzegam, ze czy to farba czy szamonetka to prawie tak samo niszczy wlosy. Tu chodzi czy chcesz np. jasne kolory to bedzie farba miala duzo utleniacza i ci tak czy siak bardzo zniszczy wlosy, a jak ciemne to troche mniej je zniszczysz. Ja polecam ci z Joanny. Zeczywiscie niszczy wlosy(tak jak wszystkie szamponetki i farby), ale kolor dlugo sie trzyma i wlosy (przynajmiej wygladaja) na zdrowe i lsniace tylko musisz uzywac dobrych odzywek albo maseczek, zeby utrzymac kolor najleprze sa z Garniera... tylko musisz poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Szamponetki, farby 03.05.11, 21:58 ja używałam szamponetki z joanny- nawet fajna Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Szamponetki, farby 07.05.11, 13:57 najlepsze farby i szamponetki są z Marion, mają fajne kolory w przeciwieństwie do pelette, kiedyś się zmywają. Odpowiedz Link Zgłoś
berenika.a Re: Szamponetki, farby 16.05.11, 23:39 Myślę, że wszystkie raczej nie wychodzą włosom na zdrowie Osobiście polecam Joanne i Garnier - z obydwu byłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Szamponetki, farby 17.05.11, 09:31 Farbuję włosy od mniej więcej 1,5 roku polecam Loreal. Odpowiedz Link Zgłoś