Dodaj do ulubionych

Przepowiednie

12.05.11, 10:18
czy wierzycie w przepowiednie? Bo ja ostatnio tyle tego cZytam że aż popadam w jakąś paranoję ;/ eh i niby ten 21 maja,proszę pomóżcie mi bo nie wiem co mam robić serducho mi tak wali jeszcze to trzęsienie ziemi w hiszpani i w ogóle, co o tym wszystkim myślicie jest się czego bać , a jak Wy myślicie o .. to jak sobie z tym radzicie? Mam iść do psychologa?sciana
Obserwuj wątek
    • lena_ Re: Przepowiednie 12.05.11, 11:14
      Najlepiej usiądź, zrelaksuj się i powiedz sobie, że te przepowiednie to brednie i nie ma sensu w nie wierzyć. przykład? wczoraj w Rzymie miało być trzęsienie, które go zniszczy. było? nie. więc uspokój się i nic się nie martw smile
    • redhead Re: Przepowiednie 12.05.11, 12:53
      Ja całkowicie wierzę w przepowiednie, ale nie takie jak koniec świata czy trzęsienie ziemi. Jeżeli ubzdurasz sobie, że jutro złamiesz nogę to ją złamiesz, a jak powiesz sobie, że będzie to fajny dzień to będziesz miała dobry humor i ogólnie ok. Światem rządzi karma i samospełniające się przpowiednie. Nie idź do psychologa, błagam cię! Może tylko przestań tym się tak interesować, bo naprawdę popadniesz w paranoję.
      • agradable Re: Przepowiednie 12.05.11, 15:51
        redhead napisał(a):

> Ja całkowicie wierzę w przepowiednie, ale nie takie jak koniec świata czy trzęs
        > ienie ziemi. Jeżeli ubzdurasz sobie, że jutro złamiesz nogę to ją złamiesz, a j
        > ak powiesz sobie, że będzie to fajny dzień to będziesz miała dobry humor i ogól
        > nie ok. Światem rządzi karma i samospełniające się przpowiednie. Nie idź do psy
        > chologa, błagam cię! Może tylko przestań tym się tak interesować, bo naprawdę p
        > opadniesz w paranoję.
        no chyba już popadłam hihih. staram się nie myśleć ale to jakoś samo przychodzi a czytałaś odpowiedź crazzygirl123 ? /:
        Ja w to wieże tyle co się na świecie dzieje..!!! wSZYSTKO ZACZYNA SIĘ SPRAWDZAĆ ALE TO NORMALNE ŻE SIĘ BOISZ KAŻDY TAK REAGUJE
        OSZALAŁAM! .
    • crazzygirl123 Re: Przepowiednie 12.05.11, 13:00
      Ja w to wieże tyle co się na świecie dzieje..!!! wSZYSTKO ZACZYNA SIĘ SPRAWDZAĆ ALE TO NORMALNE ŻE SIĘ BOISZ KAŻDY TAK REAGUJE
      • agradable Re: Przepowiednie 12.05.11, 15:52
        crazzygirl123 napisał(a):

> Ja w to wieże tyle co się na świecie dzieje..!!! wSZYSTKO ZACZYNA SIĘ SPRAWDZAĆ
        > ALE TO NORMALNE ŻE SIĘ BOISZ KAŻDY TAK REAGUJE
        hmm...no dzięki za szczerą odp .
    • natip11 Re: Przepowiednie 12.05.11, 15:59
      a można wiedzieć, co takiego niezwykłego jest w dniu 21 maja ?
    • madalena Re: Przepowiednie 12.05.11, 16:06
      nie wierze w przepowiednie. dam ci rade nie słuchaj ich, nie czytaj, wtedy nie popadniesz w paranoję. smile a co jest 21 maja oprócz tego, ze jest to sobota, jakże piękna bo majowa. smile
      • hopeandsmile Re: Przepowiednie 12.05.11, 16:11
        nie wierzę w przepowiednie.
    • by_moonlight Re: Przepowiednie 12.05.11, 17:52
      Nie dramatyzujmy. Nie wiemy, co zdarzy się w przyszłości, więc nie powinniśmy przejmować się wypowiedziami domniemanych "jasnowidzów", z których 3/4 powinno skonsultować się z psychiatrą. Ja podchodzę do tego z dystansem - co będzie to będzie, a ja i tak tego nie zmienię. Myślę, że ty również powinnaś tak na to patrzeć.
      • agradable Re: Przepowiednie 13.05.11, 09:39
        brawoby_moonlight napisał(a):

> Nie dramatyzujmy. Nie wiemy, co zdarzy się w przyszłości, więc nie powinniśmy p
        > rzejmować się wypowiedziami domniemanych "jasnowidzów", z których 3/4 powinno s
        > konsultować się z psychiatrą. Ja podchodzę do tego z dystansem - co będzie to b
        > ędzie, a ja i tak tego nie zmienię. Myślę, że ty również powinnaś tak na to pat
        > rzeć.

dzięki brawo lubię takie mądre odpowiedźi . Podnoszą mnie na duchu smile
    • nessy96 nie wierze. 12.05.11, 19:04

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka