Dodaj do ulubionych

'Nowa' Lady Gaga ??

03.06.11, 19:28
Hejj.. Tak mnie zainteresowało co wy myślicie o nowej Lady ? No bo pewnie pamiętacie jaka była za czasów "Eh Eh Nothing Else I Can Say".. Teraz to zupełnie inna osoba, całkiem odmieniona. Jak myślicie, czy ta zmiana wyszła jej na dobre ? Jaka jest wasza opinia na jej temat ? Wypowiadajcie się wink
Obserwuj wątek
    • bbbasia10 Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 03.06.11, 19:40
      Jak dla mnie zabardzo juz gwiazdorzy ale ona juz taka jest taki ma styl i nie mozna jej w tym przeszkadzac.smile
    • dosia321 Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 03.06.11, 19:44
      Ja ją wolę i kocham właśnie taką ;] tongue_out
    • eziek11 odświeżam 03.06.11, 21:51
    • katsuumi_17 Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 03.06.11, 22:42
      Artysta musi się rozwijać. Oczywiście, że pamiętam- jednak ona ma ten przywilej, że wprowadziła tę modę na dziwactwa, dlatego też komu jak komu, ale jej przysługuje prawo do "wydziwiania" smile pamiętaj, że wtedy to, co robiła, było oryginalne i nowe- potem wszyscy zaczęli się nią inspirować, a ona była o krok przed nimi. I tak zostanie.
      • katyk Wcale nie 05.06.11, 12:03
        Gaga wcale tej mody nie wprowadziła -.-' Bjork, Roisin Murphy, Grace Jones, i pewnie jeszcze tryliony innych artystek - mówi ci to coś?
        Błagam, możecie lubić Gagę, możecie ją wielbić, ale nie mówcie, że to ona pierwsza zaczęła modę na dziwactwa.
    • katyk Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 05.06.11, 11:57
      Ja tam lubię tylko i wyłącznie starą Gagę.
    • light Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 05.06.11, 12:13
      A mi tam jakoś nigdy specjalnie nie imponowała. Kwestia gustów, tak myślę. Gaga to taki trochę... nie wiem, jak to nazwać... przerost from nad treścią? Chociaż muszę przyznać, że podoba mi się jej piosenka 'Bron this way', przekaz jest dobry.
      • light Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 05.06.11, 12:13
        formy - literówka.
    • cute_princess Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 05.06.11, 12:14
      Gaga to osoba o wielu twarzach. Tak naprawdę nikt z nas nie wie jak wygląda gdy na przykład wstanie rano nieumalowana, naturalna. hmm ? zastanawia was to? smile bo mnie nawet. W każdym klipie pokazuje nam swoją inną twarz, inny image. Strasznie to w niej lubię myśle że dlatego ma tak wielu zwolenników. Po prostu Gaga nigdy się nikomu nie nudzi. jest oryginalna, wyszukana, jedyna w swoim rodzaju. Ja bardzo to lubię. Lubię jej muzykę, teledyski, jej osobę wink)Tylko pozazdrościć sławy, pieniędzy i wszystkiego normalnie! wink No. to chyba tyle. smile Moje zdanie.
      • eziek11 ktoś jeszcze? wypowiadajcie się.. ;)) 06.06.11, 17:05
        • niicckii Re: ktoś jeszcze? wypowiadajcie się.. ;)) 06.06.11, 22:04
          myślę, że Gaga to ta sama osoba. nie przeszkadza mi to jaka jest teraz, a jaka była kiedyś. nic do niej nie mam, wydaje mi się, że bardzo ją lubię.
      • zuzka11 Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 09.06.11, 07:43
        cute_princess napisał(a):

> Gaga to osoba o wielu twarzach. Tak naprawdę nikt z nas nie wie jak wygląda gdy
        > na przykład wstanie rano nieumalowana, naturalna. hmm ? zastanawia was to? smile
        > bo mnie nawet. W każdym klipie pokazuje nam swoją inną twarz, inny image. Stras
        > znie to w niej lubię myśle że dlatego ma tak wielu zwolenników. Po prostu Gaga
        > nigdy się nikomu nie nudzi. jest oryginalna, wyszukana, jedyna w swoim rodzaju
        > . Ja bardzo to lubię. Lubię jej muzykę, teledyski, jej osobę wink)Tylko pozazdroś
        > cić sławy, pieniędzy i wszystkiego normalnie! wink No. to chyba tyle. smile Moje zda
        > nie.

Zgadzam się z wypowiedzią powyżej . Wiemy o niej naprawdę mało . Że ma takie i takie korzenie , że pisze takie piosenki , że ma młodszą siostrę . Niektórzy narzekają , że brakuje jej już pomysłów , ale gdyby skończyła z tymi strojami to znów by zaczęli jęczeć . Chcę aby mnie i innych fanów dalej zaskakiwała . Jest to takie miłe uczucie , że ktoś robi to specjalnie dla Ciebie ^^ . No ale chyba odbiegłam już od tematu . Powiem tak ja uwielbiam Gagę taką jaką była , taką jaką jest i mam nadzieję , że będę ją kochać taka jaką będzie , aczkolwiek uważam , że nie da się porówna wcześniejszej Gagi do tej dzisiejszej , ponieważ tworzyła wtedy inną muzykę . Do swoich piosenek dodała więcej elektroniki . Jestem ciekawa w jakim klimacie będzie jej następna płyta ^^ . Serdecznie pozdrawiam Małe Potworki kiss .
    • xmimiiix Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 09.06.11, 08:42
      Czasem tak chciałabym, żeby znów ubierała się niesamowicie i niezwykle, jednak nie AŻ tak bardzo szokująco. Wówczas była ładna, ale nakładała troszkę pudru, jakąś szminkę lub nawet błyszczyk i cienie. Teraz zbyt eksperymentuje ze swym wyglądem. Chce nawet zrobić operacje plastyczne. A ona przecież już jest ładna i młoda!!!
    • trufla Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 09.06.11, 08:42
      Każdy musi się rozwijać. Lubię nową GaGę o wiele bardziej niż tą starą. Era 'bad romance' pokazała mi, że świetna z niej artystka, a era 'born this way' utwierdziła mnie w tym przekonaniu...
    • alexis69 Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 10.06.11, 03:21
      lubiłam ją. za jej oryginalność, kreatywność, świetne pomysły, ale kiedy przebrała się w mięso przestałam ją lubić.. sciana teraz widzę ją całkiem inaczej. jest dziwna.
      • dzisas 12.06.11, 15:51
        @alexis69 : popieram . też mi się nie podoba nowa GaGa .sciana
    • magicaleks Mi się kiedyś bardziej podobała. 12.06.11, 10:52
    • nieco_dziennik Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 12.06.11, 15:11
      Gdyby była wciąż taka sama, to by się nudziła. A jeśli zmienia swoją muzykę, to nie jest wtórna. Ja tam lubię płytę "Born this way" smile
    • anaesthesia 'Nowa' Lady Gaga? 12.06.11, 15:24
      Polemizowałabym nad użyciem określenia 'nowa'.
      Lady Gaga od zawsze miała specyficzny sposób bycia.
      Próby zwrócenia na siebie uwagi za wszelką cenę - pierwsze co mi przychodzi do głowy gdy ktoś powie Gaga.
      Dziwne, często przerażające lub odpychające kreacje/stroje/kostiumy. Chore teledyski.
      I ostatnio kontrowersyjna piosenka Judas. Lady Gaga z całą pewnością jest oryginalna. Nie robi tego na siłe. To wychodzi z niej całkowicie naturalnie.
      Problem w tym, że ona sama zaczęła się w tym wszystkim gubić. Przestała zaskakiwać. Przestała szokować. U niej wszystko jest już normą.
      Więc nie ma i nigdy nie było 'nowej' Lady Gagi.
    • sammy Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 12.06.11, 16:18
      Lady Gaga to nienormalna osoba, która już nie wie co ze sobą zrobić. Szczególnie to ubranie z mięsa lub teledysk Judas, w którym występuje Jezus jako przywódca gangu motocyklowego. Według mnie przesadza i to ostro.
    • taylor_ Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 12.06.11, 19:59
      Wolę 'starą' Gagę. Piosenki z wcześniejszych lat bardziej mi się podobały, a sama Gaga była świeża i - jak dla mnie - lepsza. Co nie zmienia faktu, że i tak ją lubię.
    • elena98 Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 15.06.11, 19:08
      Ja wolałam ją wcześniej. Bardziej podobały mi się jej piosenki, a to co robiła było inne, oryginalne. Teraz też lubię jej piosenki, jednak uważam, że momentami przesadza. Chodzi mi tu o jej niektóre teledyski, niektóre ciuchy itp. Ale uważam, że jest dobrą artystką, która zasługuje na szacunek. smile
    • lace Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 16.06.11, 18:28
      Wolą "nową" Gagę. Dzięki jej nowej płycie polubiłam ją.
    • mileymandy ona cały czas się zmienia 26.06.11, 22:56
      nie zdziwi mnie jak za 2 miesiące kompletnie jej już nie poznamy . i to właśnie według mnie jest w niej najlepsze i taka powinna być prawdziwa artystka big_grin!
    • olcissia_1998 Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 03.07.11, 16:44
      Pamiętam, jaka była kiedyś. Jednak to jej sprawa, jak wygląda, jak się zachowuje itp. Oczywiście, czasem tęsknie za dawną Gagą, jednak wtedy byłoby nudno, jakby ciągle ubierała się jak na początku kariery, prawda?
    • plotka.ra Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 03.07.11, 16:52
      Jesli chodzi o styl to wolałam dawną Gagę,ale jeśli chodzi o piosenki to ta wymiata!
    • alivemurderer __________________________________________________ 03.07.11, 17:24
      odmieniona? tak to jest jak jak sie zarabiało na rurze do striptizu i jak sie chce być "fajnym" to trzeba cyce/dupe/pizde/ch...a na wierzch I JUŻ JESTEŚMY NA TOPIE, CHOĆ KURWA ZAWSZE TACY BYLIŚMY. ona wszystko zrobi, aby zgarnąć jak najwięcej siopy, bo pie..., aby być tolerancyjnym, że wszyscy jesteśmy najlepszymi osobami [...] ale np: gdy ktoś nie toleruje czegoś, bo coś tam, to od razu jest najgorszą osobą. choć my wszyscy mamy do czegoś brak tolerancji, to ona i tak swoje robi, aby się utrzymać na "topie", bo gdyby miała ten zasrany talent, to by goła nie latała jak popie...na po wszystkich teledyskach. załorze sie, że gdy będzie kiedyś w modzie żarcie gówien to ona zaraz to zrobi aby być tą "modną" i "najlepszą" ale taka nie jest. nigdy taka nie była. nigdy nie będzie
    • smileyy776 Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 03.07.11, 20:51
      Artysta musi się rozwijać. Dobra powiem tyle, że zgadzam się z trufla .. ; )
    • dosia321 Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 03.07.11, 20:57
      Ja ją kocham taką jaką jest teraz. Przedtem to nawet jej nie lubiłam zbytnio tongue_out serce
      • donia.19 Re: 'Nowa' Lady Gaga ?? 04.07.11, 10:48
        hmmm....pod względem piosenek jest tak że uwielbiam każdą...smile a wygląd ...no cóż. wychodzę z założenia ,że gdyby GaGa dalej ubierała sie tak samo jak kiedyś nie zrobiła by tak oszałamiającej kariery. Lubię jej kreacje i choć czasem mnie przerażają szanuje jej pomysłowość i oryginalność . Jedyne za czym tęsknie to dawna sylwetka , ciało Lady..bo teraz jest taka chuda , że masakrashock
    • paulla1872 teraz jest najlepsza, kocham ją ;P 04.07.11, 11:15

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka