yorkie Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 13.06.11, 13:40 Bardzo dużo rzeczy. Teraz ukrywam kolczyka i to, że mam złamane serce. Nie mówię im praktycznie o niczym. Bo po co? To moje sprawy i sama potrafię się nimi zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 13.06.11, 14:31 chyba umknął im pewien fakt, np. że mam tunele albo kolczyk w pępku. nie mówię im też takich rzeczy jak np. gdzie idę i co będę tam robić, ani co robię na imprezach, ale to chyba oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 13.06.11, 14:38 ee tak piwo i palę czasem . Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 13.06.11, 14:51 Raczej nie. Jeśli o coś pytają - mówię prawdę. Ale np. nie wiedzą, kto mi się podoba, bo po prostu nie wspominam o tym, a sami nie są ciekawi. Nie wiedzą raczej o takich drobnostkach... Odpowiedz Link Zgłoś
happiness .;)))))))) 13.06.11, 15:01 nie nazwałabym tego ukrywaniem,po prostu nie wiedzą pewnych rzeczy i raczej się nie dowiedzą,no bo po co? Nie wiedzą chyba tak naprawdę nic o moich kontaktach z niektórymi chłopakami,nie wiedzą kto mi się podoba,a komu ja etc. nie wiedzą też o wszystkich ocenach. Ale ogólnie to nie zatajam dużo rzeczy przed nimi : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 13.06.11, 15:01 kiedy pytają to mówię, a jak nie pytają to po co coś mówić ;p Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki taak 13.06.11, 15:13 picie (czasami ofc), przeklinanie - no przecież im tego nie powiem ?! hah już to widzę.. nie mówię im o chłopakach itp.. wiesz, żeby nie denerwować Odpowiedz Link Zgłoś
stayaway *______* 13.06.11, 15:41 sporo tego jest nie wiedzą że : -śmieję się z nauczycieli - piszę po ścianach w szkole -przeklinam -że podoba mi się pewnie chłopiec -że miałam dziś przesrane u pani dyrektor i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Ukrywacie coś przed rodzicami? 13.06.11, 15:48 na pewno przeklinanie oprócz tego od niedawna - chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
tyna606 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 16.06.11, 14:29 Ja im nie zawsze mówię o moich chłopakach od razu. Teraz mam chłopaka który ma 18 lat i pali więc moja mama by mnie zabiła gdyby się dowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
avril1028 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 16.06.11, 14:41 oj dużo tego jest ; D Odpowiedz Link Zgłoś
cranche Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 16.06.11, 22:31 Moja mam nie wie o mnie prawie nic. Kiedy wychodzi na dwór myśli, że idę się 'pobawić' w coś. Kiedy rzeczywistość jest zupełni odwrotna. Kiedyś mi ktoś powiedział - 'jest zabawa, jest alkohol". Doświadczam wielu takich zabaw o.O Nie wie kto mi się podoba, nie wie jakie mam problemy bo nikomu o nich nie mówię sama sobie ze wszystkim radzę [sama mnie tak wychowała] ... Chyba norma. W domu przy mamie jesteśmy inni niż ze znajomymi.... Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 16.06.11, 22:53 Tak. Myślę, że każdy ma takie swoje tajemnice, o których rodzice nie wiedzą. Bo niby po co mają o wszystkim wiedzieć? Zwłaszcza gdy są to mało znaczące sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 16.06.11, 23:05 a czy mam jakiś obowiązek mówienia im o wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 16.06.11, 23:22 Tak, ale generalnie są to błahe rzeczy, nie mam powodów żeby im nie ufać. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 17.06.11, 12:49 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee haha w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ ... 17.06.11, 12:56 Cóż, kilka rzeczy by się znalazło. Ale raczej to nie są ważne sprawy. Przecież nie będę im mówić kto mi się podoba, lub coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa . 17.06.11, 13:11 nie możliwe jest to , że rodzice wiedzą wszystko oprócz tego , że masz bloga . czy mówisz im wszystko typu : przychodzisz do domu po spotkaniu ze znajomymi , opowiadasz mi o czym gadałaś z koleżankami i co dokładnie robiliście ? łał podziwiam . ja mojej mamie nie mówe o wszystkim. czasam jak gadamy opowiadam jej co było w szkole , co tam u moich znajomych ale nie mówie dokładnie wszystkego . nie wie co robię na necie i szczerze jej to nie obchodzi . szanuje moją prywatność i nie rząda ode mnie , żebym mówiła jej np. na jakich stronach mam konta , o czym rozmawiam ze znajomymi , co dokładnie robiłam . itp . Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 17.06.11, 13:25 nie jest to powód do dumy ale ukrywam dużo rzeczy przed moimi rodzicami . nie umiem się jakoś przed nimi otworzyć. poza tym gdybym im powiedziała o niektórych rzeczach byłoby to istne samobójstwo Odpowiedz Link Zgłoś
alis. Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 16:06 Moja mama wie np. że mam blogi. Pokazywałam jej i była nawet ze mnie dumna, że piszę itp. Odpowiedz Link Zgłoś
papatka0611 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 16:09 takie małe drobnostki .... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
taylorka. Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 16:10 Oj tak . ! xd Ja ukrywam przed nimi że spotykam się z chłopakiem który pali .. Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna01 Nom. 19.06.11, 16:12 Przed mamą to, że podkradam jej kosmetyki, maseczki, kolczyki i różne takie. I jeszcze ukrywam przed nimi to, ze się bujam w takim chłopaku z klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia8528 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 16:12 Nie wiedzą że się tne Odpowiedz Link Zgłoś
szafirowa Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 16:16 Dużoo rzeczy, np. ze przklinam, kto mi się podoba, z kim wychodzę na dwór/z kim piszę na gg itd. Kontakty z rodzicami mam normalne, ale uważam ze nie muszą wszystkiego wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś