Dodaj do ulubionych

Co o ty myślicie..?

29.07.11, 08:05
Niedawno miałam zapoznawcze spotkanie z nową klasą. Zauważyłam, że bardzo fajne osóbki będą ze mną do klasy chodzić.wink Lecz gdy chciałam coś powiedzieć, czułam się tak jakby nikogo nie interesowało co ja mówię. Chciałam się z kilkoma dziewczynami zapoznać trochę bliżej (one się już wcześniej znały) to czuła, że nie chcą mnie mieć w swoim towarzystwie. Byłam trochę nieśmiała, może to ich odtrąciło. Co mam o tym myśleć? Co mam zrobić, żeby mnie polubili?
Obserwuj wątek
    • greendayrulez Re: Co o ty myślicie..? 29.07.11, 09:07
      Hmm..najlepiej nic nie rób, jeśli masz ich gg czy nr. telefonu możesz do nich napisać ale jak wyczujesz że nie chcą z tobą pisać to się nie narzucaj bo będzie jeszcze gorzej.. zachowuj się naturalnie jak się kiedyś tam spotkaciesmilesmileI powodzenia serce
    • gorzata.14 Re: Co o ty myślicie..? 29.07.11, 10:52
      Może ci się tylko tak wydaje.
    • ilovevampires16 Nic na siłę ! 29.07.11, 11:40
      Zajmuj sie sobą..
      Zobaczysz za początku roku z kim usiądziesz.. Może właśnie z pierwszą osobą, z którą usiądziesz się zaprzyjaźnisz smile
      nie warto pchać się w czyjeś towarzystwo na siłę..
      Tylko tak zrażasz do siebie ludzi.
      Powodzenia smile
    • aaasia Re: Co o ty myślicie..? 29.07.11, 20:47
      Dzięki kiss
      • ilovevampires16 Re: Co o ty myślicie..? 29.07.11, 21:22
        Nie ma za co kiss
        • morelka227 Re: Co o ty myślicie..? 29.07.11, 21:56
          Bądź sobą. Zachowuj sie normalnie, nie odstawaj od nich, nie bój sie ich towarzystwa, ale nic na siłę. Miej do tego dystans. Albo Cie polubią, albo nie. Skoro to początek roku to może teraz się boją z kimś nowym zakolegować, ale poczekaj miesiąc-dwa, aż się bliżej poznacie. Życzę powodzenia kiss
    • loveboy. może nie warto? 29.07.11, 21:58
      nie przejmuj się nimi. jeżeli nie chcą się z tobą kolegować to może nie są tego warte. na forum mojej nowej klasy jedna z dziewczyn kazała mi się wypisać, ale się tym nie przejęłam. to było trochę z mojej winy, bo chciałam sprawdzić na ile głupie są osoby w tej klasie. napisałam, że mam 3-letniego syna-jak 13-latka może mieć syna? i parę idiotek w to uwierzyło. mają mnie pewnie za nienormalną, ale nie obchodzi mnie to-nie potrzebuję koleżanek, które słuchają grubsona i ubierają się w rozciągnięte koszulki z croppa.
    • aaasia Re: Co o ty myślicie..? 30.07.11, 12:17
      Jeszcze raz dziękuje za radysmile
      kiss
    • alexis69 Re: Co o ty myślicie..? 30.07.11, 12:28
      Może tak czułaś faktycznie dlatego, że jesteś nieśmiałą osobą i potrzebujesz czasu, żeby się oswoić z nowym towarzystwem. Jak napisała Ilovevamporires16, nie rób nic na siłę. Ja na Twoim miejscu poczekałabym do rozpoczęcia roku szkolnego i zagadała do jakiejś dziewczyny. Jak poznasz chociaż jedną osobę będzie Ci raźniej,będziesz czuć się bardziej swobodnie w nowej klasie. Nie musisz kumplować się ze wszystkimi. Wystarczy, że znajdziesz kilka osób przy których czujesz się na prawdę dobrze, albo chociaż jedną. Powodzenia. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka