05.08.11, 00:40
Hej.
Weszłam sobie przedchwilą na stronę Reserved, znalazłam naprawde ładne rzeczy, ale oczywiście.. u mnie w sklepie nie ma. Zobaczyłam na stronce krótkie spodenki za 17zł, naprawdę tanio, no ale patrze, u mnie nie ma... boże.. weście.. u mnie w mieście jest taka bida.. masakra.. sad A u Was ? Jaki jest stan sklepów ? U mnie nie ma połowy rzeczy , w sklepie, które są na stronach. uncertain
Obserwuj wątek
    • mickeymouse Re: Reserved. 05.08.11, 15:15
      U mnie wgl. nie ma Reserved, a szkoda, bo ja tylko tam kupuje ubrania i w New Yorker i H&M. A żadnego z tych sklepów u mnie nie ma. ; d Muszę jeździć na zakupy do Galerii Krakowskiej. Ale też u mnie jest House i Diverse i tam też właśnie nie ma ubrań, które są w necie . ; d
    • blackout Re: Reserved. 05.08.11, 16:14
      u mnie większosc jest, ale czasami zdarzy się, że czegoś nie ma.
      może dlatego, że zmienili kolekcje? nie mam pojęcia...
      • martuskac Re: Reserved. 05.08.11, 23:33
        u mnie w mieście są 3 sklepy RESERVED więc jak w jednym czegoś nie ma to jest w innym, więc raczej niczego nie brakuje smile
    • domciaxdnika Re: Reserved. 06.08.11, 06:11
      no ja mam tak że to co chcę to akurat jest smile
    • hachi Re: Reserved. 06.08.11, 09:44
      Nie tylko Ty masz ów problem. wink Blisko mojego miasta jest kilka sklepów Reserved, a nie ma większości rzeczy, które widnieją na stronie, albo przychodzą z dużym opóźnieniem. Cóż poradzić.
      • estrellaa Re: Reserved. 06.08.11, 17:45
        różnie bywa xd
    • estrellaa + 06.08.11, 18:03
      ej nie ma sklepu internetowego reserved ? ;p
    • kiwi Re: Reserved. 06.08.11, 18:33
      z takich sieciówek to mam u mnie w mieście cropp, house, big star, butik.
    • pauliska1212 Re: Reserved. 06.08.11, 19:08
      Haha mam to samo! zawsze jak zobacze cos fajnego na stronie jakiegoś sklepu, to w sklpie nigdy tego nie ma xd
      • noicomipowiesz Re: Reserved. 26.08.11, 12:27
        U mnie w mieście też bida ... U mnie w ogóle nie ma żadnej galerii handlowej, ani nic w tym stylu, nawet nie ma gdzie z kumpelami połazić tongue_out. Więc po każdy ciuch trzeba jeździć do pobliskiej galerii ... W sumie jest JEDEN taki fajny młodzieżowy sklep MOODO ( może któraś z was zna ) . To tam się właśnie ubieram. smirk
        • msthic Re: Reserved. 26.08.11, 12:41
          większość rzeczy jest, więc nie narzekam .
          • natalia_12321 Re: Reserved. 26.08.11, 13:14
            U mnie wgl nie ma żadnej galerii sad a jedyny sklep jaki jest to Diverse, ale tam nie dowożą nowych kolekcji i przez większość czasu jest to co było np w zimie. Ale na moje szczęście, mam brata w Lublinie i to właśnie tam się ubieram big_grin
            • anja_ Re: Reserved. 26.08.11, 13:19
              orsay, cropp, diverse, big star, reporter, reserved, wrangler lee, levis, butik, funk'n'soul.

ze strony reserved jest u mnie większość ciuchów.
    • yorkie Re: Reserved. 26.08.11, 16:59
      Na reserved.pl można sprawdzic, czy jakaś rzecz jest dostępna w koknretnym sklepie.
    • vikkusiia Re: Reserved. 26.08.11, 17:15
      Mieszkam w Katowicach i jest parę Reservedów.
      Najlepsze jest to,że na stronie pisze,że jest dostępny produkt,a gdy jadę do sklepu to go nie ma.
    • monia12xd Re: Reserved. 28.08.11, 17:57
      u mnie w ogóle nie ma sieciówek.. tylko jakieś sklepy z nieładnymi i drogimi ciuchami...
      • kotek.bieberka Re: Reserved. 28.08.11, 18:07
        U mnie w mieście są dwa centra handlowe w których są prawie te same sklepy, czasem sie zdarzy, że jest coś co na stronce ^^
        • klaudia_25 . 28.08.11, 18:18
          O Jezu! Wielki problem! ;/
    • 0104 Re: Reserved. 29.08.11, 10:59
      Mieszkam w małym miasteczku, więc nie ma u mnie sieciówek, jest tylko yups, ale ja latam po second handah i kupuje mnóstwo zaqwalistych rzeczy za grosze.brawo
    • maadz. Re: Reserved. 29.08.11, 12:15
      u mnie w Rzeszowie w Graficce nie ma 3/4 rzeczy z całej kolekcji, a jak zapytam się czy taka i taka rzecz będzie to ekspedientka jest zdziwiona 'To coś takiego jest w kolekcji?'. Ale w Plazie już jest troszkę większy wybór.
    • gorzata.14 Re: Reserved. 29.08.11, 17:15
      Mieszkam koło dużego miasta więc nie mam z tym problemów.
    • sandrolaxd Re: Reserved. 30.08.11, 18:18
      U mnie też tak jest. masakra.
    • squash Re: Reserved. 30.08.11, 18:58
      u mnie jest pełno sklepów, jeśli chodzi o Reserved, to mam ich siedem w moim mieście. cool
      • icarly_ Re: Reserved. 30.08.11, 20:03
        u mnie jest jeden reserved kocham ten sklepserceserce
    • miley138 Re: Reserved. 03.09.11, 01:00
      Ja musze jechać, aż do Warszawy 2 godziny drogi jak chce zrobić większe zakupy.
      A jak parę rzeczy to pół godziny jazdy ;/
    • loveboy. ughh.. reserved. 05.09.11, 18:14
      też czasem wchodzę na stronkę reserved i tak samo jak u ciebie w reserved w moim mieście połowy rzeczy ze stronki nie ma. a z resztą nie żałuję, bo w reserved ciuchy są z fatalnego materiału, który niczym nie różni się od tego z tych 'bazarków'. no może oprócz mojego zajebistego płaszczyku.
    • mari86 Re: Reserved. 09.09.11, 17:18
      W Browarze - Poznań też jest kiepsko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka