americano Re: Nasza Klasa,Facebook a może Twitter ? 29.08.11, 00:52 twitter lub fejs Odpowiedz Link Zgłoś
diekatja Re: Nasza Klasa,Facebook a może Twitter ? 29.08.11, 01:16 Facebook wg mnie jest najlepszy : D Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: Nasza Klasa,Facebook a może Twitter ? 29.08.11, 02:07 Twitter i NK, bo Facebook mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 23.02.12, 19:27 twitter.com/#!/ladies_teaparty zapraszam do obserwowania ;3 facebook ok, twitter ok, nk już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
figet11 Re: Nasza Klasa,Facebook a może Twitter ? 29.08.11, 07:33 z tych trzech to nasza klasa bo tylko tam mam konto. Odpowiedz Link Zgłoś
impossible_baby Re: Nasza Klasa,Facebook a może Twitter ? 30.08.11, 18:03 Facebook. Odpowiedz Link Zgłoś
kama182 Re: Nasza Klasa,Facebook a może Twitter ? 03.09.11, 22:16 nie mam nk ale mam facebook'a i twitter'a na fejsie mam dużo znajomych których znam albo chodzą ze mną do klasy ale na o moim twitter nie mówe nikomu pisze tam tylko po angielsku mam troche znajomy i nie chciała bym żeby moi realni znajomi czytali moje posty Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson tu ... ;] 11.09.11, 09:41 Nic z tego xd Ale coś Ci muszę powiedzieć: Serio uważasz, że takie gwiazdki jak Justin Bieber, który ma masę nastoletnich fanek, siedzi na Twitterze? W życiu by się nie wyrobił. Ma swoich zatrudnionych ludzi, którzy tam piszą. Bo pomyśl logicznie, czy taki znany człowiek pisałby z tyloma fanami na stronie? Tyle ode mnie ; D Odpowiedz Link Zgłoś
palola. Re: Nasza Klasa,Facebook a może Twitter ? 28.10.11, 23:37 facebook , twitter (jest tłumaczenie na polski) znalazłam oficjajną stronę Demi Lovato i Justina Biebera . Jak chcesz mogę podać . . . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 04.11.11, 10:39 Mam fejsa i nk, ale nie przesiaduję na nich. Dziesięć minut i fejsik oraz nk ogarnięte, chyba, że z kimś tam piszę. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
loveeweekend Re: Nasza Klasa,Facebook a może Twitter ? 11.11.11, 14:56 Facebook. Odpowiedz Link Zgłoś
damonlove damonlove 11.11.11, 23:11 ja tam wole nk i fb a twetera czy jak to sie tam pisze nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
loczek151 tuuuuuuuuuu!!!!!!!! 12.11.11, 22:17 Na NK już nie wchodzę: znudziło mnie to. Jestem za to oryginalna, bo Facebooka nie mam, co dla niektórych mogłoby być nie do pomyślenia;/ Twitter może, kiedyś założe, ale dopiero kiedy powstanie polska wersja Odpowiedz Link Zgłoś
lollyana Re: Nasza Klasa,Facebook a może Twitter ? 24.02.12, 00:05 Najbardziej Facebook. Trochę rzadziej Twitter, chociaż kiedyś twittowałam nawet kilka, kilkanaście razy dziennie. Na naszą klasę wchodzę raz na kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Nasza Klasa,Facebook a może Twitter ? 25.02.12, 09:11 Facebook i twitter. na nk nie wchodzę już prawie w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Nasza Klasa,Facebook a może Twitter ? 25.02.12, 23:43 Facebook <333 Nk lubię, ale wchodzę rzadko.. A twitter tylko po to aby wiedzieć co u gwiazd i wgl.. XD Odpowiedz Link Zgłoś
lilaa. Re: Nasza Klasa,Facebook a może Twitter ? 26.02.12, 13:48 NK już mi się znudziło, Twittera nie mam i nie ciągnie mnie tam, najbardziej lubię Facebooka. Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: Nasza Klasa,Facebook a może Twitter ? 16.08.12, 11:20 facebook. naszą klasę usunęłam 2-3 lata temu , nawet zapomniałam o tym portalu ;o Odpowiedz Link Zgłoś
riri48 Re: Nasza Klasa,Facebook a może Twitter ? 16.08.12, 11:37 Jak ja dawno nie wchodziłam na NK... Lubię Facebooka i Twittera. Moja koleżanka właśnie myśli odwrotnie... Jej jedyny wpis na TT był "Wolę facebooka bo tu [Twitter] nie wiadomo czy piszą prawdziwe gwiazdy a na fb tak" -,- Odpowiedz Link Zgłoś
linkinpark Re: Nasza Klasa,Facebook a może Twitter ? 16.08.12, 12:02 nk się strasznie dzieciowate... mam konto na twitterze, nk i fb ale tak na prawdę tylko facebook mi przypada do gustu... na twitterze owszem jest większa pewność że się trafi na prawdziwe konta gwiazd, ale wg ten portal jest zbyt "zagmatwany" Odpowiedz Link Zgłoś