majka511 29.08.11, 16:36 Hej zastanawiam się czy kupić waveboard czy zwykłą deskę. Nie zależy mi na trikach Wiecie może na czym łatwiej i szybciej nauczyć się jeździć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka511 Re: Waveboard czy zwykła deska?? 29.08.11, 16:50 Pliss odpowiadajcie z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
wamiss Re: Waveboard czy zwykła deska?? 29.08.11, 17:41 Zdecydowanie Waveboard z nim jest więcej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
squash Re: Waveboard czy zwykła deska?? 29.08.11, 18:18 łatwiej się jeździ na zwykłej desce i to ją polecam. Waveboard to jak dla mnie kupa plastiku na dwóch kółkach. Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Waveboard czy zwykła deska?? 29.08.11, 18:35 Dobrze jest też wziąć pod uwagę to, co jest większym szpanem ^.^ No bo na takich zwykłych deskach jeździ dużo ludzi, i w sumie to fajne, ale trochę się przejadło. A waveboard... pierwszy raz widziałam kolesia jeżdżącego na czymś takim na koloniach nad morzem i pomyślałam, że to musi być strasznie fajne Przyciąga wzrok w każdym razie, choć pewnie jest troszeczkę trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Waveboard czy zwykła deska?? 29.08.11, 18:54 moim zdaniem waveboard (nie wiedziałam że to tak się nazywa ). a to dlatego że nawet nie musisz z niej schodzić ani odpychać się nogą żeby jechać . sama nie mam tej deski ale moja koleżanka ma i swego czasu dużo na niej jeździłam. wbrew pozorom to łatwizna (przynajmniej dla mnie). ta koleżanka jeździła na niej normalnie do szkoły. kwestia wprawy i trochę nauki a będziesz szybko posuwać Odpowiedz Link Zgłoś
2000 ja mam waveboard tu! 29.08.11, 19:23 fajna ale po pierwsze troche trudno jest sie nauczyc i po drugie jak sie uczysz to epije w kasku wiem wiem to glupie ale ja jak sie walnelam o beton w glowe myslalam ze nie wytrzymam to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Waveboard czy zwykła deska?? 29.08.11, 18:57 Zacznij od zwykłej deski btw. teraz się zrobiła moda na waveboardzistów Odpowiedz Link Zgłoś
takajedynaaga Re: Waveboard czy zwykła deska?? 29.08.11, 23:24 Zwykła deska xD Zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś