19.09.11, 17:38
Mam strasznie ważne spotkanie z przyjaciółmi w środę.Chcę się fajnie uczesać(tylko,żadne papiloty itp.)Po prostu nie chcę rutyny,ani szaleństwa.Doradźcie mi taką fryzurą,którą wy też używacie do szkoły,na spotkania z kupelami itp.
Tylko nie chcę zwykłego kucyka....

Bardzo Proszę o Pomoc Drogie Kotkowiczki!
Obserwuj wątek
    • ayumi. Fryzura. 19.09.11, 17:43
      a co byś powiedziała na lekko falowane i rozpuszczone włosy z prostą grzywką . ?
      • drabina Re: Fryzura. 19.09.11, 17:48
        ayumi. a czym zrobić odpowiednie fale?
        Bo są różne sposoby..
    • drabina Odświeżam.;) 19.09.11, 19:13
    • karolcia909 Re: Fryzura. 19.09.11, 19:33
      koczek messy bun .
      • just...me Re: Fryzura. 19.09.11, 19:51
        Najlepiej proponować fryzurę o której sie pół minuty wcześniej założyło wątek. tongue_out Ten koczek jest jeszcze bardziej skromny niż kucyk, a nie oto chodzi autorce wątku. Ja proponuję zrobić fale, najladniejsze i najbardziej efektowne, a jednocześnie nie wymyślne. wink Poszukaj w internecie jak się je robi, szczerze nie chce mi się teraz nad tym doktoryzować, a na profesjonalnych stronach masz to bardzo ładnie wytłumaczone.
        • drabina Re: Fryzura. 19.09.11, 19:52
          just...me wielkie dzięki.<3
          smile
          • just...me Re: Fryzura. 19.09.11, 20:13
            A nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie. tongue_out
    • decod.e Re: Fryzura. 19.09.11, 19:52
      ja bym podpięła włosy z obydwu stron wsuwkami przy uszach, ew. wyprostowała je przedtem
    • colorova Mój pomysł 19.09.11, 21:35
      Fajne uczesania które przykują uwagę to :
      kłos albo dobierany ( możesz zrobić tylko kawałek dobieranego i zostawić rozpuszczone włosy lub zebrać je na bok).

Możesz wpiąc tylko coś we włosy nie musi być to coś ekstrawaganckiego wystarczy jakaś kokardka czy coś wink

modnieiurodnie.blogspot.com/
    • drabina Dziękuje.;) 20.09.11, 16:39
      Bardzo,bardzo dziękuje dziewczyny...
      Jak by ktoś miał jeszcze jakiś pomysł,to też będę ogromnie wdzięczna.
      • milusia22 Re: Dziękuje.;) 20.09.11, 17:20
        ja często robię warkocz z boku :p
    • mania_klara Re: Fryzura. 20.09.11, 17:36
      no to tak: uważam, ze rozpuszczone wlosy sa idealne na wypady z kolezankami, lekko zwiazane z prawej i lewej strony zbierasz drobne kosmyki i spinasz je wsuwkami badz jakimis ozdobnymi spinkami, teraz najfajniej wygladaja kwiatuszki, buziaczki
      prosze skomentuj moj blog lub od czasu do czasu zagladnij na niego

mania-klara.blogspot.com/
    • mysiuniaxpp Re: Fryzura. 20.09.11, 18:44
      ja zawsze rozpuszczone biorę , albo z jednej strony podpinam tak że to wygląda że niby ' wygolone ' ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka