l.o.l.a 01.12.11, 16:27 Ja nie! Ale spoko nie jestem w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milusia22 Re: Jesteś dziewicą? 01.12.11, 16:32 i czym tu się chwalić? że przespałaś się z chłopakiem? żal Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: hello! Tu są same dziewice szok! 03.12.11, 15:20 Co, to dziwne, że jesteś wśród normalnych osób? Odpowiedz Link Zgłoś
zwarjowanna Re: hello! Tu są same dziewice szok! 03.12.11, 16:58 Masz z tym jakiś problem dziewczynko . ? Lecz sie .. Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Jesteś dziewicą? 01.12.11, 19:39 masz 14 lat i (o ile nie kłamiesz) nie jesteś dziewicą, żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
yellowgreenblue Re: Jesteś dziewicą? 01.12.11, 19:47 Tak jestem dziewicą bo nie zamierzam się puszczać w wieku 14 lat jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
thevampire hahahahhahaha 01.12.11, 20:39 Słoneczko, radziłabym przestać oglądać kwejka i amerykańskie filmy o nastolatkach bo najwyraźniej Ci szkodzą Odpowiedz Link Zgłoś
jogobellka Re: Jesteś dziewicą? 01.12.11, 20:58 Ja pitole ! 14 lat i się tak puszczasz ?? yy a tak wgl to po co się chwalić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
spacebound .. -.- 01.12.11, 21:03 A potem sie kurde dziwić że dzieci rodzą dzieci , moim zdaniem napisałaś ze masz 14 lat , dla szpanu a tak naprawdę jesteś dzieckiem które ma z 11 lat i szpanuje w tym że nie jest dziewicą .. za dużo amerykańskich filmów - dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: Jesteś dziewicą? 01.12.11, 20:17 Podzielam zdanie dziewczyn niżej. Jeżeli mówisz prawdę to Jesteś małą puszczalską. To się robi z miłości a nie żeby sie popisać. A dziewczyny w twoim wieku jeszcze nie wiele o niej wiedzą.Prawdziwa miłość w tym wieku zdarza się rzadko. Chociaż znam takie osoby.O.o Ja mam zamiar jeszzce poczekać do osiemnastki no chyba że nie znajde księcia z bajki to jeszcze dłużej. Jeszcze conajmiej rok O.o Odpowiedz Link Zgłoś
bellaswan16 Re: Jesteś dziewicą? 02.12.11, 17:59 yy tak!!!!! a ciebie jest mi po prostu żal !! Odpowiedz Link Zgłoś
xx_gosia_xx12 Re: TAK! Jestem! 01.12.11, 20:29 Jestem i zapewne długo to będzie trwać bo nie będę tego robić z pierwszym lepszym chłopakiem , lepiej żeby były tu same dziewice niż puszczalskie plastiki , widać , że inteligencją to ty nie grzeszysz . Lepiej pochwal się dla swojej mamy , która na pewno będzie dumna z takiej córeczki , a nie wyżalaj się na forum, które napewno przeglądają młodsze użytkowniczki . Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: TAK! Jestem! 01.12.11, 22:19 I jestem dumna. Bo nie puszczam się tak, jak TY!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa Re: Jesteś dziewicą? 01.12.11, 20:27 Eee.. mam 12 lat. Więc się domyślasz ; d Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Jesteś dziewicą? 01.12.11, 20:35 tak, cnota to coś o możesz stracić tylko raz. i na pewno nie zamierzam tego zrobić z kimś, kto na to nie zasłuży. Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Jasne, że nie. 01.12.11, 21:05 Dziewictwo straciłam w wieku pięciu lat z proboszczem, dwa razy byłam w ciąży i dorabiam jako pani lekkich obyczajów. Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Jesteś dziewicą? 01.12.11, 21:12 ooo "rodzi" się kolejna latawica. jak miło a za dziewięć miesięcy dzidzuś będzie, miłoo bardzo miło. Powodzenia ty mała puszczydupo hahahaha xD jprd Odpowiedz Link Zgłoś
bieberek Jesteś dziewicą? 01.12.11, 21:17 Jestem w Twoim wieku i jestem dziewicą. Znam wiele takich dziewczyn,które miały to za sobą jak Ty. Ja jednak nie zamierzam być taka jak Ty i moje "koleżanki" Może XXII wieku będą 10 latki rodziły dzieci ! O.o szoook. Pozdrawiam,bieberek Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd ps:... 01.12.11, 21:18 ps: to dziewictwo to chyba straciłam z justinkiem biebierkiem jak go tak wielbisz hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Przeginacie. 01.12.11, 21:22 To, że ktoś nie uprawia seksu z miłości, albo tylko dla rozrywki, to nie znaczy, że jest puszczalski, czy za chwilę będzie mieć dziecko, tu akurat wystarczy wiedza o antykoncepcji. Nie rozumiem wgl, jak można po tym oceniać ludzi. Mogę się zaprzyjaźnić w osobą, która często z kimś sypia, o ile jest godna zaufania i mamy zawsze o czym rozmawiać, natomiast nie zaprzyjaźnię się z jakąś cnotką, która oprócz tego, że jest taka święta, ma nieciekawy charakter. Dziwne, że jakoś kiedy wasi idole nie prowadzą się w taki święty sposób, to wszystko jest w porządku. Ilu to było wybitnych muzyków, nie kryjących się z tym, że seks to dla nich chleb powszedni, albo nawet z uzależnieniem od seksu. I nie będę szanować ludzi, którzy obrażają kogoś z takiego powodu. Nie lubię takiej bezsensownej powierzchowności, czy naprawdę w człowieku nie jest ważne to, żeby był lojalny, godny zaufania, tylko żeby nie sypiał z kimś co noc? To dla mnie nie pojęte. Poza tym, dlaczego, kiedy to facet się puszcza, jest to jakoś niezauważane, a dziewczynę wyzywa się od ździr? Okropna hipokryzja, w której nie chcę uczestniczyć. I obojętnie, czy ten wątek to tylko prowokacja, pisze co myślę o takich sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
swetasna Re: Przeginacie. 01.12.11, 21:27 jessicakaulitz ale ona ma 14 lat -,- jak miło wiedzieć że nie jesteś dziewicą, fajnie jest się z kimś pie...ć dla jaj? Prawdziwa miłość na pewno to było.... TY MASZ 14 LAT UCZ SIĘ LEPIEJ A NIE ZAJMUJ SIĘ "MIŁOŚCIĄ" ! Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Przeginacie. 01.12.11, 21:34 Spoko, spora część mojej dawnej szkoły miała to już za sobą, wszyscy żyją, mają się dobrze i wiesz co? Są świetnymi ludźmi. Poza tym, kilku ludzi, których słucham też straciło dziewictwo wcześnie, ale są teraz fantastyczni w tym co robią i ogólnie też. Nie tracę przez to do nikogo szacunku, bo niby czemu? Kiedy widzę, że ktoś jest nadętą świnią, to nie darzę go sympatią, ale kiedy ktoś traci dziewictwo w wieku 14 lat, to co mnie to obchodzi? Jeśli jest miły dla mnie, ja jestem dla niego, simple. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas mhm 01.12.11, 22:21 no tak, i chwalenie się takimi rzeczami na portalu tego pokroju też uważasz za takie 'świetne'? jeszcze trochę dziesięciolatki będą się puszczać na prawo i lewo, ale to nic. w końcu przecież też są ludźmi. co druga zajdzie w ciążę, ale co z tego? przecież fakt, ze może to zrujnować jej życie, nie zmieni faktu że nadal będzie taką 'fantastyczną' osobą. coś chyba się w tym swoim filozofowaniu zbyt daleko posuwasz dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: mhm 01.12.11, 22:39 To moje filozofowanie i nikt nie będzie mi mówił, jak daleko mam się posuwać, bo szczerze mam to gdzieś, sama ustalam sobie granice. Ty napewno nie jesteś żadną wyrocznią, żeby mi je ustanawiać. A że filozofowanie, to nic niebezpiecznego, nie widzę potrzeby ustalania granic, wyrażam swoje zdanie, na dany temat. Także, odpie...się, bo naprawdę nie znoszę kiedy ktoś mówi do mnie w sposób, jakby był moją matką, albo nauczycielką. Nie mówi mi tu o zachodzeniu w ciążę, bo nigdzie nie napisałam, że popieram uprawianie seksu, jeśli się nie zaliczy porządnej lekcji o antykoncepcji. Nie chodzi mi tu o lekcję w sensie dosłownym, bo wdż w szkołach jest bezsensowny. Nie, nie uważam chwalenie się czymkolwiek w internecie za świetne, nigdzie tego nie napisałam, ale akurat w tym wątku nie zwróciłam na to uwagi, trochę mnie zdenerwowały komentarze ludzi i napisałam co myślę na ten temat. I możesz sobie darować ten sarkastyczny ton, chyba, że sprawia Ci to przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: mhm 01.12.11, 23:20 wiesz, w każdej sytuacji zazwyczaj zdania się podzielą. jesteśmy ludźmi i mamy inny sposób patrzenia na różne rzeczy. po prostu trochę mnie przeraża, że te wszystkie granice przy dojrzewaniu nastolatków tak drastycznie się zmieniają. dla mnie to niewyobrażalne jak w tak młodym wieku można dopuszczać się tak poważnych decyzji. bo seks to jest poważna sprawa, wiążąca się często z masą konsekwencji... nie chciałam na ciebie naskakiwać, po prostu nasze zdania się różnią. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: mhm 02.12.11, 22:05 W porządku. Ja właśnie przeciwne, jestem przerażona, jak niektórzy ludzie reagują na takie rzeczy. Może jestem nazbyt nowoczesna, ale dobrze mi z tym. A seks, niekoniecznie musi być poważną sprawą. Może za pierwszym razem, ale najistotniejsze jest tutaj zabezpieczenie. Jeżeli tylko pamięta się o antykoncepcji, to jakoś nie widzę przeszkód. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliagorka Jak ci sie dziecko urodzi to chce być ciocią !!!! 03.12.11, 16:31 Hahahahahahah jak można stracić dziewictwo w wieku 14 lat a z tego co wiem to już pisałaś taki wątek Szkoda mi cie na prawde Znam taką jedną dziewczynę z mojej szkoły która zrobiła to na wakacjach ze swoim byłym.. Teraz żałuje.. Poza tym ok to twoja prywatna sprawa wiec błagam cie nie chwal się tym bo pewnie masz 12 lat i wcale tego nie robiłaś chcesz zaszpanować ale coś ci to nie wychodzi jeszcze raz gratulacje Aha no i chce być ciocią jak coś Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Jesteś dziewicą? 01.12.11, 21:32 ja też nie.seks to przecież świetny sport lol2 Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 hahahah.xd 01.12.11, 21:38 nie jesteś dziewicą?xd a co? xd palec pomógł Ci je stracić? ;d a ja...owszem, jestem dziewicą. xd Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Jesteś dziewicą? 01.12.11, 21:58 tak `jestem a co ma na celu ten wątek..? chyba tylko to że cie zwyzywaja...mam wiele zanomych którzy mają to za sobą jedna nawet straciła dziewictwo w wieku 12 lat ale co mnie to obchodzi.. jak już ktoś napisał wolę przyjaźnić się z fajnym człowiekiem i nie obchodzi mnie to czy uprawiał już seks czy też nie. Do oceniania po wyglądzie przywykłam ale po tym czy ktoś jest dziewicą czy też nie z tym styczności nie miałam... co was to obchodzi chce to niech to robi i jak robi to z głową w sensie antykoncepcja nie wasza sprawa. To że ktoś uprawia seks nie znaczy że od razu bd w ciąży a miłość w tym wieku się zdarza bo moja nauczycielka poznała się ze swoim mężem jak miała 15 lat i byli ze sobą i są nadal pierwsza miłość trwająca dotąd 20 lat i za pewne wiele wiele lat dłużej ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex zgadzam się z jessicakaulitz 01.12.11, 21:48 to, że ktoś lubi seks czy go uprawia nie oznacza, że jest zdzirą. wasze wielkie idolki biebery, hanny, demi, rihanny, oraz członkowie zespołów muzycznych też potracili wcześnie dziewictwo i jakoś sracie za nimi w gacie -.- ogarnijcie się małe dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Re: zgadzam się z jessicakaulitz [2] 02.12.11, 07:38 niech dziewczyna robi co chce, każdy ma inny sposób, żeby przeżyć młodość, tylko nie rozumiem, po co wszędzie się tym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love Moje zdanie... 02.12.11, 17:56 Prawda jest taka, że większość osób, które utrzymuje sie w przekonaniu, że "nie, tego nie zrobi bo przecież to takie złe", właśnie tego spróbuje, czasem nawet bez zupełnej wiedzy o tym. To, co zakazane, nas kusi. Każdy ma prawo wyboru, tak? Jeśli tylko ta chociażby 15-latka się zabezpiecza to co w tym złego? To jest jej indywidualna sprawa i każdy ma prawo robić ze swoim ciałem, co chce. Żadna osoba z zewnątrz nie może wpływać na decyzje innych osób, kierować ich życiem. To jest doprawdy żałosne. "Ludzie, którzy nie mają własnego życia, zawsze muszą wściubiać nos w cudze". Ludzie potrafią zrobić wszystko, byleby coś poszło na ich korzyść, nawet kosztem innych... Odpowiedz Link Zgłoś
palola. Re: Jesteś dziewicą? 01.12.11, 21:54 tak , i zamierzam poczekać z tym jeszcze trochę Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Jesteś dziewicą? 01.12.11, 22:05 Twoje życie, twój wybór. Rób co chcesz, choć moim zdaniem czternaście lat to trochę za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
emila l.o.l.a wejdź i zrozum prosze! 01.12.11, 22:07 Powiedz mi kochana czemu się tak zachowujesz? Już na niektórych wątkach oraz artykułach zauważyłam twoja ordynarne komentarze! Robisz to dla szpanu? Odpuść sobie! Na serio! Zjawiasz się nagle i wszystko krytykujesz lub przechwalasz się? Oj co z ciebie wyrośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
indianaa nie,nie jestem . 01.12.11, 22:51 I mieszkam w zamku z czekolady , a mój jednorożec ostatnio ma problemy z trawieniem ;P . Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Z całym szacunkiem... 01.12.11, 23:07 ...ale to prywatna sprawa Kotkowiczek,w którą nie powinnaś wnikać. Zgadzam się z emilą - wyraźnie chcesz zwrócić uwagę swoimi przemyśleniami. Zrozum- nikomu to nie imponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
karolqa Re: Jesteś dziewicą? 02.12.11, 07:59 ja tez nie i w ciazy tez nie jestem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
harrypotterxd Re: Jesteś dziewicą? 02.12.11, 18:02 nie, nie jestem ale jestem starsza od ciebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
lovexsucks Re: Jesteś dziewicą? 02.12.11, 18:09 Taa.jestem dziwką i daje dupe za dwa złote.. ja pie... -.- Już nie macie o czym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate żalosna jesteś, wiesz? 02.12.11, 18:24 nawet jeśli nie jesteś dziewicą (co jest dla mnie totalnie chore, bo masz tylko 14 lat), to po ch...a za przeproszeniem chwalisz się tym na forum? bo w moich oczach z tego powodu nie zyskałaś, wręcz straciłaś. i jak to ktoś już pięknie tutaj napisał, idź się pochwal tym swojej mamie, napewno będzie dumna, napewno. i tak, jestem dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Jesteś dziewicą? 02.12.11, 19:03 Ty masz 12 lat, tak? Jestem dziewicą, mam prawie 16 lat i nigdy nie miałam chłopaka. Dziwne? Nie! Jejku gadacie, że sławni ludzie wcześnie stracili dziewictwo, ale 70% tego żałuje... Odpowiedz Link Zgłoś