janevolturi800 05.12.11, 20:54 Co sądzicie o glanach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swetasna Re: Glany 05.12.11, 20:59 glany na pewno nie są dla wszystkich, dziewczynka loffciająca bieburuska w glanach? ee... nie! Glany to jednak symbol subkultury... Sama je też nosze Odpowiedz Link Zgłoś
martynka5008 Re: Glany 22.02.12, 21:04 swetasna napisał(a): > glany na pewno nie są dla wszystkich, dziewczynka loffciająca bieburuska w glan > ach? ee... nie! Glany to jednak symbol subkultury... > Sama je też nosze Dziewczynka loffciająca Biebera ubrałaby by różowe martensy i twierdziła że nosi glany (oczywiście odnoszę się tylko do niektórych przypadków,głównie pokemonów) Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Re: Glany 05.12.11, 21:11 ja mogę powiedzieć, że nawet bardzo zadowolona. chyba jedyne moje buty, które mi odpowiadają. no, oprócz conversów. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Glany 05.12.11, 21:11 fajne są . podobają mi się takie za kostke ;] Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Glany 05.12.11, 21:17 są okropne nie wiem jak niektórzy je lubią to porażka Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Glany 07.12.11, 21:22 glany są super, jeszcze fajniej oberwać z glana, można zobaczyć gwiazdki Odpowiedz Link Zgłoś
agunia1098 Re: Glany 08.12.11, 11:06 są świetne , przez pierwsze dwa tygodnie chodzenia trochę uwierają w nogę ale później są wygodniutkie xd Odpowiedz Link Zgłoś
papcia18 Re: Glany 08.12.11, 23:01 wchu wygodne, piekne. po prostuj zajebiste ;] Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Glany 11.12.11, 18:22 Bardzo mi się podobają. Swoje dostanę na Wigilię ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pigwa123 Peace 11.12.11, 18:38 Mam !! ;D iii Kooooochaaaam jeee ;D co sądzę ? są świetne .. i wygodne ;D w dodatku jak była na koncercie to ludzie deptali mi po glanach a na nic nie czułam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Glany 11.12.11, 18:54 kiedyś podobały mi się bardziej, ale wciąż mam, noszę, kocham. ich podstawowa zaleta jest taka, że dziewczyny w glanach nikt nie zaczepi <3 Odpowiedz Link Zgłoś
hellyeahlucy . 11.12.11, 19:17 uwielbiam glany :3 najwygodniejsze buty, jakie można sobie wyobrazić. sama mam 20-sto dziurkowe cuda *-* Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: . 11.12.11, 19:32 Uważam,że są super. Od dawna chciałam je mieć i wreszcie je dostanę. Rodzice obiecali,że mi kupią po pierwszym semestrze To taka moja wielka mobilizacja. Kiedy strasznie nie chce mi się uczyć, myślę o martensach, takich wyczekanych. Marzę o nich chyba od kiedy skończyłam dziewięć lat. Zaczęło się dosyć niewinnie. Przeczytałam "Felix, Net i Nika" i nagle chciałam mieć buty zupełnie jak Nika Mickiewicz. Dziś mam piętnaście i dalej mi się podobają. Nie mogę się doczekać,kiedy je włożę. Zastanawiam się jeszcze tylko nad jednym : dziesięcio czy piętnastodziurkowe? Poradźcie , glanoposiadaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
kwasazotowy c; 11.12.11, 20:25 chcę mieć czarne w kwiatki! obecnie odkładam kasę Odpowiedz Link Zgłoś
onesecond Re: Glany 11.12.11, 20:30 Co sądzę? Okej mi sie podobają, ale cholernie wkurza mnie to, że wszyscy teraz je noszą żeby się wylansować. Słid dziewczyneczki słuchające popiku, które od zawsze kochały róż nagle ubierają glany i myslą, że w ten sposób będą zupełnie inaczej postrzegane. A to jest aż śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Glany 17.01.12, 20:13 jako gotka powiem tak: dziękujmy Bogu, za gitary, glany i browary! Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare Re: Glany 17.01.12, 20:48 Wygodne przede wszystkim . Podobają mi się . Odpowiedz Link Zgłoś
aswanka Re: Glany 17.01.12, 21:00 Najbrzydsze buty świata Chociaż mają wytrzymałą podeszwę..... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 19.01.12, 09:26 Glany są śliczne, sama się zastanawiam czy by ich nie zakupić. A tak swoją drogą, pozdro dla was wszystkie tru metalowe posiadaczki glanów, bo nikt inny oprócz was nie ma prawa nosić tych butów, spoks! Odpowiedz Link Zgłoś
eminem72 Re: Glany 22.01.12, 13:44 są świetne , kupie sobie za miesiać żółte albo w kwiatki Odpowiedz Link Zgłoś