dariaa_14 Re: Wysuszona skóra dłoni 11.12.11, 15:34 Najczęściej stosuje balsam z Nivea albo Kamil...i radze nosić rękawiczki to też pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
cesautres ;d 11.12.11, 16:06 ja używam taki zwykły nawilżający krem cytrynowy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kucyponki Masło osełkowe z Biedronki. 11.12.11, 16:41 Najlepsze na ręce, nogi, dupę, i przed, i po, i w trakcie... PnD Odpowiedz Link Zgłoś
mel23 Re: Wysuszona skóra dłoni 11.12.11, 17:01 Pierwszy lepszy ze sklepu... I jak tylko sobie przypomnę- kremuję. Ale bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
demetria0606 Re: Wysuszona skóra dłoni 11.12.11, 17:43 Podstawowa zasada : Noś rękawiczki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Wysuszona skóra dłoni 11.12.11, 17:53 kokosowy krem do rąk z Ziaji. Odpowiedz Link Zgłoś
esthera Najlepiej tradycyjne nawilżacze. 11.12.11, 18:45 Koleżanka miała coś z Garniera Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia96 :) 12.12.11, 18:17 Również mam problem z suchą skórą u dłoni. W ciągu dnia stosuję różne kremy i balsamy, które się łatwo wchłaniają. Natomiast na noc, przed spaniem dobrze jest posmarować je czymś bardziej tłustym i jeżeli jest możliwość wsadzić je do jakiś luźniejszych rękawiczek, żeby wszystkiego nie wytrzeć np. w kołdrę. Odpowiedz Link Zgłoś
orginalna :D 12.12.11, 19:18 Przede wszystkim trzeba nosić rękawiczki.. polecam krem do rąk z AA Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanie Re: Wysuszona skóra dłoni 12.12.11, 20:04 po każdym myciu rąk, staraj się kremować ręce. ktoś tam powiedział o kremie bambino, i ma świętą rację! naprawdę, ten krem jest dobry na wszystko, na suchą skórę, twarz, krostki. ja niestety cierpię na suchą skórę dłoni zimą i wczesną wiosną, co gorsza, zawsze marznie mi tylko jedna ręka, i tylko jedna jest wysuszona, dziwne, prawda? wtedy tylko bambino mi pomaga, wystarczy posmarować grubą warstwą na noc, tylko trzeba uważać, żeby nie pobrudzić sobie pościeli xd. Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Wysuszona skóra dłoni 12.12.11, 20:27 o Boziu, dopadło już mnie to cholerstwo Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Wysuszona skóra dłoni 12.12.11, 20:48 krem nivea moim zdaniem najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
bigpositive Re: Wysuszona skóra dłoni 12.12.11, 22:09 Polecam kokosowy krem do rąk z Ziai Pięknie pachnie i faktycznie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
hillikinga Re: Wysuszona skóra dłoni 14.12.11, 15:33 Ja używam kremu do rąk z garnier bardzo pomaga Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
selenqqa Re: Wysuszona skóra dłoni 14.12.11, 15:41 Czy mi się zdaje,czy ten sam temat był już na głównej? Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati Wysuszona skóra dłoni 14.12.11, 17:36 Mam ten sam problem .. Stosuję krem do nawilżania dłoni z gliceryną Nakarm pieska za darmo jednym kliknięciem! JAK ? www.kotek.pl/kotek_forum/02,3000,131557244,131557244,Nakarm_pieska_za_darmo_.html Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Wysuszona skóra dłoni 14.12.11, 17:44 Moje dłonie są niestety suche przez cały rok. Po prostu używam kremów , które mi odpowiadają, Odpowiedz Link Zgłoś
myself A może te ?... 14.12.11, 18:35 Hmm... Cały czas kremy Ja używam lawendowego z Avon Naturals (genialny jest), Oriflame Soft cośtam - taki różowy ;D i Kamille, taki w zielonej tubce z rumiankiem, również bardzo dobry ;D I jeszcze, nie tylko zimą, wystrzegam się mycia rąk zwykłym mydłem w kostce, bo też mam wrażenie wysuszonych dłoni ... Tak zwane przeze mnie musy "wielofunkcyjne" ,np. miodowy z Avonu, są bardzo fajne, jeśli masz zniszczone skórki Odpowiedz Link Zgłoś
thekill. Re: Wysuszona skóra dłoni 16.12.11, 17:38 ja mam krem z garnier do skóry suchej, z ekstraktem z masła shea, i l-bifidus. Odpowiedz Link Zgłoś
wawteenager Re: Wysuszona skóra dłoni 16.12.11, 21:00 ja raz na tydzień robią kąpiel dla dłoni z dodatkiem olejku miodowo-mlecznego firmy Bodyshop i używam kremu z tej samej firmy (oba kosmetyki kupiłam w Norwegii i nie wiem czy są dostępne w Polsce)... naprawdę skutecznie pomagają Odpowiedz Link Zgłoś
pitka16 Re: Wysuszona skóra dłoni 09.03.12, 20:46 kremy maja w sobie bardzo duza ilosc wody .. najlepsza wiec bedzie wazelina poniewaz zawiera w sobie sam tłuszcz psmarowane dłonie nan noc rano beda w lepszym stanie powtarzaj codziennnie by je chronic.. P.S mozesz zakładac na rece skarpety hehe smieszne ale wazelina nie wetrze sie w posciel .. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Wysuszona skóra dłoni 10.03.12, 10:43 Moim ulubionym kremem na jesień i zimę jest zwykły krem NIVEA i ZIAJA. Wszystkie tłuste i nawilżające, wodniste na dzień, te ''cięższe'' na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Wysuszona skóra dłoni 10.03.12, 12:30 ee. zależy jaki mama kupi xd . ja smaruję rano i wieczorem dłonie. Odpowiedz Link Zgłoś