s.w.e.e.t 23.12.11, 12:27 Na co zwracacie uwagę u chłopaka/dziewczyny? Wygląd, styl ubierania czy tylko i wyłącznie charakter? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiuniaxpp Re: Wygląd, charakter...? 25.12.11, 16:44 ogólnie zwracam uwagę na wszystko , ale najbardziej na charakter . Odpowiedz Link Zgłoś
metallicowa Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 16:54 Charakter jest najważniejszy, bo uroda przemija. W pierwszej kolejności patrzę na charakter i on ma największą wagę. Odpowiedz Link Zgłoś
karcio345 Re: Wygląd, charakter...? 08.01.12, 16:32 Ja zwracam uwagę na to i na to;P Odpowiedz Link Zgłoś
oryginalnaaax33 Re: Wygląd, charakter...? 08.01.12, 19:21 zdecydowanie charakter , na wygląd oczywiście też troszeczkę zwraacam uwagę . ; ) < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
pipinka Re: Wygląd, charakter...? 06.01.12, 17:35 na charakter co ze jest ładny itp a jest nie mily i wogóle wiec charakter Odpowiedz Link Zgłoś
malinka24 Re: Wygląd, charakter...? 27.12.11, 15:02 Dla mnie to i to ma wielkie znaczenie chodź wygląd liczy się dla mnie bardzo bardzo.. Uwielbiam chłopaków skatów..lub w rurkach.. Odpowiedz Link Zgłoś
besarabia Re: Wygląd, charakter...? 31.12.11, 21:41 Jak spotykasz chłopaka, to jego charakter nie lśni na nim jak etykietka. Zauważasz jego wygląd. I niestety zakochujesz się w jego pięknych oczach. A potem dorabiasz ideologię. O wiele trudniej jest poznać nieciekawego z wyglądu chłopaka, dużo z nim rozmawiasz, poznajesz. Kiedy już wiesz jaki on jest, mogłabyś się zaangażować... Robisz to?? Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx Re: Wygląd, charakter...? 01.01.12, 13:08 chyba prawie każdy najpierw zwraca uwagę na wygląd. dopiero potem poznajemy człowieka. ja mam tak osobiście, ogólny wygląd, charakter. jesli charakter ma beznadziejny, nie interesuje sie ta osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Wygląd, charakter...? 05.01.12, 23:10 Na wszystko, ale we wzajemnych relacjach dla mnie to jednak charakter jest najistotniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa941 Re: Wygląd, charakter...? 06.01.12, 17:49 na poczatku to i to ale dla mnie wazniejszy jest charakter Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Wygląd, charakter...? 06.01.12, 17:54 Oczywiście najbardziej liczy się charakter, przynajmniej dla mnie. Jeśli o wygląd chodzi, chłopak musi być po prostu zadbany- schludny i w ogóle. Ubiór nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Hmm... Kocham oczy . Najczęściej te niebieskie, ale jeśli są inne, a hipnotyzują mnie tak bardzo, że jak w nie patrzę, tracę oddech, w takim wypadku kolor nie jest ważny Odpowiedz Link Zgłoś
plotkaragirl Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:05 Charakter i wygląd. Osobowość. Na styl uwagi nie zwracam Dla mnie ważne jest, żeby mnie kochał, był wierny, dbał o mnie itp Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:09 na początku na urodę, ale wiadomo, że jak ktoś ma kiepski charakter to długo sie z nim nie wytrzyma. Zresztą ja sama nie lubie zxbyt idealnych ludzi i w sęsie urody i charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:09 wszystko, charakter ważniejszy, ale wygląd też się dla mnie trochę liczy Odpowiedz Link Zgłoś
tusia145 Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:09 Najbardziej zwraam uwagę na charakter, ale jak ubiera się jak koleś ze śmietnika to sorrry bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
karaq93 Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:12 Wiadomo, że na początku jak się kogoś nie zna to patrzy się na wygląd, ale jeśli mam okazję już kogoś poznać to przestaje być on ważny. Charakter górą, chociaż jeśli chodzi o wygląd musi on być zadbany. Nie każdy urodził się piękny, ale o wygląd i tak dbać trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
pusia16 Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:23 To i to, ale bardziej charakter Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:26 Wydaje mi się że charakter jest ważniejszy, ale zapewne żadna nie chciałaby chodzić z brzydkim chłopakiemm.. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
oriana Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:25 Napiszę tak:Na początku oczywiście zwracam uwagę na wygląd i styl ubierania się,ale jeśli później zacznę rozmawiać z chłopakiem i zauważę,że rozmowa nigdy się nie klei,bądź,że chłopak mnie totalnie olewa to wtedy go sobie odpuszczę;P Odpowiedz Link Zgłoś
olaczek Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:28 z mojego doświadczenia to na charakter, ale jak chłopak jest ładny i fajnie się ubiera to jest też dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
espinozaa Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:32 Charakter na 90 % i 10 % wyglądu. WIadomo, że zawsze liczy sie pierwsze wrażenie czyli w tym przypadku jest to najczęściej wygląd ; p Ale co z tego jak bede mieć chłopaka mega przystojnego, fajnie ubierającego sie ? Jak będzie miał 0 mózgu ; x Odpowiedz Link Zgłoś
chudazonie Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:31 Hmm..aż zacytuję. "Co z tego, że buzia ładna, skoro serce brzydkie" Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:31 Szczerze mówiąc, zwracam uwagę na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ejli Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:35 Hm, najpierw jak kogoś nie znam, a spodoba mi sie to raczej wiadomo, że chodzi i wygląd. Ale mi się zazwyczaj podobają chłopcy, co inne dziewczyny jak się na nich paczą to płaczą XD Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:38 ooo niedawno miałam na ten temat topic z angielskiego... mysle, ze charakter jest wazniejszy od wygladu... Odpowiedz Link Zgłoś
mlecyk_mine Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:44 Nie potrafię wybrać. Obydwie rzeczy są ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona. Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:48 wygląd też się liczy ale charakter bije wszystko ! . . . dla mnie liczy się praktycznie w 90 % charakter Odpowiedz Link Zgłoś
vanesa Charakter. 07.01.12, 15:54 Pewnie niektórzy z was mi nie uwierzą ale zwracam uwagę na charakter w 95 % a 5 % to wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
tsss... Re: Wygląd, charakter...? 07.01.12, 15:50 wiadomo ze kazdy odrazu patrzy na wygląd...ale i tak juz puziniej tylko charakter sie liczy... Odpowiedz Link Zgłoś