Dodaj do ulubionych

Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwiazda ?

• bubblepop Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 14:22
      Chyba nie, nie interesuję się tym.
    • truskaffkax3 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 14:27
      z mojej miejscowości pochodzi członek zespołu Feel- Łukasz Kożuch. On nawet grał na keybordzie na weselu mojej mamy smile
    • suemilcia Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 14:29
      z mojej dość dużo osób więc napisze 4 chyba najbardziej znane Paweł Małaszyński – aktor
      Ewa Minge – projektantka mody
      Jarosław Boberek – aktor
      Małgorzata Ostrowska – piosenkarka

• julu11 niestety ale... 08.04.12, 14:50
      niestety żadna osoba z mojej miejscowości nie jest gwiazdą ale za to mamy zaczynającą modelkę, która pracuje nie pamiętam w jakiej agencji ale będzie prezentowała kolekcję Bershki smile
      • jonasofanka Re: niestety ale... 08.04.12, 14:58
        Hm. Jeden Osiem L : > .
        No i Pietrek z Rancza, ale on stąd nie pochodzi, jedynie mieszka od kilku lat ; ).
    • karolcika2205 Tak 08.04.12, 14:58
      jestem z Białegostoku i Paweł Małaszyński , Szymon Hołownia i jeszcze ktoś tam ale to takie najbardziej big_grin
    • daruniaa Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 15:00
      hmm .. Bogusław Mec, Joanna Trzepiecińska, .. bracia Pazura, Iza Kuna - na razie tyle mi się przypomniało smile
    • daruniaa Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 15:04
      hmm .. Bogusław Mec, Joanna Trzepiecińska, .. bracia Pazura, Iza Kuna ,Paweł Woicki i wiele innych (w większości chyba sportowców) ,których nazwisk nawet nie pamiętam : )
    • patka_54 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 15:32
      Nie bo ja mieszkam na wsi no to wiecie.......... ale mieszkam blisko Ciechanowa i stad jest Doda
    • vennie Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 15:33
      Ilona Felicjańska
      • mella0808 Ania Dereszowska 08.04.12, 15:39
        smile
    • tsss... Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 15:56
      tak!! mieszkam w Stalowej Woli i stąd pochodzi Maciek Zakościelny i Justyna Steczkowska...podobno tez tu jakiś czas mieszkała Marina Łuczenko smile
    • kicia135 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 16:08
      Tarnów . Marcin Hycnar
    • angeelaa : ) 08.04.12, 16:41
      Ja Jestem z Sosnowca. -,- i Do Mojej Szkoły Chodziła Maja Sablewska I Mieszkała W Sosnowcu . A Noii Morderczyni Mieszka / ła W Sosnowcu . : d
    • szalona13 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 16:51
      jeśli można powiedzieć, że jest gwiazdą to Piotr Jeznach [ półfinalista 4 edycji 'You Can Dance-Po Prostu Tańcz!' ] ale on nie do końca.. Bo on mieszkał w moim mieście [Mońki] ale urodził się chyba w Białym.. albo odwrotnie smile nie pamiętam ;]
    • ziemskianiol Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 16:57
      anita lipnickabrawo
    • never_ Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 17:06
      zespoły Afromental i Enej, Anna Samusionek (aktorka), Krzysztof Hołowczyc, Iwona Pavlović, Izabela Trojanowska (aktorka)
    • g_o_s_i_a Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 17:11
      Z Bukowiny miałaby pochodzić jakaś gwiazda? <hahaha>
      • xdliv13xd Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 17:26
        Hmm... Tak ( może mało znana) z Ostrowa Wielkopolskiego
        Katarzyna Borowicz- Miss Polonia 2004, III Wicemiss Świata 2004, Queen Of Europe 2004, II Wicemiss Earth 2005, III Wicemiss Europe 2006 oraz dziennikarka LechTV Online program ,,Babskim okiem", a i jej mama uczyła mnie tańca wink
        • xdliv13xd Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 17:32
          xdliv13xd napisał(a):

> Hmm... Tak ( może mało znana) z Ostrowa Wielkopolskiego
          > Katarzyna Borowicz- Miss Polonia 2004, III Wicemiss Świata 2004, Queen O
          > f Europe 2004, II Wicemiss Earth 2005, III Wicemiss Europe 2006 oraz dziennikar
          > ka LechTV Online program ,,Babskim okiem", a i jej mama uczyła mnie tańca wink
          I jeszcze Maciej Balcar (Dżem) chodził do gimnazjum, do którego pójdę od wrześniabig_grin
    • suddenly122 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 17:26
      Nie do końca , ale z pobliskiego miasta do którego mam praneąście km , pochodzi Beata Kozidrak z zespołu Bajm , i bracia Wójcikowie z kabaretu . ;]
    • aleksandra25 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 18:03
      Kasia Cerekwicka
    • karolcia99 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 18:12
      Taak.. z tych bardziej znanych to PiH i Szymon Hołownia
    • ocenzurowanoxd Republika <3 08.04.12, 18:17
      big_grin
    • devenirfou . 08.04.12, 18:18
      Jestem z duzego miasta,więc tak,nawet sporo
      Leon Wyczółkowski (postać niedzisiejsza aczkolwiek zdecydowanie znana)
      Pola Negri (właściwie Apolonia Chałupiec) aktorka kina niemego.
      Adrianna Biedrzyńska-aktorka,uczę się w szkole muzycznej,którą ona skończyła,tak samo jak np Rafał Blechacz czy Kacper Kuszewski ;p
      reporter Mariusz Maks Kolonko
      i wgl jeszcze sporo ;p
    • koniczynka05 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 18:25
      Jesteś z Kościana? Oooo to blisko smile Nie wiedziałam, że tam się urodziły sławne osoby ;P

Tak więc z mojego Grodziska Wielkopolskiego nie pochodzi żadna piosenkarka ani nic. Ale stąd jest biskup poznański Grzegorz Balcerek, Ojciec misjonarz Maciej Braun... Nie chce mi się wypisywać, więc obczaj sobie na wikipedii -----> pl.wikipedia.org/wiki/Grodzisk_Wielkopolski#Urodzeni_w_Grodzisku_Wielkopolskim
    • lool1997 Tak ;d 08.04.12, 18:38
      ze świebodzic ten nowy ksiądz w ranczu c : . i pewnie wiele innych , ale nie mogę se przypomnieć ; D
    • dominika76767 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 18:38
      Tak. Mieszkam w Mysłowicach i pochodzi z tond Jolanta Fraszyńska big_grin
    • brysiaczek Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 18:48
      ja mieszkam w Świnoujściu i stamtąd pochodzi Ellie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka