bubblepop Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 14:22 Chyba nie, nie interesuję się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaffkax3 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 14:27 z mojej miejscowości pochodzi członek zespołu Feel- Łukasz Kożuch. On nawet grał na keybordzie na weselu mojej mamy Odpowiedz Link Zgłoś
suemilcia Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 14:29 z mojej dość dużo osób więc napisze 4 chyba najbardziej znane Paweł Małaszyński – aktor Ewa Minge – projektantka mody Jarosław Boberek – aktor Małgorzata Ostrowska – piosenkarka Odpowiedz Link Zgłoś
julu11 niestety ale... 08.04.12, 14:50 niestety żadna osoba z mojej miejscowości nie jest gwiazdą ale za to mamy zaczynającą modelkę, która pracuje nie pamiętam w jakiej agencji ale będzie prezentowała kolekcję Bershki Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: niestety ale... 08.04.12, 14:58 Hm. Jeden Osiem L : > . No i Pietrek z Rancza, ale on stąd nie pochodzi, jedynie mieszka od kilku lat ; ). Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Tak 08.04.12, 14:58 jestem z Białegostoku i Paweł Małaszyński , Szymon Hołownia i jeszcze ktoś tam ale to takie najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
daruniaa Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 15:00 hmm .. Bogusław Mec, Joanna Trzepiecińska, .. bracia Pazura, Iza Kuna - na razie tyle mi się przypomniało Odpowiedz Link Zgłoś
daruniaa Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 15:04 hmm .. Bogusław Mec, Joanna Trzepiecińska, .. bracia Pazura, Iza Kuna ,Paweł Woicki i wiele innych (w większości chyba sportowców) ,których nazwisk nawet nie pamiętam : ) Odpowiedz Link Zgłoś
patka_54 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 15:32 Nie bo ja mieszkam na wsi no to wiecie.......... ale mieszkam blisko Ciechanowa i stad jest Doda Odpowiedz Link Zgłoś
vennie Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 15:33 Ilona Felicjańska Odpowiedz Link Zgłoś
tsss... Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 15:56 tak!! mieszkam w Stalowej Woli i stąd pochodzi Maciek Zakościelny i Justyna Steczkowska...podobno tez tu jakiś czas mieszkała Marina Łuczenko Odpowiedz Link Zgłoś
kicia135 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 16:08 Tarnów . Marcin Hycnar Odpowiedz Link Zgłoś
angeelaa : ) 08.04.12, 16:41 Ja Jestem z Sosnowca. -,- i Do Mojej Szkoły Chodziła Maja Sablewska I Mieszkała W Sosnowcu . A Noii Morderczyni Mieszka / ła W Sosnowcu . : d Odpowiedz Link Zgłoś
szalona13 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 16:51 jeśli można powiedzieć, że jest gwiazdą to Piotr Jeznach [ półfinalista 4 edycji 'You Can Dance-Po Prostu Tańcz!' ] ale on nie do końca.. Bo on mieszkał w moim mieście [Mońki] ale urodził się chyba w Białym.. albo odwrotnie nie pamiętam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ziemskianiol Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 16:57 anita lipnicka Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 17:06 zespoły Afromental i Enej, Anna Samusionek (aktorka), Krzysztof Hołowczyc, Iwona Pavlović, Izabela Trojanowska (aktorka) Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 17:11 Z Bukowiny miałaby pochodzić jakaś gwiazda? <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
xdliv13xd Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 17:26 Hmm... Tak ( może mało znana) z Ostrowa Wielkopolskiego Katarzyna Borowicz- Miss Polonia 2004, III Wicemiss Świata 2004, Queen Of Europe 2004, II Wicemiss Earth 2005, III Wicemiss Europe 2006 oraz dziennikarka LechTV Online program ,,Babskim okiem", a i jej mama uczyła mnie tańca Odpowiedz Link Zgłoś
xdliv13xd Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 17:32 xdliv13xd napisał(a): > Hmm... Tak ( może mało znana) z Ostrowa Wielkopolskiego > Katarzyna Borowicz- Miss Polonia 2004, III Wicemiss Świata 2004, Queen O > f Europe 2004, II Wicemiss Earth 2005, III Wicemiss Europe 2006 oraz dziennikar > ka LechTV Online program ,,Babskim okiem", a i jej mama uczyła mnie tańca I jeszcze Maciej Balcar (Dżem) chodził do gimnazjum, do którego pójdę od września Odpowiedz Link Zgłoś
suddenly122 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 17:26 Nie do końca , ale z pobliskiego miasta do którego mam praneąście km , pochodzi Beata Kozidrak z zespołu Bajm , i bracia Wójcikowie z kabaretu . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 18:03 Kasia Cerekwicka Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia99 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 18:12 Taak.. z tych bardziej znanych to PiH i Szymon Hołownia Odpowiedz Link Zgłoś
devenirfou . 08.04.12, 18:18 Jestem z duzego miasta,więc tak,nawet sporo Leon Wyczółkowski (postać niedzisiejsza aczkolwiek zdecydowanie znana) Pola Negri (właściwie Apolonia Chałupiec) aktorka kina niemego. Adrianna Biedrzyńska-aktorka,uczę się w szkole muzycznej,którą ona skończyła,tak samo jak np Rafał Blechacz czy Kacper Kuszewski ;p reporter Mariusz Maks Kolonko i wgl jeszcze sporo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka05 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 18:25 Jesteś z Kościana? Oooo to blisko Nie wiedziałam, że tam się urodziły sławne osoby ;P Tak więc z mojego Grodziska Wielkopolskiego nie pochodzi żadna piosenkarka ani nic. Ale stąd jest biskup poznański Grzegorz Balcerek, Ojciec misjonarz Maciej Braun... Nie chce mi się wypisywać, więc obczaj sobie na wikipedii -----> pl.wikipedia.org/wiki/Grodzisk_Wielkopolski#Urodzeni_w_Grodzisku_Wielkopolskim Odpowiedz Link Zgłoś
lool1997 Tak ;d 08.04.12, 18:38 ze świebodzic ten nowy ksiądz w ranczu c : . i pewnie wiele innych , ale nie mogę se przypomnieć ; D Odpowiedz Link Zgłoś
dominika76767 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 18:38 Tak. Mieszkam w Mysłowicach i pochodzi z tond Jolanta Fraszyńska Odpowiedz Link Zgłoś
brysiaczek Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 18:48 ja mieszkam w Świnoujściu i stamtąd pochodzi Ellie Odpowiedz Link Zgłoś