Dodaj do ulubionych

zaprojektuj swój image

30.01.12, 22:20
Nie brakuje Was jakiś młodych gwiazd niedisneya? Np. jakiś młodych piosenkarek - załóżmy sióstr albo najlepszych kumpel, które grałyby inną muzykę (gdzie słychać ostre dźwięki, a tekst byłby inny niż "kochanie, tęsknię za tobą, wróć, czekam już od lata" -.-). Ostatnio próbowałam coś znaleźć i nic sensownego - jedynie The Veronicas (z młodych).

I co do tematu - gdybyście miały szansę zabłysnąć jak wyglądałby wasz image? Jakbyście się ubierały i jaką muzykę śpiewały, solo, z zespołem, czy jak? Możecie podawać przykłady jakiś gwiazd.
Opiszcie wygląd, stroje, covery - uruchomcie wyobraźnię. Jestem strasznie ciekawa ;D
Obserwuj wątek
    • sweetkotek Re: zaprojektuj swój image 31.01.12, 02:29
      Miałabym niebieskiego irokeza ubierałabym się jakoś tak : img.cekin.pl/af004889-abbey-dawn-czyli-kolekcja-ubran-avril-lavigne.jpg?v=0 i robiłabym covery Avril ,Sick Puppies ,Nirvany i Taylor Momsen cool
      Oczywiście gdybym umiała śpiewac i wyglądała jak Effy ze Skins
    • rasberry Re: zaprojektuj swój image 31.01.12, 10:12
      a można zaprojektować swój image aktorki, a nie piosenkarki?
      Otóż, gdybym była aktorką chciałabym być uznawaną za jedną z najlepszych aktorek.I chciałabym grać w dobrych filmach Właściwie tyle by mi wystarczyło. Byłabym bardzo miła, i lubiana przez koleżanki i kolegów z branży, miałabym wieeeelu fanów.O mój udział w filmie zabiegałoby wielu reżyserów.No ale dobra.. Jeśli chodzi o wygląd, to ubierałabym się no tak... różnie, ale z klasą np: na galę czy premierę bardzo olśniewająco , tak jak na tę okazję przystało,natomiast na co dzień.. no tak normalnie ale stylowo. Włosy? hm.. mogłyby zostać takie jakie są( długie, proste blond) Byłabym uznawana za jedną z najlepiej ubranych aktorekbig_grin chciałabym mieć jeszcze takiego przystojnego chłopaka, który nie byłby ze mną tylko po to, aby się wylansować, czy coś ( tak jak bywa wśród sławnych ludzi) tylko żeby mnie naprawdę kochał. i chciałabym być bogata. I mieć limuzynę i mnóóóóóóstwo ubrańtongue_out
      uff. ale się rozpisałamsmile
    • mary_ m 31.01.12, 10:46
      W sumie mi nie brakuje. Nie dlatego, że jest ich dużo, lecz dlatego, że wolę posłuchać starych zespołów.
      Nigdy nie myślałam, jakby to było, gdybym była sławna. Nawet bym nie chciała. Jeśli już tworzyłabym niekomercyjne utwory z zespołem. Coś w stylu Nirvany albo Arctic Monkeys. Miałabym niebieskie włosy z grzywką, za łopatki. Jak bym się ubierała..? Nie wiem..
      • xxstokrotkaxx ;pp 31.01.12, 12:38
        Przyznam, że często się nad tym zastanawiałam. Mimo tego, że daleko mi do łądnego głosu, ciekawi mnie to, jaka bym była, gdybym była saławna. Co do muzyki, to szłabym tropem legendarnego rocka lub polskiego mądrego rapu, ponieważ te gatunki muzyki mnie inspirują. Wygląd ? Nie wiem, coś oryginalnego, rockowego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka