aleksis13 19.08.13, 11:10 Hej Są tu jacyś fani serialu Teen Wolf ??? Co sądzicie o tym serialu, podoba wam się ? Kto jest waszym ulubionym aktorem ? Po prostu wypowiadajcie się , piszcie wszystko co chcecie ;p Co ma oczywiście związek z Nastoletnim Wilkołakiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampirzyca1995 Re: Teen Wolf 21.08.13, 01:01 TEEN WOLF uwielbiam ten serial, na samym początku czytając fabułę nie zaciekawił mnie, ale po obejrzeniu pierwszego odcinka wciągnął na maxa ulubiony aktor? oczywiście Tyler Posey przyznaje, ostatnio mam faze na ten serial NASTOLETNI WILKOŁAK rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
elena.17 Re: Teen Wolf 22.08.13, 21:46 Oooooo... Uwielbiam Oglądałabym cały czas Oczywiście mój ulubiony to Derek Tyler Hoehlin Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowaa Re: Teen Wolf 22.02.14, 16:11 KOCHAM Teen Wolf aktor Tyler Posey w roli Scotta Odpowiedz Link Zgłoś
nitka_w Re: Teen Wolf- Czy są tu jacyś fani ??? :) 21.08.13, 12:22 Tutaj, tutaj jest jedna fanka Bardzo lubię ten serial, były jednak momenty, w których być może poważnie bym rozważyła zaprzestanie oglądania Teen Wolfa, gdyby nie jedna postać - Stiles. Uwielbiam to, co zaprezentował światu Dylan O'Brien - wykreował on niezwykle interesującą, pełną energii i przezabawną postać, z którą z wielką chęcią bym się zaprzyjaźniła. Odpowiedz Link Zgłoś
curls Re: Teen Wolf- Czy są tu jacyś fani ??? :) 21.08.13, 12:33 Serial jest świetny. Zaczęłam go oglądać już rok temu i od razu się zakochałam! Polecam fanpage o tym serialu i TVD: www.facebook.com/TeenWolfPolskaOfficial?fref=ts www.facebook.com/pages/Vampire-Diaries-Polish-Updates/432165006851879?ref=hl Moi ulubieni aktorzy to: Stiles, Derek, Isaac Zapraszam na mój tt: @curls_happines Odpowiedz Link Zgłoś
makrel Re: Teen Wolf- Czy są tu jacyś fani ??? :) 21.08.13, 12:59 Bardzo lubię ten serial i z niecierpliwością czekam zawsze na nowe odcinki. ;P Uwielbiam Stilesa, Isaaca , Dereka, no i oczywiście bliźniaków. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
coolstorybro. Re: Teen Wolf- Czy są tu jacyś fani ??? :) 21.08.13, 13:27 Fanką 'Teen Wolf' jestem od niedługo. Oczywiście, najbardziej uwielbiam naszego Scotta czyli Tylera Posey'a. Podoba mi się też Stiles, może też, dlatego że znam go z filmu 'Pierwszy raz'. Ogólnie mówiąc to uwielbiam tego typu filmy czy seriale, a 'Teen Wolf' trafił zdecydowanie w me gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
dariasupersuper Re: Teen Wolf- Czy są tu jacyś fani ??? :) 21.08.13, 15:25 Oczywiście Kocham ten serial. Najbardziej odcinek Pilotowy Odpowiedz Link Zgłoś
twilight1234 Re: Teen Wolf- Czy są tu jacyś fani ??? :) 21.08.13, 17:57 Oczywiście! Jestem fanka od samego początku powstania serialu. Kocham Stilsa, Dereka, Scotta. I z niecierpliwością czekam na każdy nowy odcinek. To jest jeden z lepszych seriali jakie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1a Re: Teen Wolf- Czy są tu jacyś fani ??? :) 21.08.13, 18:50 ja dopiero od niedawna ale juz pooglądałam wszystkie odcinki. Boski serial a ten Derek:d Odpowiedz Link Zgłoś
alicesalvatore Re: Teen Wolf- Czy są tu jacyś fani ??? :) 21.08.13, 20:35 Zgłaszam się jako kolejna fanka! Ten serial był bardzo słaby w pierwszej serii, czasami nudził i wydawał się tanią podróbą seriali i filmów o istotach nadprzyrodzonych, ale coraz lepiej mi się ogląda ten serial W tym momencie mam fioła na jego punkcie xD Najbardziej lubię serialowego Stiles'a, Lydię i Isaaca. A Derek jest taki przystojny *-* Odpowiedz Link Zgłoś
a_kowalska34 Re: Teen Wolf- Czy są tu jacyś fani ??? :) 21.08.13, 21:13 Ja zaczęłam oglądać Teen Wolf na początku sierpnia i właśnie niedawno skończyłam. Ten serial to moje nowe uzależnienie, a normalnie nie pociągają mnie tematy typu "wilkołaki", "wampiry" i takie tam, ale ten serial jest naprawdę niezły. Nie wiem jak wytrzymam do stycznia, skoro przez jakieś 3 tygodnie oglądałam codziennie po 2 odcinki zaczęłam to oglądać, bo ktoś na tumblrze zrobił spam zdjęciami Dylana i sobie pomyślałam "czemu nie?" tak więc moją ulubioną postacią jest STILES (to mój mistrz sarkazmu) w 3. sezonie polubiłam też Isaaca, lubię też wujka Petera, bo też jest mistrzem sarkazmu i uwielbiam Lydię (Stydia shipper ) mój twitter: a_kowalska34 Odpowiedz Link Zgłoś
aleksis13 Re: teen wolf 22.08.13, 20:22 Też tak myślę Jak dla mnie jeden z najlepszych seriali Odpowiedz Link Zgłoś
butti Re: Teen Wolf- Czy są tu jacyś fani ??? :) 23.08.13, 15:57 uwielbiam ten serial! jest on w trochę innym stylu niż cała ta reszta Wilkołako / wampirze seriale po pierwsze dlatego że nie ma tych durnych wampirów już mnie to zaczęło wnerwiać że jak są w serialu jedne stwory to drugie też musiały się w końcu pojawić... mam nadzieję ze nie zepsują go w ten sposób -- zobacz stawo Odpowiedz Link Zgłoś
a_kowalska34 Re: Teen Wolf- Czy są tu jacyś fani ??? :) 23.08.13, 17:42 mam taką samą nadzieję, nigdy nie miałam tej całej "wampiromanii" (nawet "Zmierzchu" nie oglądnęłam ) w ogóle nie kręcą mnie wampiry ani wilkołaki, ale kocham teen wolf, nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
meanina Re: Teen Wolf- Czy są tu jacyś fani ??? :) 24.08.13, 17:42 Kocham ten serial *-* Najbardziej oczywiście Stiles'a , Lydię i Dereka - a właśnie, mam wrażenie, że on zawsze najbardziej obrywa xD W każdym razie niedawno dowiedziałam się, że Dylan miał grać Scotta : o Ale po przeczytaniu scenariusza poprosił o zmianę postaci . Jakoś nie wyobrażam sobie go jako Scotta Niestety nie mogę oglądać seriali na necie, bo mam limit, więc z niecierpliwością czekam na trzecią serię w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
a_kowalska34 Re: Teen Wolf- Czy są tu jacyś fani ??? :) 24.08.13, 19:03 właśnie też się o tym ostatnio dowiedziałam i cieszę się, że jednak wybrał rolę Stilesa, bo Scott jest dla niego zbyt... poważny??? nie wiem, w każdym razie, jak dla mnie Dylan jest bardzo podobny do granej przez siebie postaci, ma poczucie humoru, dystans do siebie i w ogóle ja oglądałam na video.anyfiles.pl/ tam nie ma żadnych limitów Odpowiedz Link Zgłoś
aleksis13 Re: Teen Wolf- Czy są tu jacyś fani ??? :) 29.08.13, 11:45 Polecam Ci stronę kinomaniak www.kinomaniak.tv/seriale/teen-wolf#SEZON3 tam jest bez limitu Odpowiedz Link Zgłoś
chaupol Re: Teen Wolf- Czy są tu jacyś fani ??? :) 26.08.13, 10:17 genialny serial fajne postacie fajna fabuła motyw miłości między bohaterami standardowy ale mi się podoba -- vikersonn.pl/odwierty-pompy-ciepla-gruntowy-wymiennik-ciepla Odpowiedz Link Zgłoś