Dodaj do ulubionych

Anty Cukiereczek Gomez!

• candy.e Re: Anty Cukiereczek Gomez! 20.03.09, 16:44
      ja nie oceniam ich czy sa fajne czy glupie bo ich nie znam osobiscie x/ ten
      teamt jest dziecinny.1 sciana
    • Gość: Suzii Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 18:20
      Oj , przestańcie !
      Miley jest spoko , ma talent ale popatrzcie nie widzicie tego , że jej woda
      sodowa
      uderza do głowy ?
      Jestem jej fanką . No ale prawdziwy fan jest taki , że umie powiedzieć że jej
      idol zrobił coś głupiego .
      Selena ma talent tak jak Miley .
      Nie wiem czemu mówicie , że jest przesłodzona .
      Ma taki typ urody .
      Nie jest ideałem ( tak myślę ) nie można być grzecznym ? ^
      proszę was .
      ten spór między fanami Miley & Seleny zaczął się od odcinka Hannah
      Montana
      gdzie Sel zagrała jako faworytka Miley i , że jej nie lubi .
      Widać fani wzieli to na serio .
      A Selena pewnie nie odbiła Nick'a Miley .
      Nick z nią zerwał ponieważ się kłócili .... nie mogli się dogadać .
      Coż ... może nie byli sobie przeznaczeni ^.
      Nie wiem czemu się obrażacie .
      Jak pisze coś o gwieździe której NIE LUBICIE nie wchodźcie - proste .
      Kotek robi się jak PUDELEK.
      Ludzie się kłócą i piszą okropne rzeczy o danej gwieździe confused
    • natalka_xd Re: Anty Cukiereczek Gomez! 20.03.09, 19:23
      Jestem z Tobą xD Nie lubię jej.
    • pati896 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 21.03.09, 11:45
      Wiecie co zrozumiałam.! Że to jest już GŁUPIE.! Ja nie mam nic do MILEY bo nawet ją lubie. Ma świetny głos, lubie
      oglądać jej seriale i filmy, wktórych gra. A te kłutnie sa bez sensu każdy ma swój gust i nc tego nie zmieni niektórzy
      nawet nie lubią ich wogóle i nie możemy im tego zabronić bo to ich życie ;/ Więc sprubujcie też to zrozumieć, nie
      mówie że od razu musicie polubić Sel ale nie musicie tak ją obrażac bo nic złego wam nie zrobiła. Jest jaka jest i
      nigdzie nie piszą, ze jest idealna i nie mówcie że jest przesłodozna TAKĄ MA URODE I TYLE.! Na forum większość
      wątków jest taka ,,Miley czy selena'', ,,Kto jest lepszy Miley czy Selena'', Miley górą, Selena góra, Anty cukiereczek
      Selena, Anty fani Miley TO JEST GŁUPOTA. Weście się opanujcie bo ja mam już tego dosć kończe z tymi kłótniami
      bo to nie ma sensu siedzieć przed kompem i kłucić się o byle głupotę. A pomyślcie ze jakbyście spotkali jakąś
      gwiazdę ona mogłaby was poprostu zignorować ;/winkbig_grinsmilesercekwiatuncertainsurprised
    • pink_rulez Re: Anty Cukiereczek Gomez! 21.03.09, 11:50
      Sądząc po ortografii, to chyba ty masz "2 latka".
    • Gość: MileyHannahFAN Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.elblag.vectranet.pl 25.03.09, 15:07
      sercesercesercesercekwiatja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smilepiwo
    • pati896 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 25.03.09, 18:25
      pink_rulez.! Tak się składa, ze akurat z ortografi jestem dobra tylko, że to jest komp i wiele liter może się pokićkac.!
      I sama nie jesteś święta ORTOGRAFICZKO.!!!!!://
    • kotek.pl Re: Anty Cukiereczek Gomez! 31.03.09, 11:39
      Kotek postanowił zniechęcić Was do tworzenia wątków anty-, ponieważ są one na
      ogół mało kulturalne i wzbudzają nienawiść
      • tila Re: Anty Cukiereczek Gomez! 04.04.09, 22:17
        wolę miley. miley jest cuudooownaaaaaaaa! <3
    • kitty16 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 31.03.09, 14:45
      pati skąd u ciebie taka nagła przemiana? tongue_out no ale brawo! wreszcie zmądrzałaś tongue_out
    • pati896 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 31.03.09, 18:24
      O no kotek nareszcie mnie posłuchał i zorientował się, że tutaj też obrażaja Sel;/ A ty kitty16 mylisz się ja zawsze
      taka byłam tylko, ze ty jetseś chyba taka, ze nie rozumiesz sensu zdania ;/
    • lolcia66 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 31.03.09, 18:58
      Ej co wy macie, że Sel jest zbyt grzeczna surprised Moim
      zdaniem większość osób tak mówi bo już nie ma co wymyślić na Sel. Bo co można
      innego napisać. Może Sel nie ma znakomitego głosu, ale to nie jest jej wina. Np.
      nie mam żadnej uwagi i co ja jestem sztuczna. A jeśli ktoś z was nie ma Uwagi w
      dzienniku lub nigdy nie wagarował to znaczy że jest sztuczny.
      I właśnie moim zdaniem to lepiej, że Sel nie boi się pokazać tego, że jest
      grzeczna bo przecież jeśli np. ktoś pali papierosy w naszym wieku to znaczy że
      się boi otoczenia. A z tego co ja wiem, to nasz idol powinien być dla nas
      wzorem, czy Sel nie jest najlepszym wzorem?? Uważam, że jest bo popatrzcie się
      na komentarze wszystkie fanki Miley (prawie) zaczynają nagadywać na Sel n jej
      fanów przeklinają, a fanki Sel tylko jej bronią
    • lolcia66 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 31.03.09, 19:05
      Tak bardzo was interesuje ile ktoś m lat ?? już roczne dziecko ma więcej oleju w
      głowie niż niektóre nastolatki (taki okres dojrzewania)
    • roxann_ Re: Anty Cukiereczek Gomez! 01.04.09, 17:26
      mileycyrusfanka napisał(a):

> Lubicie Selenę? Bo ja jej nienawidze. Jest dziecinna i glupia. I co zrobiła? Od
      > bila Miley chlopaka, po czym była aż tak
      > głupia, żeby on z nią zerwal! Jestem Anty fanką cukiereczka gomez!!! tongue_out Kto ze
      > mna? xD
      JA>!!! ZDECYDOWANIE JA.!!!!
    • Gość: Gość Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.cust.tele2.pl 01.04.09, 18:04

Selena jest supersmile odczepcie się od niej!angry
    • kitty16 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 04.04.09, 12:26
      a długo macie jeszcze zamiar wypominać Miley te zdjęcia? confusedconfusedconfused
      • tila Re: Anty Cukiereczek Gomez! 05.04.09, 11:45
        kitty16 napisał(a):

> a długo macie jeszcze zamiar wypominać Miley te zdjęcia? confusedconfusedconfused

te zdjęcia były seksowne, mi się podobały.
        nie wiem co oni mają do nich.
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.xdsl.centertel.pl 04.04.09, 12:28
      Nie wiem o co wam chodzi.Selena nie odbiła Miley chłopaka tylko Miley sama z nim zerwałauncertainżal.pl...
      • xxmadzikooxx Miley rządzi !!!! ;D 05.04.09, 12:23
        Ja nienawidze Seleny ; / Miley jest o wiele od niej lepsza ;Dbig_grin
    • lolcia66 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 08.04.09, 13:12
      uncertain
    • Gość: Alice_16 Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.cdma.centertel.pl 08.04.09, 13:24
      Mnie Selena przypomina Kasie Pyze Cichopek... Obie słodkie idiotki. I ja ich jakoś nie trawie...confusedconfusedconfused
    • natalka_xd Re: Anty Cukiereczek Gomez! 25.04.09, 23:48
      zgadzam się z powyższym xDD
      • demcialove Re: Anty Cukiereczek Gomez! 26.04.09, 14:12
        zal
        • Gość: ..... Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:18
          Jest lepsza od Miley. (Nieprawda)
          1. Nie ma rozbieranych sesji.(Jest nastoltką tylko dziennikarze robia z tego wielka afere. A
          dlaczego sie do Van nie przyczepicie? Miała gorsze.
          2. Nie awanturuje się o kasę (A myslisz że sel nie zależy na kasie)
          3. Nie traci kasy na głupoty ( Np. jakie? nie rozumiem. Ma kasy to robi co chce.)
          4. Wie co to przyjaźń ( Demi Lovato) (Miley ma też przyjaciołki)
          5. Kocha zwierzęta ( kazdy kocha.Miley tez)
          6. Swietnie się ubiera ( A ja ubóstwiam styl Miley jest super, choc selena tez nie najgorzej)
          7. Jest ładna ( Miley też)
          8. Ma ładne włosy ( A która gwiazda nie ma?)
          9. No i najważniejsze Nick Jonas ją wybrał. ( I potem z nią zerwał)

Co to za zalety???
          • Gość: ...... Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 20:26
            racja smile
    • Gość: KIKI1 Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.tktelekom.pl 29.04.09, 21:07
      Nie lubie jej tak jak jej fanek wszystkie puste jak pustaki tongue_outtongue_out
    • rozyczka Re: Anty Cukiereczek Gomez! 30.04.09, 14:24
      Też jej nienawidzę wygląda jak 11letnia dziewczynka.I jeszcze jest ma taką
      przesłodzoną mordę i te ohydne włosy.
    • anonimka Re: Anty Cukiereczek Gomez! 30.04.09, 15:27
      jakie wy powalone jesteście za co jej zazdrościcie że co niema takiej okrągłej
      tłustej głowy jak Miley i takiCh duzych piersi i se nie wypycha jak ona...
      Dobrze że go odbiła od tej małpy..
      i oceniacie ludzi po wyglądzie ... dobra nara ....
    • Gość: DFNBG Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 20:41
      SELENA JEST GŁUPIA!!!!!!!!!!!! SUUUUPER JEST TEN WĄTEK BO MOŻNA JĄ OBRAŻAC !!
      ALE Z NIEJ @ scianasciana
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.xdsl.centertel.pl 01.05.09, 15:29
      surprisedWiesz co mileycyrusfanka?nie lubisz Seleny,rozumiem to.Ale to nie oznacza żeby
      tworzyc takie paskudne wątki o niej!!uncertainuncertainzachowujesz się jak 6 letnie dziecko.Ja lubię
      Selenę,i powiem coś o niej.Mówisz że to tylko wątek dla jej anty fanów,nieprawdaż?confuseda ja
      jestem jej fanką,i powiem że...
      Selena jest super!!!Miley też jest oczywiście cool.
      Ale więcej nie zakładaj takich wstrętnych wątków!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka