Gość: BeAtKa^^ Re: A jak macie na imię ? IP: *.compower.pl 24.06.09, 12:36 Ja mam na imię Beata ^^ hihihi przypomina mi Helenę Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: A jak macie na imię ? 25.06.09, 21:38 mam na imię Klaudia choć w pisowni bardziej podoba mi się Claudia. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia.xdd. Re: A jak macie na imię ? 19.04.10, 20:16 ja mam na imię Marta. podoba mi się. nie jest może jakieś oryginalne, ale fajne. (; Odpowiedz Link Zgłoś
natalka13 Re: A jak macie na imię ? 28.06.09, 15:15 ja mam na imie Natalia xD buhahah Odpowiedz Link Zgłoś
pleaseshutup Re: A jak macie na imię ? 28.06.09, 16:58 Nie lubię swojego imienia, ale powoli się przyzwyczajam. Mam na imię Natalia. I tak TYLKO chłopaki z klasy na mnie tak mówią. Dziewczyny i inni mówią na mnie Tajka xD Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: A jak macie na imię ? 28.06.09, 18:24 , a ja jestem Nicole . ;-D ludzie często mi imie przekręcają, ale się przyzwyczaiłam -,- . lubie moje imie . ale chciałabym się nazywać Amelka, Klementyna, Franka, Elwira, lub coś z takich fajnych niespotykanych imion, sa odjechane . Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: A jak macie na imię ? 28.06.09, 19:41 mam na imie Kasia i nawet lubie to imie. niektórzy mówia na mnie Asia. a miałam miec na imie Tomek. (mialam być chlopcem i cos mam z chłopaka, bo cale dzieciństwo spędzilam na drzewach lub grając w noge)... Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: A jak macie na imię ? 02.07.09, 14:36 ha . xd A ja jestem KLaudia ; D Odpowiedz Link Zgłoś
vici Re: A jak macie na imię ? 28.12.09, 15:15 Wiktoria jest the best takie fajne uwielbiam go No i prawie w każdym języku brzmi tak samo W szkole jestem Wiki Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: A jak macie na imię ? 28.12.09, 15:22 Ja mam na imię Małgorzata. I bardzo lubię swoje imię Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: A jak macie na imię ? 27.12.09, 15:02 Daria. Średnio lubię swoje imię, no ale może być ;] Jest takie.. oryginalne xD Tylko nie ma zdrobnień ;|| Wołają na mnie : Darka, (ale nie lubię tego), a chłopacy wymyślili ostatnio- Darek. I tak już na mnie wołają ;]] Trudno A tak to - Jest tu jakaś druga Daria na forum ??????? Bo u mnie w szkole są tylko 2... :dd Pozdrowionka dla Wszystkich !!! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
daria1150 Re: A jak macie na imię ? 02.07.09, 14:51 Lubie swoje imie co prawda mam takie imie że nie idzie wymyślić do niego jakiejś fajnej ksywki xD Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: A jak macie na imię ? 02.07.09, 15:04 Ja mam na imię Patrycja.Na początku strasznie nie lubiłam mojego imienia wręcz nienawidziłam go...ale z czasem się przyzwyczaiłam wolę jak mówią mi Pati a nie Patrycja.. Chciałabym mieć na imię Paris bo bardzo mi się podoba to imię ale no cóż imienia się nie wybiera Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1 Re: A jak macie na imię ? 02.07.09, 15:41 Ja mam na imię Angelika lubię to imię xD Bardzo podoba mi się również imię Lenka, Amelka i Julka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: A jak macie na imię ? IP: *.centertel.pl 02.07.09, 15:44 Ja jestem Sylwia xD ale dlatego że jestem mała każdy mówi na mnie Sisi. jestem w sumie nowa na portalu xD tzn podczytywałam ale od dzisiaj zaczęłam sie wypowiadać:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <loL. Re: A jak macie na imię ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:48 Ja jestem Gabrysia i lubie to imie ale wolałabym byc Wiktoria albo Oliwka tak miałam miec na imie Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: A jak macie na imię ? 02.07.09, 16:06 Anna . po prostu Ania . yy . łee . ja mam takie pospolite . -,- . ale nic, da się żyć . xd Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: A jak macie na imię ? 03.07.09, 20:22 Jedna z pierwszych wypowiedzi brzmi "Ja mam na imię Michalina"... Jeju jak ja kocham to imię Pokroic bym się dała za takie imie xDxD No a ja mam na imię Paulina Od kilku godzin coprawda jestm Ada ale to nieważne Odpowiedz Link Zgłoś
sweet1604 Re: A jak macie na imię ? 27.12.09, 13:39 A ja mam na imię Iza mówią na mnie różnie Iza , Izka, Izunia, Izia, Izuś , ale najbadziej na świecie nie znoszę Izabela ... o zgrozo haha Odpowiedz Link Zgłoś
xmilijkax IMię 24.07.09, 14:25 Ja mam na imię Stella i nie zbyt je lubie bo jak czytam na niemcu to musze mówi Sztella i to mnie wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: A jak macie na imię ? 24.07.09, 16:58 Ja mam na imię Izabela. Kiedyś baardzo tego imienia nie lubiłam. Ale teraz mi się podoba i cieszę się, że jestem Iza powodem jest to, że moje imię jest chyba dość rzadko spotykane. A poza tym moja ulubiona książkowa bohaterka jest moją imienniczką Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniowa1 Re: A jak macie na imię ? 18.12.09, 19:26 ja mam na imię Karolina i lubię swoje imię Odpowiedz Link Zgłoś
adela139 Re: A jak macie na imię ? 18.12.09, 11:21 Ja mam na imię.... Adela Ale lubię nawet to imię bo przynajmniej się wyróżniam Odpowiedz Link Zgłoś
emily94 Wszystkie imiona są ładne, ale.... 18.12.09, 12:15 ...... najpiękniejsze to Emilia O, zaraz zaraz.... to MOJE imie) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Moje...Lubie :P 18.12.09, 12:57 A moje imionko to Natalia. Kiedyś nie przepdałam bo było takie nijakie. Ale nie znam dużo Natalii...dwie znam więc wydaje się taki oryginalne. Lubię swoje imię. Na drugie mam Katarzyna a na trzecie planuję Monika Ale bardzo mi się podoba imie NAOMI. Jest śliczne i oryginalne. Mówią na mnie normalnie...albo po nazwiku. Nie nawidzę jak mówią do mnie "Natalka" albo "Natala" straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky_love Re: A jak macie na imię ? 04.08.09, 18:26 Kasia jestem. Imie pospolite, ale ciesze że go mam bo nie wiadomo coby rodzicom wpadło do głowy i by mnie jeszcze nazwali Eustachą xD Odpowiedz Link Zgłoś
srodotka Re: A jak macie na imię ? 04.08.09, 18:48 Ja swojego nie lubię a mam na imię Urszula (mówcie Ula, bo tego długiego nie lubię) Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: A jak macie na imię ? 04.08.09, 18:56 Ja nazywam sie Jassmin i podoba mi sie to imię xdd Troche inne, ale jest ok xdd Odpowiedz Link Zgłoś
karka99221 Re: A jak macie na imię ? 11.11.09, 19:18 ja mam głupie imię karolina nie podoba mi się ono !!moim zdaniem najśliczniejsze imiona to vanessa i martyna !!chciałabym się tak nazywać i nie wiem które z tych 2 wybrać na 3 imię !! Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: A jak macie na imię ? 04.08.09, 18:57 Oczywiście czyta sie Dżasnim nie jakis Jaśmin hehe Jak niektórzy mysleli Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: A jak macie na imię ? 11.11.09, 19:24 Kasia jestem miło mii ;D Średnio lubie to imie ;D ale ujdzie w tłoku : ) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: A jak macie na imię ? 04.08.09, 18:59 ja mam na imię Dominika i lubię to imię bo u mnie w szkole są tylko 4 Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ A jak macie na imię ? 04.08.09, 19:11 Sylwia. blee , nienawidzę tego imienia. jest takie... brzydkie! Odpowiedz Link Zgłoś
karoola06 Re: A jak macie na imię ? 10.11.09, 23:11 Karolina uwielbiam swoje imie ale nie cierpie mojego drugiego Martyna Odpowiedz Link Zgłoś
olusia133 Re: A jak macie na imię ? 11.11.09, 18:18 Ja mam na imię Ola. ! Tylko mój tata Zapiasł mnie Ola i problem tkiw że jak gdzieś idę np. zapisać sie do biblioteki to zapisują mnie Aleksandara, a ja się z nimi kłóce. ! Kiedyś w Bibliotece z jadną Straszą Panią kłuciłam się chyba przez 20 minut. ! PP Odpowiedz Link Zgłoś
youstynka16 Re: A jak macie na imię ? 04.08.09, 19:08 Ja mam na imię Justyna i to imię wydaje mi się normalne ale nie narzekam a tak w ogóle jak komuś może przeszkadzać imię???? nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek1995 Re: A jak macie na imię ? 04.08.09, 19:23 mam na imię Olga. Lubie to imię może dlatego , że już się do niego przyzwyczaiłam Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywna_ Re: A jak macie na imię ? 25.10.09, 19:16 Ja lubię moje imię, nic do niego nie mam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
candys Re: A jak macie na imię ? 10.11.09, 22:54 Na imię mi Klaudia, nie koniecznie bardzo mi sie podoba ale się przyzwyczaiłam. Na początku miało być Klara, co bardziej mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
nieidealna16 Re: A jak macie na imię? 25.10.09, 18:37 Paulina.. ogólnie to wydaje mi się to imię yakie poważne. ale i tak większość osób mówi do mnie Paula, Pauliśka.. nie lubię zwrotu : Paulinka... chłopcy, koledzy tak na mnie mówią by mnie wkurzyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
concertino Re: A jak macie na imię ? 04.08.09, 19:55 A ja mam na imię Kinga. I nawet mi się podoba ) Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. hłe hłe ;ddd 04.08.09, 20:01 ja jestem claudia. znaczy .. klaudia , no nie. ale 'claudia' jest bardziej .. powiedzmy .. amerykańskie ? hahah. xD gl to lubię to imię. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
gumisiek Re: hłe hłe ;ddd 19.10.09, 19:42 ja też klaudia . nie znoszę tego imienia. ale cuż, nie zmienię Odpowiedz Link Zgłoś
izabela7 Re: A jak macie na imię ? 04.08.09, 20:04 Ja mam na imię Iza I mi sie bardzo podoba Ale chce wiedzieć tylko jak ty masz na imię ! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: A jak macie na imię ? 04.08.09, 21:16 Natalia, lubię. ALE Nadzieja to piękne imię. i Cyprian. chyba czytam za dużo książek. ;qq Odpowiedz Link Zgłoś
patusiaaa16 Re: A jak macie na imię ? 04.08.09, 23:25 Ja mam na imię Patrycja, jeszcze niedawno strasznie nie lubiłam swojego imienia ale teraz mi nie przeszkadza I tak prawie nikt mi nie gada po imieniu jak już to Pati a przeważnie po nazwisku Odpowiedz Link Zgłoś
dzulkaxd Re: A jak macie na imię ? 15.10.09, 17:25 ja mam na imie Julia nie przepadam za nim xd Odpowiedz Link Zgłoś
letli Re: A jak macie na imię ? 13.08.09, 14:08 Ja mam Karolina i chyba zadne glupie i wydaje mi sie takie zwykle xdd Odpowiedz Link Zgłoś
green_lejdi13 mmm xD 13.10.09, 11:13 Dominika.. nie przepadam .. mówią do mnie Doma, albo Domcia Podobają mi się imiona: Gabriella i Lilianna Odpowiedz Link Zgłoś
demi Re: A jak macie na imię ? 04.08.09, 23:35 Mam na imię Emilka (-; lubię te imię ; D Odpowiedz Link Zgłoś