Gość: co to za różnica Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 20:33 pewnie byłoby do bani, same Miley Cirus albo Tokio Hotel, albo Demi Lowato i te inne głupie disney'owskie "gwiazdy" i nie tylko, ŻENADA Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Radio Kotka 19.04.09, 13:15 Zależy co by na niej było. Jeśli Wanesy, Eminemy, Chrisy Brałny etc. to bym nie słuchała. Ogólnie powinieneś Kotku zrobić kilka playlist. Np.: 1.Disney Channel (np. Miley Cyrus, Dżonasi) 2.Hip-Hop (np. Eminem, 50 Cent) 3.Rock (np. Muse, Metro Station) 4.R'n'B (np. Rihanna,Beyonce) 5.Pop (np. Britney Spears, Lady GaGa) 6.Top Lista Kotka (np. piosenki wybrane przez Kotka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Radio Kotka IP: *.nat.rev.ndi.net.pl 19.04.09, 14:16 Bardzo podoba mi się ten pomysł!A...I ŻEBY TE RADIO KOTEK BYŁO SZYBSZE OD INNYCH STACJI!!Rzeby leciały piosenki modne i wogole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajak Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 07:31 Kotku prosze załuż taki radio i proszę cię , że jeżeji założysz taki radio napisał na jakiej stacji się ono znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa4 Re: Radio Kotka 20.04.09, 20:40 Kotek fmto będzie hit!!! a ten kto nie będzie chciał to nie będzie słuchał a więcej jest głosów za Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Radio Kotka 20.04.09, 21:17 Pewnie że tak. Ale oby była różnorodna muzyka a nie tylko JB, Miley, Demi bądź Tokio Hotel Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Radio Kotka 20.04.09, 21:19 "Zależy co by na niej było. Jeśli Wanesy, Eminemy, Chrisy Brałny etc. to bym nie słuchała. Ogólnie powinieneś Kotku zrobić kilka playlist. Np.: 1.Disney Channel (np. Miley Cyrus, Dżonasi) 2.Hip-Hop (np. Eminem, 50 Cent) 3.Rock (np. Muse, Metro Station) 4.R'n'B (np. Rihanna,Beyonce) 5.Pop (np. Britney Spears, Lady GaGa) 6.Top Lista Kotka (np. piosenki wybrane przez Kotka)" Zdecydowanie się z tym zgadzam! xD Jeśli byłyby takie listy byłoby idealnie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Radio Kotka 21.04.09, 14:41 Myślę że to dobry pomysł ja bym z przyjemnością słuchała takiej typowo młodzieżowej stacji JESTEM NA TAK!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga. Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 18:57 nie,dziękuję. i tak pewnie w kółko Miley Cyrus by leciała, Jonasi,Lovato i inne takie gwiazdy.może czasem cos innego. ale jeśli o to właśnie chodzi to spoko ,zakładajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
opaopa Re: Radio Kotka 21.04.09, 22:23 To świetny pomysł. Pewnie bedą puszczane w nim piosenki JB, Miley, Vanessy, Demi, Seleny, Tokio Hotel, RDB, itp. itd. czyli piosenki wszystkich tych zespołów o jakich pisze kotek. Wiecie że w radiu nie puszszają JB, ani Demi itp( czyli tego co lubie ;p) wiec to by bylo bardzo dobre rozwiązanie. Chociaz kiedyś byli na jakiejś internetowej liscie radia ZET ale ja osobiście nigdy nie słyszałam, ani w radiu zet ani w żadnym innym. Nie no See You Again kiedyś jeszcze puszczali, ale to tylko to. Wiec to by bylo bardzo dobre rozwiązanie dla fanow (jak ja nienawidze tego określenia, ale cóz) "Gwiazdek Disneya". M.in. dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia3486 Re: Radio Kotka 24.04.09, 11:55 to dobry pomysł. fajnie by było posłucgać muzy na kotku:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: Radio Kotka 24.04.09, 17:55 dobry pomysł, oddałam już swój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do$$ka Re: Radio Kotka IP: *.broker.com.pl 24.04.09, 17:45 Zróbcie 1 dzień cały czas paramore ! Płyta RIOT! i All we know is falling ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Radio Kotka IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.09, 17:46 Zly pomysł. wchodzę tu od czasu do czasu, ale domyślam się żepuszczali byście coś w stylu: feel, doda, hana montana, jonas brothers itd. wybaczcie ale to nie jest muzyka tylko jakich chłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaa Re: Radio Kotka IP: *.tvkdiana.pl 24.04.09, 18:00 znając kotka, pewnie będzie puszczać tylko muzykę jakiś pseudogwiazdeczek typu miley cyrus, czy demi lovato i nie wiem czego tam jeszcze słuchacie. wątpię żeby któraś z moich propozycji została wzięta pod uwagę, a zaproponowałam np, eminem - we made you, gym class heroes - queen and i, flyleaf - all around me, czy flobots - rise. ale może zdarzy się cud, wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadziuŚ=* Re: Radio Kotka IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.09, 16:02 No ej co z Wami.! Będziecie się licytować co ma lecieć.? Halu.? Niech leci wszystko co jest modne od popu aż po sam rock, po prostu wszystko. Ja nie lubie rocku albo jakiegoś ciężkiego metalu ale niech leci bo jest wiara która słucha tego. Pozdro dla PoznaniakóFFFF xDDD )) Odpowiedz Link Zgłoś
vani74_13 Re: Radio Kotka 24.04.09, 18:06 Wedlug mnie jest to wspanialy pomysl ;]Chetnie sluchalabym muzyki na kotku ;] Przyciagaloby to wiecej osob ;] Kotek stalby sie z pewnoscia popularniejszy niz w tej chwili ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojlerxD OcZyWIśCIe ;*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 18:42 To radio to świetny pomysł z przyjemnością posłucham ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
heilig89 Re: Radio Kotka 24.04.09, 18:56 ja bym chciala uslyszec Tokio Hotel-Durch den monsun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: Radio Kotka IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.09, 18:59 Super piosenka Hoedown Throwdown Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DomiŚka ^^ Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 19:01 1.Inna\Hot 2.Afrometal/Play 4 love. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :** Re: Radio Kotka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 19:14 Ja myślę, że to dobry pomysł fajnie by było gdyby było te radio podzielone;] tzn.np. Miley Cyrus i Hannah Montana tam by szły jej piosenki;] albo Jonas Brothers i ich piosenki coś w tym stylu pozdrawiam Kotka i wszystkich użytkowników Odpowiedz Link Zgłoś
nati199 Re: Radio Kotka 24.04.09, 19:21 świetny pomysł ! Jestem jak najbardziej za ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATSUMI-CHAN Re: Radio Kotka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 19:28 PIOSENKI YUI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Radio Kotka IP: *.net.pulawy.pl 24.04.09, 20:00 Myślę, że radio kotka to dobry pomysł bo wtedy można usłyszec kilka fajnych nut nie pojedynczych tylko wtedy było by ta playlista..I na prawdę zgadzam sie ze wszelkimi decyzjami w uruchomieniu Radio Kotka i tylko tyle mam do powiedzenia. A kto sie ze mną nie zgadza to tródno jego strata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzan5515 Re: Radio Kotka IP: *.b-ras2.dbn.dublin.eircom.net 24.04.09, 20:03 wchodze codziennie na Kotka i lubie słuchać muzyki więc moim zdaniem radio na Kotek.pl to bardzo dobry pomysł , oto piosenki które ja proponuje : lady gaga-poker face , demi lovato-belive in me,the middle,gonna get caugh, until you're mine , don't forget , get back, la la land, on the line , party, trainwreck, two worlds collide, jonas brothers-6 minutes , S.O.S. , thats just the way we roll, year 3000 i inne ich. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliniuniajb Re: Radio Kotka 24.04.09, 20:09 Jonas Brothers (kocham ich wszystkie piosenki, więc obojętnie, co dacie ich to będę happy;P), Demi Lovato, Taylor Swift, może być Miley Cyrus, Green Day, Goo goo dolls, muzyka ze ścieżki dźwiękowej do Twilight, Kelly Clarkson (przede wszystkim z płyty Breakaway), Afromental, Simple Plan, The fray, Jordin Sparks, Ashley Tisdale, piosenki z Camp Rocka , john Mayer, Lenka... ) Miłoby było, gdybyście wzięli kilka spośród mych propozycji pod uwagę ) Odpowiedz Link Zgłoś
anyjonas Re: Radio Kotka 25.08.09, 09:16 pauliniuniajb napisał(a): > Jonas Brothers (kocham ich wszystkie piosenki, więc obojętnie, co dacie ich to > będę happy;P), Demi Lovato, Taylor Swift, może być Miley Cyrus, Green Day, Goo > goo dolls, muzyka ze ścieżki dźwiękowej do Twilight, Kelly Clarkson (przede > wszystkim z płyty Breakaway), Afromental, Simple Plan, The fray, Jordin Sparks, > Ashley Tisdale, piosenki z Camp Rocka , john Mayer, Lenka... ) > Miłoby było, gdybyście wzięli kilka spośród mych propozycji pod uwagę ) Słuchaj czytając to so napisałaś mam tylko jedno stwierdzenie Dziecko Disneya! Odpowiedz Link Zgłoś